- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Apple Watch
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
Új hozzászólás Aktív témák
-
X Factor
addikt
válasz
szacsee
üzenetére
Jaja csak mert küldöldi fórumokon ahoyg néztem elég sok problémát okozott h. a kártyán tudtommal van egy 6 és egy 8pines tápcsati, ott a szakik azt vallták h.a használathoz elég a hatos viszont tuninghoz nem árt ha a 8as is benva dugva, viszont ilyen nekem nincs, erre javasolták a molex < 8pin átalakított, itthon körbe néztme és kb 500 hufért lehet is kapni.
egy dvd vagy egy vinyo mennyit ehett? 20-30W és mennyi a kulonbseg egy x1950pro vagy egy hd2900xt fogyasztasa között? én arra céloztam h. a tápomnak biztos nem az lesz a keresztmeteszete h. van e dvd irom az olvaso mellett vagy nincs, hanem h. 2db 12V-os ág megfelelő-e a hd2900 alá.
Én nem ugattalak le
azóta is a vaálaszt várom, mert én csak kérdeztem, de válasz helyett vmi olyat kaptam h. fogalama sincs mennyit eszik ez meg meg az meg...
Én eszem szavaidat de akkor most elég vagy sem? ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Építő/felújító topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ASUS routerek
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Vicces képek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Nvidia RTX 2080 Ti 11GB GDDR6X 352bit!!! ELKELT!!!
- ASRock Phantom Gaming RX 6950 XT 16 GB GDDR6 Kiváló állapot, dobozos, garanciás (2026.04.29)
- Manli NVIDIA GeForce GTX 1650 4 GB hibátlan, 100%-ban tesztelt állapotban!
- NVIDIA Founders Edition RTX 3090 24GB
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman T4 PLUS 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad air 4 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3661, 100% Akkum
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

azóta is a vaálaszt várom, mert én csak kérdeztem, de válasz helyett vmi olyat kaptam h. fogalama sincs mennyit eszik ez meg meg az meg...
Én eszem szavaidat de akkor most elég vagy sem? ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)