- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- VoLTE/VoWiFi
- Google Pixel topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
válasz
Beowulf_78 #1312 üzenetére
Az nem DX10.1 lesz?
Amúgy láttam olyan listát, ami a mai videókártyák meghibásodási arányát mutatta, és a GTX-280 toronymagasan vezetett!Érdekes... a legjobb alkatrészek vannak elvileg rajta, aztán 10%-on volt a kártya.
A sokat fizákott, forró HD4870 meg valami 1-2%-on állt, csak, ennyit az nVidia-ról...
deicide: Másik topicban azt írtad, hogy a TV nem rakta ki teljesen a képet, hanem Scroll-ozni kellett... ha így van, akkor az nem 1920×1200 volt, mert ha az lett volna, akkor kirakta volna rendesen a képet. Ennyi erővel minden monitor tudja a 2560×1600-at is...
-
deicide
veterán
válasz
Beowulf_78 #1302 üzenetére
XP alatt kell játszani...
nálam fix 60 frame a cryostasis 295-el...
mod: Ezzel a HDMI problémával azért nem mindenki találkozott, gondolom nem az összes 295 hibás, pl most én is kipróbáltam 1920x1200-ban is, azt is simán vitte nativ HDMI-n. -
TTomax
félisten
válasz
Beowulf_78 #1268 üzenetére
Most viszont jó úton haladsz a "piros" ellenző felé...
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
Beowulf_78 #1296 üzenetére
S3 Chrome 530GT?
-
Sennalacy
aktív tag
válasz
Beowulf_78 #1284 üzenetére
Work in progress-ben írtam a hozzászólást, úgyhogy a csalódást is ehhez mérten kell értékelni!
Futtattam 1680-ban is az imént ahogy ígértem. 15593 pont, rányomtam még egy 4xAA-t is, hogy izzadjon már egy kicsit úgy 13609 pont. Ezek már sokkal jobban mutatják a kártya erejét. Összehasonlító számokat itt már nem tudok mondani mert a 8800GTS már nincs meg, de az utolsó teszben már jól kikapott volna az biztos.
A 4890-es alapórajelen volt és marad is ahogy elnézem. A GPU-z szerint idle 60 fok terhelten meg 70. Gyári hűtővel és ilyen teljesítmény mellett egyenlőre feleslegesnek tűnik piszkálni.
OFF: A Catalyst Controll Centernek van külön topic? Régen volt már Ati kártyám akkor se bírtam, és egyenlőre most sem barátkoztunk még össze.
-
HSM
félisten
válasz
Beowulf_78 #1288 üzenetére
Én a techdemo után ezzel nem rontom az arányomat egy bencs kedvéért....
Bár még meggondolhatom magam....
-
HSM
félisten
válasz
Beowulf_78 #1285 üzenetére
Én innen [link] töltöm, egy pihiző USA-szerverről, koppon jön, 480Kb/sec, ami csak a netemen kifér....
-
keIdor
titán
válasz
Beowulf_78 #1270 üzenetére
Jézusom, ezeket most találtam, beszarok:
Na de befejezem, mielőtt jönnek az nV-sek és átneveznek, de ezeket muszáj volt megosztanom!
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
Lényeg az, hogy nagyon jók az NV-ék, de az ATI-k is vannak olyan jók, bár nem benchmarkokban, hanem inkább játékokban, modern játékokban.
Azért vettél föl szemellenzőt, mert nagyot csalódtál a 3870X2-ben. Azonban nem akartad elhinni hogy a 4xxx-es széria jól is sikerülhetett. De neked volt igazad, hogy kivártad a legkiforrottabb 4800-as szériát, túl sok meglepetés már nem érhet, pláne kettővel. Persze lesz olyan helyzet ahol nem fog menni a CF, de az SLI sem mindenhol ment sztem.Végül beálltál a többségbe.
És azért ennyi ATI tulajnak már írhatnak játékot is, sőt DX10.1-eset, sőt szuper FPS-t is. Nem vagyunk kevesen, és csak gyűlünk. A DX11-el pedig mindkét oldal kiegyenlítődik, mert talán közös lesz a szabvány amit követni kell.
Rexcor Húzd meg valami eldobhatós műanyag késsel vazze. Az nem látszik meg, bár elég fura hogy laza volt, már az operátorok sem régiek.
-
keIdor
titán
válasz
The way it's meant to be "payed"
The way it's meant to be "renamed"Ezek is igazak ám.
-
strebacom
senior tag
válasz
Beowulf_78 #1255 üzenetére
Hát nekem Cryostasis szintén szarul ment, de viszont mint a GX2-nél sokat el kellett követni azt a csalást hogy a játék exe-jét át kellett nevezni pl: MirrorsEdge.exe-re és máris száguldott...ilyen az sli sajnos....
Ezt a mai játékoknál sajnos gyakran el kell követni... -
schwartz
addikt
válasz
Beowulf_78 #1258 üzenetére
Nem ment az SLI-d. Tobb FPS-t kaptam a GTX285-el. Amugy tokeletesen jatszhato volt 1920x1200-ban.
(#1254) HSM
Ismet az arakkal combozol? Mondtam, en nem fillerezek ha az nVidiarol van szo... -
GuB3Ra
aktív tag
válasz
Beowulf_78 #1255 üzenetére
Szerintem szarul...
-
boogie84
veterán
válasz
Beowulf_78 #1195 üzenetére
főleg azért ,mert ez a hűtő lehet h a GPU-t jobban hűti, de a hő egy része marad a házban, az meg kinek kell?
gyári refi hűtő ami kiviszi a házból a meleget, sztem jobb... -
schwartz
addikt
válasz
Beowulf_78 #1195 üzenetére
Ehh, igazad van... (megha az NV-rol lenne szo nem neznem azt a 20k-t , de igy...
)
-
urdongo
tag
válasz
Beowulf_78 #1165 üzenetére
...hogy egyeseknek semmi sem jó XD
de találtam HD képeket is
- ITT
- és itt van elrejtve néhány. figyelni kell mikor keresed(bár lehet ezeknek a többsége is csak 1600*1200)
-
Zoli1222
addikt
válasz
Beowulf_78 #1165 üzenetére
Ja értem, mire gondolsz. Ez tényleg különös egyébként, h egyesek milyen utálattal vannak a másik tábor iránt.
Csak halkan megsúgom, h én is nV fan vagyok.
De persze, ha másik cég csinál egy jobb vagy azonos kártyát alacsonyabb áron, nem vagyok a magam ellensége.
-
Zoli1222
addikt
válasz
Beowulf_78 #1162 üzenetére
Tudom.
Csak poénkodtam. De látom nem jött be.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
Beowulf_78 #1155 üzenetére
Jujj, ez nem semmi.
Jók a képek, no meg ott jobb felső sarokban a sárga számok is.
1920x1200 DX10, 4XAA, 16XAF.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
Beowulf_78 #1133 üzenetére
Én GTX-el sosem tudtam elérni, akár hogy bűvészkedtem, hogy ennyire jó minőségű legyen a kép
Bizony, akkor ez még megvan a GTX-eknél is. Azt hittem, ez régi betegség, de még sem. A catalystban ezt még a triplájára lehet fokozni ám.
De miért is neked mondom ezt, akinek már volt 3870X2-je is.
-
schwartz
addikt
válasz
Beowulf_78 #1142 üzenetére
Neked benn volt a garban. "Javitottak" rajta...
-
szacsee
nagyúr
válasz
Beowulf_78 #1127 üzenetére
Itt is van pár wallpaper, a gáz az, hogy csak 1 ATI-s, de az nem rossz.
-
lsc
nagyúr
válasz
Az atisok ezt már régóta tudják
. Igaz eddig egyik nv-s sem hitte el, hiába mondtuk .
-
HSM
félisten
válasz
Én ugyanezt tapasztaltam 4850-->GTX260-->4890 váltásoknál, de pláne mikor a GTX260-at 4890-re cseréltem. Senki nem hitte el....
Nekem azt mondták, a fényerő, meg kontraszttal kell csak játszani, hogy NV-n is ilyen szép legyen a kép. Én viszont az ilyenekhez nem értek, de alapon az Ati-n szebbnek látom a képet.
Szerintem az már régen rossz, ha ilyenekkel kéne vacakolni...
-
keIdor
titán
válasz
Beowulf_78 #1122 üzenetére
Tedd fel őket ide.
-
zuchy
őstag
válasz
Beowulf_78 #1118 üzenetére
Keresem keresem, de az istenért sem találom azt ami neked van jelenleg.
Pedig az olyan király -
boogie84
veterán
válasz
Beowulf_78 #1118 üzenetére
ATI-s képet átküldhetnéd mailben
-
zuchy
őstag
válasz
Beowulf_78 #1094 üzenetére
Honnan leszed ezeket a marha jó hátereket? Ahogy láttam volt Nv-s is meg most ATI-s van
-
keIdor
titán
válasz
Beowulf_78 #1108 üzenetére
Akkor így már érthető.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
Beowulf_78 #1095 üzenetére
Hallod meg van a megoldás, a GTX-es tesztet DX9-ben futtattad, ráadásul XP-én.
Akkor pedig kegyetlenül elpicsázta a CF a GTX-et itt is.Így hát XP-én kell lefuttatnod a tesztet, ha összeakarod hasonlítani a két kártyát. Másképp nem lesz hiteles.
-
keIdor
titán
válasz
Beowulf_78 #1103 üzenetére
Áhh... értem... nincs mese ha gyors 2×2-t akar az ember, akkor DDR3.
-
GuB3Ra
aktív tag
válasz
Nem lehet, hogy az a baj hogy az nv dx9 alatt ment míg az ati dx10-ben és ezért lassabb ennyivel?
-
keIdor
titán
válasz
Beowulf_78 #1094 üzenetére
40% ventivel megy az 1000/4400MHz 24/7, de azért hallani már a hangját... a 4800MHz memóriát meg meg kéne néznem, csak most időhiány van.
Ja, STALKER kivág? Akkor szerintem az 1GHz-em máris nem biztos, hogy stabil lenne ott... bár... lehet csak ventit kéne még tekerni hozzá, de nem éri meg, vissza is fogom venni, inkább kussoljon, és elég a 950MHz.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
Talán azért mert ebben a játékban is csak DX10.1-ben van AA? Ha jól emlékszem valami ilyesmi. Tehát a radeonon AA-val ennyi, a GTX-en AA nélkül. De majd valóban megmondja inkább Abu.
-
TTomax
félisten
válasz
Beowulf_78 #1077 üzenetére
Persze, kis idö kérdése
-
Dark KillerX
addikt
válasz
Beowulf_78 #1089 üzenetére
Ezt láttad?
[link]
Oroszország jégkorong világbajnok.
-
fanti
addikt
válasz
Beowulf_78 #1084 üzenetére
Akkor azzal még jócskán ráérünk!
A lényeg, hogy most végre az ATI a jobb és lassan a támogatottabb is, úgyhogy az NV-nek mostmár elő kéne rukkolnia nemsokára valami olyan jelentős dologgal mint anno az Intel tette a C2D arhitektúrával a prescottok után. Mert már ott is az volt a helyzet, hogy mindenki az Athlon64-eket vette a prescottokkal szemben (nem is csoda, mert mérföldkövekkel jobb is volt). És lám akkor alkotott az Intel egy akkorát, hogy az AMD proci terén csak mostanság kezdi lassan beérni őt.
Itt az én kis kareszom :
-
leviske
veterán
válasz
Momentán hetente változik, hogy mikorra várható a széria. Volt már nyár, ősz... most meg a GT300 után 1-2 héttel...
Pontosan úgyis akkor lehet majd tudni, mikor megjelennek.
-
Zsubi
őstag
válasz
THX! Kíváncsi vagyok már rá nagyon, de szvsz nem csak én hanem sokan mások is, hogy mi válik valósága a sok marketinges dumából
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
Beowulf_78 #1081 üzenetére
Azért is írtam, hogy "szerint".
Persze semmi sem biztos, egy másik elképzelés szerint a G300 lesz olyan mint anno a G80 volt.
Nah mondjuk az sem lenne semmi megint.
Én remélem mindkét cég erős karikat dob ki.
-
Zsubi
őstag
válasz
Beowulf_78 #1081 üzenetére
Mikorra várható kb. az 5-ös széria
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
Beowulf_78 #1077 üzenetére
Ha az ATI így folytatja(59K), akkor nem is csoda.
Kezd elharapózni az árverseny. Ez ellen a GTX275-nek nagyon nehéz lesz fölvennie a versenyt. De a GTX280-nak meg már képtelenség.
Az 5xxx-es szériával ha így folytatják, hülye dolgok is történhetnek.
-
fanti
addikt
válasz
Beowulf_78 #1060 üzenetére
Szép kártyák!
A teljes gépbelsődröl is dobhatnál egy képet! Szivesen megnéznék egy szép 4890CF konfigot!
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
Szépek az ikreid.
-
keIdor
titán
válasz
Ilyet mintha már láttam volna valahol...
-
ádikácska
aktív tag
válasz
Beowulf_78 #1053 üzenetére
Bocsi
-
fanti
addikt
válasz
Beowulf_78 #1053 üzenetére
Kérdeznék egy elég butát.
Ha két kártya van a gépben (most tekintsünk el, hogy Crossfire, vagy SLI), akkor miért fogy ki a memó olyan hamar, ha ezek a karik 512megásak?
Értem ezt úgy, hogy régebben a 3DFX Voodoo2-nél is volt az SLI, és ugyebár ott valami olyanra emlékszem, hogy minden páros képernyősort az egyik és minden páratlan sort a másik kari renderelt, és a végén előjött a kész kép. Effektíve nem kellett annyi videómemória. A Kyro II meg még tovább tökéletesítette, mert ugyan ott nem volt multi GPU-s rendszer, de 64MB memóval szerelték a kártyákat, mert úgy állította elő a képet a kari, hogy sakktábla szerűen felosztotta a képernyőt, és egyszerre csak egy kockányi képet számolt le (így ennek bőven elég is volt a 64MB vram) majd a legvégén összesítette a kockákat és így lett meg a teljes kép.
Ezt csak azért kérdem,mert ennek az analógiának megfelelően nem lehetne vramot spórolni a mai karikon? Vagy DX9 és DX10 alatt ilyen metódusokkal már nem lehet dolgozni? -
HSM
félisten
válasz
Beowulf_78 #1051 üzenetére
Pedig benne volt az adatlapjában...
-
HSM
félisten
válasz
Beowulf_78 #1045 üzenetére
Na de várj.... 512MB-os 4870-hez képest jó ár a +15K és 4890....
Sajnos a 4870-hez nem az igazi az 512MB sok játékban...
Ha ezt a plusszt ki tudja használni nagyon megéri a csere, ha viszont olyan átékokat játszik, amik nem igényelnek 512MB-nál több VRAM-ot, ott semmi értelme a 4870-4890 cserének. (Kivéve: jobb hűtés, kisebb üres fogyasztás miatt)
-
ádikácska
aktív tag
válasz
Beowulf_78 #1043 üzenetére
Mennyi lenne a reális?
-
boogie84
veterán
válasz
Beowulf_78 #1017 üzenetére
lassan adhatsz rájuk télikabit
-
boogie84
veterán
válasz
Beowulf_78 #1012 üzenetére
BIAHH és Crysis Warheadben csinálja, de úgy hallom h ez a tápból jön. legalábbis onnan hallom legerősebben. lehet h a a proci melletti kondik valamelyike...
anno volt olyan kareszom amiben vagy ami mellett egy egész állatkert volt, egerek mókusok stb.. -
HSM
félisten
válasz
Beowulf_78 #1012 üzenetére
A GTX260 is csinálta, csak sokkal halkabban, viszont egyik GW 4850 se, viszont a refi 4850 720Mhz-en igen, de nagyon halkan.... Hmm... Érdekes....
De nem zavaró amúgy, és nem hangosabb a ventinél... De az is érdekes, hogy egy barátomnak egész más gépben is cicergett, és pont így a 4870-e, mint az én 4890-em...
-
Zsubi
őstag
válasz
Beowulf_78 #1000 üzenetére
Nem gyengén adja elő a CF
Mi lesz akkor ha még becsúszik egy kis tuning is, bele sem merek gondolni -
Crytek
nagyúr
válasz
Beowulf_78 #992 üzenetére
És ez csak a benchmark eredmény vagy harc lödözések robbanások dzsungelben mászkálásos részek tehát saját magad tolod?
-
Zsubi
őstag
válasz
Beowulf_78 #992 üzenetére
Az szép
Komoly nagyon, van benne nyers erő rendesen
A kártyák alapórajelen voltakÖrülnék ha a HD4770-el 1440x900-on 0xAA-val lenne ennyi Gamer beállításokkal
-
TTomax
félisten
válasz
Beowulf_78 #984 üzenetére
Nahát ezt pontosan igy gondolom én is...
a GTX295-t nehezebb lenne eladni...
-
TTomax
félisten
válasz
Beowulf_78 #971 üzenetére
Hát igen ez a 10% kb amiröl beszéltünk...
-
TTomax
félisten
válasz
Beowulf_78 #965 üzenetére
Látom lelkesedsz...gratulálok amugy,a min fps kicsit zavar...
(#964) old gray
A gond az,hogy azok tesztek...tesztek amik arrol szolnak el kell adni,csak nem biztos hogy fedi a valóságot...(#967) Keldor papa
Persze igazad van,csak szörszálhasogatás... -
boogie84
veterán
válasz
Beowulf_78 #876 üzenetére
várjuk a tesztet ecsém! én is kicsit furám érzem magam
-
Zsubi
őstag
válasz
Beowulf_78 #940 üzenetére
Összehasonlításképpen: HD4770 CF+egy kis tuning
Nem is gondolná az ember hogy milyen brutális is tud lenni két ilyen kis szörnyeteg és kijön 60k-bólGratula az eredményhez, kezdek elcsábulni
-
old gray
addikt
válasz
Beowulf_78 #944 üzenetére
Minden CF/CFX beszámolóra kíváncsi vagyok, én a kistesóval (2db XFX 4830) lépek be a napokban a CF-klubba. 1-2 helyen olvastam grafikai bugokról, Crysis alatt semmi ilyen nem volt tapasztalható?
-
keIdor
titán
válasz
Beowulf_78 #944 üzenetére
Én mondtam, hogy a GTX-280 OC-t is megveri a HD4890 OC.
Akkor dupla GPU-knál is ez a helyzet...
-
keIdor
titán
válasz
Csinálhatnál egy képet a házadról, kíváncsi vagyok hogy néz ki.
Majd kíváncsiságból tolok én is egy 3DMark06-ot, kb. 2 óra múlva én is húzom újra a Windows-t, bár nálam csak az alaplapcsere keverte meg!
Nem sok egy kicsit az a feszültség Wolfdale-nak? Vagy az nem 24/7?
-
HSM
félisten
válasz
Oks, nekem ennyi, csak gondoltam beírom... nincs baj azzal a 60 fokkal....
Amúgy röhögni fogsz, de én semmi driver-sweeper nélkül simán feltettem Ati után a GTX-et és utána újra az Ati-t, mindig csak a beépített uninstall-al, és semmi gondom nem akadt.... Mondom ezt így egy hónap után...
Viszont az érdekes, hogy mikor valakinek a tanácsára ráengedtem a driverre egy ilyen pucolós cuccot (nem emlékszem ez volt-e) akkor teljesen megölte a grafikus részét az OS-nek utána egy VGA-driver se ment normálisan, azóta nem használok ilyeneket....
És az XP-m is a Vista64-em is vidáman túlélte a váltást....
(Igaz, az XP-n nem nagyon játszom, de ott is eddig ment minden...)
"[The Way it's Meant To Be Played - 4890 CF alapon 22115p
]"
Ez jóóó!!!NV vereség hazai pályán?
Hűűű, de kíváncsi vagyok a folytatásra!
Verve vagy amúgy, 22685 pötty....
[link] Szerintem alapon szépen visszahúzza a 295-öt a memória...
Persze, szar ez a bencs, de azért móka...
-
keIdor
titán
válasz
Beowulf_78 #937 üzenetére
Ájájáj! 40%-on már hangos! Nekem is 27% Windowsban és 58°C! 3D alatt nekem 29%-ra emelte fel max, ami még szintén halk és nem volt 70°C! 33%-tól már kezded hallani a kártyákat, a régi HD4870 felment 36%-ra is, ott már azért volt muzsikája!
Bár neked kettő kártya biztos jobban fog fűteni, de 33%-on még nincs akkora gáz, 40%-on 1 hónap múlva mehetsz a fülészetre... -
HSM
félisten
válasz
Beowulf_78 #937 üzenetére
Persze, átalakítóval... De sehol nem látok olyant...
Pedig elméletileg tökéletesen mennie kéne a dolognak, ugyanis a 6 tűsnek 75W-ot, a 8 tűsnek 150W-ot kell tudnia szabvány szerint, 12V only mindkettő, szóval egy igen primitív átalakítóval hibátlanul kivitelezhető (lenne) a dolog...
(#937) Beowulf_78: Felment a driverük rendesen? Nekem akkor van "idle" 60 fok és 27-30% venti, ha nem megy a powerplay... (BIOS, boot, stb..) Amúgy 52 fok, 24-25%-os ventivel....
-
Zsubi
őstag
válasz
Beowulf_78 #934 üzenetére
Így már más a helyzet
-
lsc
nagyúr
válasz
Beowulf_78 #933 üzenetére
Átalakítóval miért ne lehetne ? Akkor a 6-osból sem lehet 8-ast ? Szerintük pedig lehet . Vagy ugyanitt 2 4-esből egy hatost ?
-
HSM
félisten
válasz
Beowulf_78 #919 üzenetére
Hát nem tudom, nekem Y-elosztóból eddig 2-ből 2 működött....
Pedig csak az egyik felét dugtam be, mi a fasznak a második? Úgyis nézem,a felmelegszik a kábel, lekapcsolom....
De kizárt kb.... És nem is gyenge karikkal volt, egy 4850 furmark-al, és 4870 felével is. Az, hogy fos, és 10-ből 9-szer nem sikerül bedugni, mert egyik tüske jobbra, másik balra állna, hát az más kérdés....
De kis hajtépés után ha sikerül, (és nem bújt ki a csati hátulján az egyik tüske) akkor már teljesen jól és megbízhatóan működik kihúzásig...
Mondjuk ha eddig tudtad hajtani a GTX295-öt, annak a 8 tűséből lehet csinálni 2db 6 tűset, és akkor ugye van még 2db 6tűsöd alapból, ha jól láttam, és meg is vagy, ha minden igaz.
-
keIdor
titán
válasz
Beowulf_78 #914 üzenetére
MSi-ben találsz majd 2db ilyen átalakítót, tehát a két kártyánál 4db átalakítót kell, hogy kapj! 1 átalakítóhoz 1 molex szükséges!
Az a 8 pin meg alaplaphoz jó csak, más a dugók kialakítása, nem tudod rádugni a VGA-ra, mert nem megy rá!
-
IreN!CuS
addikt
válasz
Beowulf_78 #924 üzenetére
sok sikert a CF-hez
-
schwartz
addikt
válasz
Beowulf_78 #924 üzenetére
A Sapphire 4870 Toxic, 4890 Atomic hutese elmeletileg nagyon halk. Nalam plusz pont a ref-hez kepest. (hofokok nem izgatnak, de tesztek szerint ott is eloz)
-
Macka
veterán
válasz
Beowulf_78 #922 üzenetére
Én addig várok, amíg nem lehet itthon kapni a 4890 Actomicot. Abból jöhet majd a CF.
-
Macka
veterán
válasz
Beowulf_78 #919 üzenetére
Az eretnek nVidás....
-
HSM
félisten
válasz
Beowulf_78 #914 üzenetére
Hát elvileg 12V az 12V, nem?
De ezt szerintem valami táposabb topicban jobban tudhatják.. Vagy valami TT-s fórum, vagy nem is tudom... De vésztartaléknak adnak mindkét karihoz átalakítót ha jól tudom, és a második csatik megvannak a Molex perifériacsatikról... Nem túl szép, de működik...
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
Beowulf_78 #910 üzenetére
Mindenesetre nem fogsz unatkozni az elején. Tapasztalat.
Bár én 16 + 4-ben néztem a 4670 CF-et, de a COD5 iszonyat gyors volt 1680x1050-ben high-on 4XAA-val.
Nem rossz a CF, csak tudni kell kezelni, és nyugodtan kell hozzá állni.
-
WesTM
őstag
válasz
Beowulf_78 #910 üzenetére
Ne aggódj papi, rosszat még nem hallottunk 4890 cf irányban, reméljük nem is lesz semmi gond.
Előre is üdv. újra az ati klubban.
X38-ban mennie kell, ahogy elő van írva.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
Beowulf_78 #906 üzenetére
Arra legalább jó lesz ez az egész, hogy ha valóban nem fog jól menni a CF, akkor tudd miért szidni újra az ATI-t.
Mondjuk abban a lapban nem kéne hogy rosszul menjen a CF. -
Zsubi
őstag
válasz
Beowulf_78 #906 üzenetére
Nyáron én is szeretnék kiépíteni egy 4890 CF rendszert és kíváncsian várom a tapasztalatodat, véleményedet a GTX295 után
A Logout-os tesztre is kíváncsi vagyok
-
szacsee
nagyúr
válasz
Miért van olyan érzésem, mint mikor a hóhért akasszák?
-
keIdor
titán
válasz
Beowulf_78 #900 üzenetére
Esetleg ha mégse lenne, szólj, van itthon 2.
SLi híd is...
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Beowulf_78 #892 üzenetére
CF tuningnál rá kell kötni a karira mindkét CF hidat. A lényeg, hogy bármit állítasz, mindig a kisebb órajelű kari lesz a főnök. A nagyobb órajelű kari vissza lesz szabályozva.
-
keIdor
titán
válasz
Beowulf_78 #894 üzenetére
Egyszer lehet ütközni kéne, és ki kéne próbálni a 3-as CrossFire-t.
Bár minek végülis... engem a 3DMark meg egyéb faszságok nem érdekelnek... Crysis-t mondjuk lehetne nézni...
-
keIdor
titán
válasz
Beowulf_78 #894 üzenetére
Azért, mert programmal két kártya tuningja nem mindig mehet jól, de ha az "alapórajel" már 980MHz lenne, akkor nem kellene progival szarakodni... érted...
HD4870-en cseréltem BIOS-t ezen fölösleges, Catalystban tuningoltam és kész.
Dos alatt kell ATiFlash nevű progival, egyszerű...
-
keIdor
titán
válasz
Beowulf_78 #892 üzenetére
Adataim...
Módosítsd rajta a BIOS-t, átírod az órajeleket és menni fog a CF tuning is szvsz. -
keIdor
titán
válasz
Ugyanilyen MSI-m van, elég tuningos.
-
HSM
félisten
válasz
Beowulf_78 #887 üzenetére
-
schwartz
addikt
válasz
Beowulf_78 #887 üzenetére
Minumum egy tizest meg kipreseltem volna az urgebol...
(na megyek szetnezek a zodeknel is)
-
schwartz
addikt
válasz
Beowulf_78 #883 üzenetére
Fater, te lazas lehetsz...
Mennyiert adtad el a GTX295-ot?
-
keIdor
titán
válasz
Hát kiváncsi leszek a tapasztalataidra... szvsz nem fogsz csalódni.
Én meg közben szereztem egy jóprocit a 4890 mellé. -
HSM
félisten
válasz
Minek guru3D?
Itt a hivatalos, első WHQL-es Win7 driver: [link]
Vagy mégsem? Hmmm. Ezt nemértem... "Note: The Windows 7 driver is not final and is provided "as is." Pedig valahol azt olvastam, hogy WHQL....
Lehet, hogy így volt olyan jó, hogy WHQL-es legyen?
Amúgy ezt még mindig nem értem, mi köze a monitornak a VGA-cseréhez???
-
HSM
félisten
válasz
Beowulf_78 #879 üzenetére
Ne aggódj, külön öröm TWIMTBP logós játékot Ati-n tolni, full zsír graffal!
Nem volt más választásod? A monitor miért köti meg a kezed?
(#880) Beowulf_78:Nemtudom, vista64-re felmegy-e a Win7-es, de a sima 9.4-es Vistás nekem bevált.
Amúgy elvileg Win7-re is 9.4-ként jött ki....
Vajon ugyanaz a driver?
(#882) TTomax: Hát elvileg 190W max a TDP-je. Szóval 380W max a kettő. Ahhoz ha nem gyilkolod agyon a procit, elég lehet egy HX520....
-
HSM
félisten
válasz
Hát nem kicsit vagyok kíváncsi a tapasztalatokra!
Mindenesetre üdv a klubban!
-
lsc
nagyúr
válasz
Ahhoz képest amiket irkáltál elég meglepő lépés, de sok sikert az atikhoz .
-
leviske
veterán
válasz
Beowulf_78 #833 üzenetére
Ez nem szőrözés, csak tény. A szőrözés inkább a Stormrise felemlegetése volna...
(#834) TheChos3nOne: ASUS-nak, Sapphire-nak és a PowerColornak már van nem referenciahűtős 90-ese, a többi gyártót most így hirtelen nem tudom.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
Beowulf_78 #547 üzenetére
Még kiforrott driver sincs Windows 7-re, nem szabad elvárni hogy a Crysis úgy fusson rajta mint az előző oprendszereken.
MÁS: (mindenkinek, egy kis közhely)
Egyébként amit még én ehhez hozzáfűznék. Illene mindig megjegyezni, hogy ki milyen módban futtatta a Crysis-t, mert igencsak van különbség Vistán DX10-ben, no meg XP-én DX9-ben. Ég és a föld.
Crysis eredményeket sohasem szabad publikálni anélkül, hogy ne tennénk hozzá milyen oprendszeren, és milyen módban futtatjuk. Szörnyű eltérések vannak.
-
PowerBuldog
veterán
válasz
Beowulf_78 #540 üzenetére
Őszintén szólva nem tudom. Windows 7 x64 van fönt, minden hasít mint az álom, csak ez nem. Pedig még a legfrissebb patch és driver (9.4) is fentvan. Ha lesz időm megnézem sima High beállításokon.
-
Bluegene
addikt
válasz
Beowulf_78 #540 üzenetére
nyílván a windows-ával van gond, fölrak egy újat, vagy megjavítja és olyan eredményeket kap mint a profi tesztelők
egyébként crysis warhead jobban fut xp-n, de a tesztelők vistát használnak
az nem létezik h egy 1 gigás 4890-en szaggasson, nekem az 512mb-os 4850-en se szaggatott hónapokkal ezelőtt, igaz a jó öreg XP-n toltam enthusiast settingsbe, és az is igaz h 1280-ba, de azért akkor se
-
PowerBuldog
veterán
válasz
Beowulf_78 #521 üzenetére
1680*1050 Ultra High-on. Semmi simítás vagy szűrés. Volt, hogy 20 FPS alá esett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Canon EOS DSLR topic
- Automata kávégépek
- EAFC 25
- Villanyszerelés
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest