- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
Aktív témák
-
horvathkrisz
addikt
Ha lesz a Sapphire-omhoz szívesen neked adom ingyé' amennyiben hajlandó vagy eljönni érte az Árpád-hídhoz.
Amúgy sem venném hasznát, mivel már megvettem a DVI-HDMI 15m-es kábelt PC-TV közé (másik szobában van a tv és nem fogom odacipelni a PC-t minden alkalommal, gondolom ez érthető) nemkevés pénzért, meg egyébként is akkor tartanám csak meg ha ez is 15m-es lenne, amit kötve hiszek...
Jelenleg analóg jack-rca kábelen kapja tv a hangot a hangkártyából és szerintem ez jobb megoldás mivel ilyen esetben nem a videokártya csinál kitudja milyen hangot. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Egy átalakítót mellékelnek a kártyához, ami a karin lévő DVI-ből csinál HDMI aljzatot, oda bedughatod a sima hdmi kábeled, és megy a hang is. Sapphire ad ilyet a karikhoz, meg asszem az összesnek a része, de nem esküszöm meg rá, mintha csak az XT-khez járna ilyen átalakító, és asszem ottis gyártófüggő.
Ha nem full HD-s a TV-d (akkor nem ilyen olcsó vidkariról akarnád hajtani) -mint nekem- akkor az ajánlott felbontás 1280*720 v. 1366*768 (pip módhoz), ezek közül a működőre fog beállni a a catalyst telepítés után.
Nálam 1280*720 melett még 800*600 -ban van nézhető kép, de ott 2*2 centi keret van a kép körül, a többi felbontást elég rondán és bajosan alakítja át a TV-m... -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Hacsak nem milliós LCD TV-d van, akkor ne küldj rá 1080p -s jelet, mert a TV csak leskálázná. Egyébként a felbontások kiválasztásakor a nemtudomhányszor 1080 jelenti a 1080p-t. LCD TV-n érdemes az 1280*720 -as beállítást (720p) használni, mediapalyer classic meg tökéletessen viszi így a 1080p-s filmeket is. Én így használom.
Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest