- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Mobil flották
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Yettel topik
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
Aktív témák
-
BigBear
senior tag
Kipróbálgattam az XpertVision XT kártyámat, kissé felemásak az érzéseim. A kártya sebességével semmi bajom. Tök stabil 3D-ben, semmi fagyás vagy hibázás, megy szépen minden. De kilépve a gammákból 1-2 percen belül behal a gép. Furcsa karakterek, elmossa a képernyőn levő dolgokat stb., valahogy fura. VPU recover néhe helyrehozza, de nem tökéletesen, újraindítás kell. Nem ritkán be is hal a kép (értsd: kikapcsolja a monitort a cucc), s csak újraindítással jön rendbe (reset). Viszont mindezt csak akkor teszi, ha a CCC fent van. Ha csak a drivert pakolom fel, semmi probléma, de így persze semmit se tudok állítani, legfeljebb felbontást (azt meg minek TFT-nél...).
Jó-jó ez az ATI kártya, de azért NV-nél ilyen hibákat nem tapasztaltam... -
BigBear
senior tag
XperVision xt dobozban nincs Ep2 kupon. HL2: Lost Coast és HL2 Deathmatch vanik hozzá, plusz Xpand rally. Legalábbis az enyémben ez volt csak.
[Szerkesztve] -
BigBear
senior tag
Nnna, kipróbálgattam ezt a kis XpertVision 2600XT-t. Meglepően jó a kártya, ennyi pénzért meg főleg. Viszont a hangjával nem voltam kibékülve.
Sípolós, kissé kerregős hangja van a gyári hűtőnek, ami engem nagyon zavart. Hozzáteszem, hogy ezzel még mindig az utóbbi idők egyik leghalkabb hűtése volt a kártyán - leszámítva a Zalman és ahhoz hasonló hűtéseket - de ezt se nevezném igazán halknak.
Azaz nekem ez is nagyon hangos volt, így aztán le is szedtem a gyári hűtőt és ment fel egy itthon kallódó Zalman 900-as.
(Ezzel a gar ugrott is persze, mert ügyesen félig a hűtő hátuljára, félig meg a kártyára volt ragasztva valami undok kemény ragaccsal egy matrica. Azért ez nem volt szép. Azt vártam, hogy simán az a műanyagszerű matrica lesz, ami be van vagdalva - s amit ügyesen szép finoman sértetlenül le lehet szedni - de a kis rohadékot valami durva pillanatragasztóhoz hasonló trutyival nyomták rá a kártyára. Ilyet még nem is láttam. Na mindegy. levakartam, Zalman fel, s most végre csendben üzemel a drága.) -
BigBear
senior tag
Én épp ma kaptam meg a hwtboltból az Xpertvision 2600XT kártyámat. Remélem jó lesz.
(Igaz, gyakorlatilag fél éve nem játszom, csak filmet nézek, de most lehet, hogy kivételt teszek. Kíváncsi vagyok a kártyára...)
Aktív témák
Hirdetés
- Tesla topik
- Gitáros topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Mobil flották
- További aktív témák...
- XFX Swift Radeon RX 9070 OC Triple Fan Gaming Edition
- GAINWARD RTX 4070 Ghost OC 12GB - ÚJ! 3 év garancia
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest