- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
barnam_
nagyúr
A 256MB-s 3850-nél biztos hogy jobb az 512-es 2900Pro, főleg ha XT szintre tuningolod.
Azt neked kell eldöntened, hogy halk legyen, vagy hangosabb, de gyorsabb legyen. Bár sztem nem lehet rossz a 2900Pro gyári hűtője.(#10312) Gino20: nem jó helyet adtál az usb image-nek, vagy nem tömörítetted ki.
Picco: -reboot kapcsoló nem árt, anélkül honnan tudja hogy végzett-e?
-
barnam_
nagyúr
Szerintem ugyanaz van hozzá, mint 2600XT-nél, vagyis:
A Lite-hoz csak driver cd, DVI-D-Sub-, DVI-HDMI-, és S-Video-RCA adapter, HDTV (YPbPr) kábel, valamint egy kupon jár, ami segítségével a HL2 Deathmatch, és a HL2 Lost Coast letölthető a Steam-en keresztül. A Full verzióhoz jár ezeken kívül még a Valve Black Box, amely ugyancsak Steam-en keresztül tölthető le, és ezeket a játékokat tartalmazza: HL2 Episode Two, Portal, és Team Fortress 2.
Szerk: elvileg tuningolva jobb a 2900Pro, de nem lehet túl nagy különbség, lévén csak órajelben különböznek, SP számban nem.
-
barnam_
nagyúr
válasz
elfelejtette #8839 üzenetére
Sztem jó ár, bár én inkább HD3850-t vennék, kevesebbet fogyaszt és halkabb a hűtése.
-
barnam_
nagyúr
Biztos sokan kérdezték már, de én nem találtam a kérdésemre választ: Szóval várhatóan milyen induló ára lesz a 2900/50 GT-nek?
-
barnam_
nagyúr
válasz
Mr. Maffia #19 üzenetére
Igazad van, most hogy hivatalosan is megjelent a 2900 széria, kellene egy ''normális'' topic, ami nem fake hírekből áll. Ja és ha jól emlékszem az nVidia G86/G84 topicot is zárták, lett helyette GeForce 8600GT/GTS topic. Megjegyzem, sztem csak az a bajuk, hogy egy ''újonc'' nyitotta...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Home server / házi szerver építése
- AliExpress tapasztalatok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Metal topik
- EAFC 25
- 90-es években voltam gyerek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest