- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- HMD Skyline - jó szerelés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
04ahgy
nagyúr
Újabb fejlemény: az R580 most megtapasztalta, milyen a 103°C, ugyanis a ventillátor COD közben egyszer csak megállt. Az istennek sem lehetett rávenni, hogy meginduljon. Sem RivaTunerrel, sem mással. Még szerencse, hogy a COD-ot multiban DirectX 7-en nyomjuk, így nem nagyon terhelte a kártyát... Érdekes viszont, hogy megnyomva a reset gombot, azonmód megjavult, és porszívó hangján búgott is fel nyomban!
HGyu -
Tibiajax
nagyúr
Az ujoncot nem PH-s ujoncként értettem hanem aki (szintén) most vett v kapott x19xx-vga-t és nincs képben, mit is lenne a legjobb használni és hogyan, mivel lehet huzni a karit és mennyire, ilyenek.. Ha jól látom, mindenkit ez érdekel, nagy általánosságban....
Amúgy, nem aggódok miattad.. -
04ahgy
nagyúr
Kezdek gyanakodni...
ATI Tray Tools is állandónak látja a feszültséget, viszont a hőmérsékleteket szépen méri.
Megj.: X1800XL-em van, de az a totyik teljesen behalt. Felemeltem a feszkót 1,3 V-ra, és nagyon hamar befagyott a rendszer. Az a tünet ilyenkor, hogy a kép kimerevedik és az egérkurzor is megáll, úgy van egy darabig kifagyva minden, majd a monitor elmegy készenlétibe. Ez mitől lehet? A kártya nem bírja a feszültséget? Ezt mondjuk furcsállanám. Vagy más gond lehet?
HGyu -
Travelos
őstag
szintén nagyon jó kérdés, ugyanis ez volt nekem is a bajom, hogy mennyi feszt adjak a GPU-nak, mikor csináltam az ATI Tray Toolsban a 3D profilomat
ehhez tudni kellett volna a gyári értéket
aztán utánanéztem külföldi fórumokon, és kb. 1.4V-ot kap ilyenkor a GPU
egyébként van monitoring graphs az ATT-ban, és ott lehet monitorozni egy pár dolgot, csak sokról nem tudom mi, de lehet közte van a GPU fesz is, és akkor ez megoldás lenne a problémára.
Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Túra és kirándulás topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASUS ROG Ally
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest