- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android szakmai topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Johnny001
senior tag
Hi!
3Dmark 2006 9767@800-900. Az X2 miatt lehet, mert az nem megy többet 2829 Mhz-nál
. sajnos úgy nézem, hogy a 400 wattos Chieftec tápom is kezd kifeküdni, mert a teszt 3. részén, amikor csak csak 1 vagy 0 az fps már szemetel, de már előtte is sokat gondolkozik és pöttyösen csíkos képernyő van.
Szóval vagy a kari nyiffant ki, vagy a táp vagy én nyiffantottam ki a karit, vagy a kari a tápot
By.: Johnny
-
HolyFire
aktív tag
Hát igen VRM ennél a karinál a gyenge pont....
nekem 1.20 volt-ot kap...810-en járatom akkor 60 fok körül van....860-870-en 75-80 körül...de a gpu-n víz van...memória meg VRM gyári piros lap+gyári venti....szal asszem valami hűtést kitalálok rá....vannak régi procihűtőim...pl p2-ről illeb b@szott nagy borda azt arról eső nekifutásnak faragok rá valamit... ha az nem jön be akkor rápróbálok valahogy szerkeszteni egy thermalright mosfet hűtőt...
Remélem találok valami értelmes és hatékony megoldást....azt majd közlöm
-
laci666
senior tag
Milyenek a kingstonaid?
Nekem volt már OCZ,Geil és most Kingston mindegyik jó volt,de legjobb a Kingston igaz az árából lehetett volna venni 6GB kingmaxot,de azért a Kingston az Kingston.
1200Mhz-et 5-4-4-12-2T-be
Tervbe van véve hogy 2GB-al még kibővítem csak még mindig 30K felett van az ára így egy kicsit odébb van még a bővítés -
Daert
őstag
A pasztából nem kentem rá túl sokat,a gyáriból is volt rajt vagy 1 kiló.
A fehér szilikonpaszta híg,a szürke (titan,csak ez volt készleten,egyébként mást nem lehet Vezsprémben venni,csak fehéret,a titan valahonnan megmaradt 1 kis bontatlan zacsival) kicsit sűrűbb.
A csavarokat nem téptem meg,finoman óvatosan húztam.Nem sarkaztam le mert a 2. cserénél ellenőriztem.
Az S1-et(rev1) már elpakoltam,nem nézegettem a bordát mert mint említettem bekapcsolás után már 70C volt és kúszott felfele,szal gyorsan kikapcsoltam.
Most stabil 64C 38% ventivel
A hőmérsékleteket venticserék előtt és után is Atitool 0.27-el mértem,most a ház oldala sincs fent.
A gyári borda GPU-val érintkező felülete elég rücsis-egyenetlen,forgácsolás nyomai erősen láthatók és alumínium az anyaga,esetleg krómozott vagy nikkelezett réz,nem tom.
Igen 2900 Pro-m van. -
Speed®
titán
-
SystemRoot
őstag
Az az értelme hogy nagyobb feszt képesek normális körülmények között tartani. De megsúgom neked hogy ez csak a 100k+ os vízhűtési rendszerekre igaz. A legtöbbjuk kb olyan vagy éppencsak jobb mint egy jobbfajta léghűtés. És ugye a nagyon brutál vízhűtéseknél/kompresszor egyebeknél sem az van hogy azzal uazon feszen többet megy a proci/gpu. Hanem hogy így ráraknak másfélszerannyi feszt és azért megy jobban
-
-
vbbb
őstag
Az s1-nél kell furkálni is ha jóltudom...vagyis a rev2 már talán felmegy rá símán.
-
laci666
senior tag
-
hakos1987
őstag
igen, én is ha jól emléxem nem egy embernél ment 2100-at...
de sajna 1900-on már egy-egy fekete csík bevillan 3D mark 06-ba...Van vmi progi, amivel meg lehet lesni biztosan, hogy nem hibázik-e a kari?
Rémlik vmi olyasmi, ahol egy földgömb forog... de nem tom a nevét!köszi!
-
-
Daert
őstag
Szia!
Ezt a fura hangjelzést én is észrevettem,de nem tudom hogy az előző 1950-essel vagy a mostanival,nemigazán tulajdonítottam neki nagy jelentőséget.Én is a böngészőbe görgetéskor tapasztaltam.Ha hazamegyek majd fülelek megint.
A piros led a 2900 pro-n nem tudom hol van,de az 1950 pron induláskor felvillant majd kialudt.1X véletlenül nem dugtam rá a tápot a karira,és akkor égett folyamatosan meg visított is. -
laci666
senior tag
Még egy pont a pronak találtam 35000Huf-ért úgy hogy szerintem ez lesz a befutó
Még annyit hogy egy 22"wide TFT lesz majd mellete, a kártya majd birni fogja natív felbontásba full grafton a játékokat,mert úgy hallotam hogy ha nem natívban használom a monitort akkor rosszabb lesz a kép vagy játékoknál nem gond ha visszább veszem a felbontást. -
laci666
senior tag
Engem is érdekelne ez overlock lock dolog.hogy nem lehet ezeket huzni.
Ahogy olvasgatom amit itt pro-ról irogatnak kezd barátságos lenni.
Végülis a fogyasztás nem lényeg csak ne legyen hangos.Ezt meg ahogy itt olvastam egy bios frissítéssel meg lehet oldani és akkor 2D-be kus van 3D-be meg ugy se számít.
Meg ezek az XT színtett visszik és akkor már teljesítményben ott van mint egy XT vagy 3870. -
DrDody
csendes tag
Én mindig is AMD fan voltam, még vagyok is, de eltérítettek, és eddig nem bántam meg, erősebbnek érzem a rendszert, nemvagyok szakértő, lehet hogy rossz üzletet csináltam. Vitázni biztos hogy nem fogunk, mivel nem vagyok túl kompetens ezügyben, érdeklődtem mindenfelé, és egy AMD párti szónoklatot sem hallottam, mindenki azt mondta(még az amd-sek is) hogy a core2 rendesen elpi**ázza az amd dualjait.
Meg ami teszteket olvastam abból is ugyanezt szűrtem le.
Na lényeg a lényeg nem vágyom erőműre, egy ideig békén hagyom a vasat! -
DrDody
csendes tag
-
DrDody
csendes tag
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]Most hirtelenjében ennyi tellett tőlem, de most még a procim is alapon, van, vagyis igazából minden
Az első pályát néztem 35 fps alá még ha rángattam se ment, de azt a 35-öset ki is linkeltem
De múltkor amikor húzva volt van ami highon volt nemtom mi, sőt még azt a hotfixet is letöltöttem, akkor is ilyen értékeket kaptam -
DrDody
csendes tag
-
-
Qru
MODERÁTOR
Igazából nem nyernél sokat... 8800GTS 320 3év garral 48k újjonan, használtan ha garis az a 320 talán elmegy 42-43k körül. Egy új, nem gyengébb HD2900 Pro újjonan 40k. Tehát nyerélném mondjuk 2-3k-t és szenvedhetsz, hogy elvigyék (mert ugye mindenki inkább GT-t vesz mert jobb vétel).
-
Armando_19
őstag
Qru tesztjéből kiderül, hogy nem igazán vannak egy szinten.Hál istennek egyre jobbak hozzá a driverek. Tényleg, elég láma kérdés.Ha most van fent 7.11 catalyst, és csak simán rátelepitem a 7.12-est, akkor minden klappol majd és megy tovább úgy mint rég? Gondolom nem borul meg tőle a rendszerem.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Combosnak tűnik a Thermalright legfrissebb, kéttornyos CPU-hűtője
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NOTEBOOK / MacBook beárazás
- EAFC 25
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest