- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mobil flották
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Gaboman #6544 üzenetére
Úgylátom magadra vetted a "fél ország" problémáját. Semmi kritizáló szándék nem volt a kérdésemben, mindössze egészséges érdeklődés, amit totálisan félreértettél.
A nagyközönség előtt ezúton bocsánatodért esedezem, hogy meg mertem kérdezni éppen tőled (de mástól is megkérdezhettem volna, nem csak a te írásaidban találkoztam hasonlóakkal), az ország mely vidékén jellemző a túlzott ó használata
Bocs mégegyszer az érdeklődés miatt
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Gaboman #6533 üzenetére
Az azért nem
, de megakad a szemem a számomra kirívó íráshibákon, ami ugye a területi nyelvjárások miatt máshol nem biztos, hogy íráshiba, hanem ún. "területi adottság"
pl. hól, felóldani, bólt, külömben, de lehetne még sorolni. Mondjuk a különben elírása nemigazán területi sajátosság szerintem, de ez az egyik leggyakrabban elírt szó a fórumokon.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Gaboman #6504 üzenetére
Ebből a hozzászólásból igen sokan azt fogják leszűrni, hogy az X2 igencsak kevés a kártyához, pedig a gyorsulás eme extrém nagysága mindössze abból adódik, hogy az X2-es konfigodnál szoftver és/vagy lap probléma is közbejátszott. Ezt ugye csak visszaolvasással lehetne megtudni, ami a fórumozók több, mint 90%-ának nehezére esik.
Szerk.: Amúgy örülök, hogy az új konfig beváltotta a reményeidet -
AtHoS
nagyúr
Tehát a 3.0 CSAK Vista számára hordoz többlettartalmat a 2.0-hoz képest
-
AtHoS
nagyúr
Ha valakit érdekel BlackBox, keressen priviben árajánlattal. Természetesen bontatlan a papírka
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Overlocker #5354 üzenetére
-
AtHoS
nagyúr
Akkor Én másik moncsit is megnéznék, mert az lehet még a másik problémás tényező. Sajnos annyira új a kártya, hogy lehetnek még anomáliák ilyen alapvető dolgokkal driver szinten.
A tesztekben meg ahogy láttam CRT moncsikkal tesztelgették a nagy felbontások miatt. Ott lehet nem jön elő ez a gond ill. lehet ez sem minden TFT-nél jön ki.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Fantomas80 #4783 üzenetére
Szerinted ez milyen moncsi? Samsung Syncmaster 931BF
-
AtHoS
nagyúr
Ha nincs telepítve a monitorhoz információs cucc, akkor ne csodálkozz az ilyeneken. Ez nem a kártya hibája. Powerstip-pel lehet gyártani saját információs cuccot a moncsihoz, ha ismertek a monitor működési paraméterei. Igaz kicsit számolgatni kell.
Szerintem:
CCC-ben a Display Options menüpontban a 3D refresh rate override-nál állítsd be, hogy Same as desktopEzután 2d-ben szépen lépkedj végig a játékokban később ésszerű határokon belül használni kívánt felbontásokon és állítsd be a frissítési frekit minden egyes felbontásban.
Esetleg egy RefresForce szerű progival szépen ki lehet venni a szükségtelen felbontásokat is. Mondjuk ezzel a progival fixálni is lehet a felbontásokhoz tartozó frissítési frekiket, ilyenkor nem szükséges az előbbi frissítési móka elvégzése.
Én a RefreshForce mutatványt javasolnám. Gyorsabb, egyszerűbb. Bár a TV kimenetet utána azért ellenőrizd.
-
AtHoS
nagyúr
Mennyivel egyszerűbb akkor neked ez, ha már nem tudod a parancsikonon belül a programot paraméterezni.
-
AtHoS
nagyúr
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Mimiszikuu #4387 üzenetére
#1HSZ-ba nem ártana beírni, mert majd minden oldalon legalább 2x le kell írni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI RTX 2080 GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya!
- Msi Mech 2x Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- Gainward Phantom RTX 5090 32GB (Bontatlan,Alza Garancia)
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest