- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- iPhone topik
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
Aktív témák
-
gaborbol
őstag
Nos igen,legális vistám van és a hét elején elküldtem szépen alukálni a fiókba.....
Laser nyomtatómat nem ismeri,tvkártyára is szarik,audigy-hez csak a puszta driver van,gamek tényleg lassabbak és akkor még örülhetek,hogy elindult...
Bioshock tette fel az ire a pontot,csinálhattam vele bármit, fagyi orrvérzésig. Xp felrak és egyből megy hiba nélkül.
Hab a tortán:beraktam a 2600xt-t kipofázott,hogy olyan súlyos hardverváltozások történtek,hogy aktiváljam újra->aktiválás interneten->Az újrakativálás nem lehetséges!
A, adjon meg egy új kulcsot B, ha önnek nincs új kulcsa menjen le a boltba és vegyen egy újat.Anyádot.Telefon,mondom vga csere, rendben akkor újraaktiváljuk...Gép kikapcs,xp telepítő indít...
Lehet a vistával bohóckodni,de még nem jött el az ideje,hiába nyomják,kell nekei még legalább 1 év mire lesz belőle valami. -
ftc
nagyúr
Vonzó az a DX10 csak
MS rontott,hogy nem irta le mi az a minimális teljesitmény ahonnét DX-nek nevezhető a kri
könyebb programozás-igaz tanulhatnak előrről a fejlesztők
GS bevezetése: elég nagy lépés
Az a nagy bajuk a kaidóknak,hogy DX10 és DX9.0c között nincs akkora eltérés....DX10 azért macerás mert látványbeli eltérés csak akkor lsz ha telepakolják PS és VS-el a gamekat...
SP1 rebezsgetések alapján nem fog semmi grafikai javulást hozni...
Vista nekem gond nélkül ismer mindent
jelenleg 600MB-t használ alapon XP meg 350-t... -
Keitaro
addikt
Eeegen, a 8800 biztos jo csak hát az ára :]
Egyébként ha figyelembe vesszuk a tuning tényezőket akkor:
X1950Pro 575 > 625 ennyit bírt ossz
8600GT 540>650 korul
HD2600XT passz... csak az Ati OverDriveal ment rendesen, az meg 10%ot enged max, de volt ahol csak 850-ig húzta
Hasonló dilemmában voltam nemrég barátnőm gépébe és X1950Pro maradt. Az indok az azon játékokban elért teljesítmény amikkel Ő játszik.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest