- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
q2w3
senior tag
-
Dictator^
veterán
válasz
PH-User #4247 üzenetére
érdekes, hogy winbe megyek rendesen, most is a vaporral vagyok, és gamenél leáll.
sztem beruházok egy tápra, egy nagyobb chieftecre.. és legalább akkor összeáll a második gépem is.(azon legalább gyárilag van 2 6pines kábel, ami ezen ugye egyáltalán nincs, csak átalakitóval.)
-
Dictator^
veterán
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
PH-User #4209 üzenetére
Szó sem volt árról...nem értem, hogy miért kell belekeverni az árat. Attól volt szó, hogy melyik éri meg jobban, melyik a jobb ár/érétk arányú? Nem. Arról volt szó, hogy melyik a gyorsabb...nem értem miért kell olyanba belekötni, amiről szó sem volt. Hogy hogy van ez? Úgy hogy szerintem amikor játszol egy játékkal, nem írja oda a jobb alsó sarokba, hogy mennyibe került a kártya, és attól nem lesz lassab. Tehát, ha sebességről beszélünk, akkor ku*vára senkit nem érdekel az ár. Ár/érték arányban jelenleg a 4890 verhetetlen, de nem erről volt szó, megint csak mondom.
-
zack
nagyúr
válasz
PH-User #4182 üzenetére
Attól függ mennyire vagy "besózva".
Ha van játék, amit nagyon tolnál, akkor cseréld el. Ha nincs, és esetlegesen 2-3 hónapot is tudnál várnni az új kártyákra az esetleges csepegtetett import miatt...akkor várj. Sokkal olcsóbb nem lesz a 4890...sőt. Az első fél évben nem hinném hogy módosulnának az árak, szóval bukni nem nagyon fogsz max. 5k-t. Bár ez függ attól is árban mennyi lesz itthon a 5850.
-
Daffni2
addikt
válasz
PH-User #4136 üzenetére
Véleményem szerint felesleges időpocsékolás.
Az ATI eltávolítója tökéletes a régi driver eltávolítására.Tehát Henker2 azt tanácsolom,hogy a vezérlőpult programok elávolítása menüben válaszd ki az ATI eszközt, mindent megcsinál.
Majd újraindítás után telepitsd fel az újabb drivert. -
MmDorian
őstag
válasz
PH-User #4116 üzenetére
Szia !
Voltak itt a balhék a Vapor-x-szel kapcsolatban...a Toxic drága. Én egyenlőre csak a ref.-eket merem ajánlani, vagy ezt, jónak néz ki, nem tudom van-e tapasztalat valakinek ?!
Ezt is szokták ajánlani, mert gyárilag túl van hajtva... igazából szerintem mind1 melyiket veszed, nagyjából ugyanazt tudják...
1680-ra nem hiszem, hogy szükség van a tuningra egy ilyen kártyánál...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Napelem
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Fujifilm X
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Formula-1
- Trollok komolyan
- Filmvilág
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest