- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Aktív témák
-
Daffit
tag
A driverekkel kapcsolatban az utóbbi időben sokat olvastam, hogy a nagy gyártók nem fejlesztenek Vista-ra, míg ki nem jön az SP1. Ezek mellé nyilatkozott néhány nagy fejes a játékiparból, hogy nem vonzó számukra a DX10. ( bár a DX10.1-ről nincs szó).
Ezek mellett az iPon-on volt egy memória teszt, ahol ua. a konf. csak más op. alatt volt különbség a játékokban. Erre alapozom a tézisemet.
Egyébként tényleg az a tapasztalatom, hogy nincs megfelelő driver. A TVtuneremhez nincs, így nem tudook TV-t nézni, ill. a Samsung cd írómat sem tudom használni. Nagyon szép az Aero effekt, de azt feldughatom a se**embe... -
Daffit
tag
Nekem a kártyával eddig sehol nem volt gondom, de lenne egy más kérdésem, amiben remélem van valakinek tapasztalata. Olvastam, hogy a Vista alatt akár 10FPS-el is lassabban futnak a játékok. Mivel a Vista-val egyre kevésbé vagyok megelégedve, így valszeg' visszatérek az XP-re. Van valakinek tapasztalata a két op.rendszer alatt futó játékok közti különbségről?
-
Daffit
tag
Tegnap kipróbáltam a TestDrivev-ot, 1024x768 max minden HDR, 2x-es élsimítás és szaggatás nélkül ment.
Bár maga a játék nem tetszik, de jó volt látni, hogy az X800GTO-m után, a 800x600 és min. beállításhoz képest mennyit javult.
(A történethez az is hozzátartozik, hogy memót is és CPU-t is cseréltem)
Egyre jobban tetszik a kártya. Bár olvastam egy tesztet, ahol a Vista miatt egyes játékok akár 10FPS-el kevesebbet futottak, mint XP-n -
Daffit
tag
Nekem az Oblivion átlag 30 fps-t produkál. Mindent a maxra húztam, HDR mellett. Egyedül az AA nincs.
A min. amit mértem 15 volt, a max úgy 60. Ez nem 5 perces teszt volt, hanem több órányi játék folyamán. Ráadásul OOO mod-al, amitől több a terepen az ellenség.
Engem meggyőzött, mert folyamatosan tudok játszani.
Egyetlen problémám, hogy ha megy a fraps és vissza kell töltenem egy mentést, akkor egy kicsit beszaggat pár másodpercre. Fraps nélkül nincs ilyen. -
Daffit
tag
válasz
BenceShearer #3130 üzenetére
Most szedtem le, majd este nyüstölöm. és Fraps-om is lesz, hogy mérjek
-
Daffit
tag
Tegnap végre beizzítottam a kártyát és a 7.7-es catalystel felraktam 2 játékot. A STALKER-el nem lehet játszani. 1024x768 max, full dynamic lights. Itt valami nagy gáz lehet, mert időnként nagyon beszaggat, ugyanakkor ha mentek majd visszatöltök, akkor minden fut rendesen egy ideig.
Oblivion: 1024x768 max, HDR - kifogástalanul működik, nincs akadás. Ennek legalább örülök.
Ma folytatom tovább -
Daffit
tag
válasz
Komplikato #2468 üzenetére
Az ASUS 2600XT-je biztos halk. Eleve halk ez a típus, de van rajta egy jobb hűtő, ezért kell.
-
Daffit
tag
Azért kell nekem ASUS mert... és különben is...
Egyébként sose volt ASUS-om. Visznt most tervezek házat venni. Miért ASUS? mert olcsó és tetszik...
Vegyek megint Sapphire-t? -
Daffit
tag
Valaki nem tudja, hogy hol lehetne weben venni 2600XT-t? Az Ipon.hu-n volt hétfőn, de azóta nem látom. A pcland.hu pedig majd' 2ezerrel drágábban adja, mint az ipon.
Igazából ASUS szeretnék venni, de csak Sapphire-t láttam. -
Daffit
tag
válasz
Bundás22 #2244 üzenetére
A 8600GT és a 2600XT nagyon fej-fej mellett halad. Van ahol az egyik, van ahol a másik győz. Itt szimplán ár kérdése az egész, ami egyelőre az Atinak jobban kedvez. Lehet, hogy a GT-ben több a tuningpot., de amiket láttam teszteket, ott hiába tudták húzni a GT-t 30%-al, míg az Atit 10-el, mindekttő 5FPS-t hozott. Direkt csináltam egy táblázatot erre és ezen nagyon meglepődtem.
-
Daffit
tag
Szerintetek a 2600XT teljesítménye fog látványosan javulni új driver esetén?
-
Daffit
tag
A véleményem az, hogy értelmetlen 2 évig megtartani egy videókártyát. Ez idő alatt annyit esik az ára, hogy ha eladod, akkor sokat kell hozzárakni, hogy vehess egy normálisat. Én most akarom cserélni és 17ért adtam el az X800GTO-mat, amit 42-ért vettem egy éve. Igaz, hogy cc15öt hozzáadva egy újabb, jobb kártyát veszek, amit 1 év múlva eladok 15ért
De most ott vagyok, hogy már eladtam és még nincs, de még integrált sem, erre a tesztek mindig mást hoznak ki győztesen.
Ezért állok most fél évre az X1950Pro mellé (ma így van)
-
Daffit
tag
Ami azt illeti én is nagyon vacilálok 2600xt/8600GT/X1950Pro között. Minden nap más nyertes van
Azt hiszem a legjobb döntés talán az X1950Pro és majd a jövő év elején egy dx10es kártya. Addigra csak letisztázódik a helyzet és kitömik a jelenlegi űrt is. A probléma az, hogy addigra az X1950Pro a felét sem fogja érni... A legjobb a 8800GTS 320MB, ha 40e körül lenne, de ez még álom. -
Daffit
tag
Én úgy gondolom, hogy nem érni megvenni a 2600xt-t, mert a 8600GT-nek most nagyon megy le az ára és dx9es teljesítményben eddig jobbnak tűnik. DX10-re meg venni kell jövőre egy másikat, mikor jobban kitisztul a helyzet.
A 8600Gt-ben nagyobb a tuning lehetőség, ez az egyetlen ok, amiért szerintem azt érdemes venni.
/Talán egy új driver rendbehozná a karit, de az mikor lesz? senki sem tudja/ -
Daffit
tag
válasz
Armando_19 #1696 üzenetére
Lehet, hogy télre, mikor jön a karácsony, akkor éri meg nekik kiadni a 2700/8700-eket, de nekem jelen pillanatban a gépemben nincs se memória se vidikárty (most cserélem). A memória nem probléma, de milyen videókártyát vegyek? Kinéztem a 2600XT-t, de már nem vagyok benne biztos.
Ez így eléggé kaki
Még szerencse, hogy 2 hétig nem lesz szükségem gépre (pedig már intravénásan is beadnám magamnak ha lehetne (az a fránya gépfüggőség) DE! Van életem ;) -
Daffit
tag
Sajnos nálam egyre nagyobb a képzavar a 2600xt vs 8600gt és a dx9 vs. dx10 -ben.
Az az érzés alakult ki bennem, hogy nem lesz olyan kártya, amelyik mindkét dx-ben helyt állna. Mivel még egy ideig biztos jönnek dx9-es játékok nem látom megalapozottnak az új generációs kártyákra való átállást. Lehet, hogy ténlyeg driver probléma, kiforratlan még. De ha nem javul a helyzet, akkor inkább egy X1950-et veszek, mint 2600xt-t és majd a 3600xt-be ruházok be
Nagyon várom a PH! teszteket... -
Daffit
tag
ebolt.hu -n az árak
MSI 2600XT 512MB GDDR3 34.584Ft - Heatpipe!
Sapphire 2600XT 256MB GDDR3 26.952Ft
MSI 2600Pro 256MB DDR3 26.256Ft
Sapphire 2600Pro 512MB DDR2 24.168Ft
Mind előrendelhető, de akárhogyis ezek jó árak (pláne úgy, hogy 30e-t szánok most karira
)
-
Daffit
tag
Engem az érdekelne, hogy 2600XT 512MB-vel megéri-e azt a plussz párezret a 256MB-vel szemben. Valahol láttam egy tesztet, ahol az 512es dupla annyi FPS-t ért el, de szerintem az egy kicsit túlzás.
Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Elektromos cigaretta 🔞
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- TCL LCD és LED TV-k
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- Bittorrent topik
- Formula-1
- További aktív témák...
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GAINWARD RTX 4070 Ghost OC 12GB - ÚJ! 3 év garancia
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest