- Google Pixel topik
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Huawei P9 Lite (2017) - nevezzük nevén
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Aktív témák
-
Alvinka
tag
válasz
Mákos7észta #1801 üzenetére
Szrtem a 2600 cf felejtős, inkább vegyél 2600 xt-t aztán azzal elleszel egy darabig és novemberben vga csere, addigra lesz is dx10 gama...
-
Alvinka
tag
válasz
TomBoy1986 #1202 üzenetére
Én csak azokat vettem figyelembe amelyikeket 7.6 vag 7.7 betaval tesztelték.
Demár látom ilyen karit se lesz érdemes venni, ahogy vártam már most zuhatnak 2 3 kt a 1950es modellek árai nagykerben, szvsz a sapphire gt mondjuk már 26k körül lesz 2-3 héten belül, és melyik a jobb 2600 xt 256 vagy 1950 gt 256 lehet választani... -
Alvinka
tag
Hmm találtam xt 512es gddr4 árat
[link]
Ezek szerint kb 44000 lesz nálunk. Ennyiért 1950 xt lehet kapni ha minden igaz, a teljesitménye 8600 gts lesz. Kezdek csalódni ebben az ati üdvöskében -
Alvinka
tag
válasz
VaniliásRönk #1072 üzenetére
Lehet hogy nem dx 10es alapú de szrtem nyomnak bele 10es effekteket 9ből max, de ott a játékélmény teccik, de a grafika sem szar szrtem, csak adnák már ki.
-
Alvinka
tag
válasz
VaniliásRönk #1069 üzenetére
Engem a crytek masina érdekel majd, de ez a sega rally se rossz csak a talaj és háttér érdekes.
A másik várt gémem az unreal tournament 3 (2007), ingame vidit már nyomtak belőle, epic motorját elég sokan megvették szal az is kérdés mit preferál, de mintha nvidiát -
Alvinka
tag
válasz
asadasad22 #1052 üzenetére
http://www.sapphiretech.com/hy/products/browseproducts.php?pcat=3
Itt az agps lista is és benne van 2600 csak árlistákon nem találtam még, legalábbis magyarországin. Valszeg az apgs 2600 xt 30k körül lesz, ha marad a szokásos agp pcie különbség. -
Alvinka
tag
A 2600 pro nak meg semmi értelme nincs 2 3 k árkülönbség lesz aztán még a 8600 gt szintét sem éri el, át is lehetne nevezni a topikot 2600 xtre
-
Alvinka
tag
-
Alvinka
tag
válasz
Interceptor #778 üzenetére
aha és fel is hivtad őket hogy raktáron van nekik? AMugymeg érdemes megvárni a drivert mert azzal kapunk valós képet a teljesítményről
-
Alvinka
tag
Közben nézegettem az ati oldalát, cryteket pénzeli, prey, guildwars. Mivel a crytek motorját szrtem még fogjuk látni más gameben is, esélyes hogy késöbb atisok jobban fognak szerepelni vagycsak ábránd??!!
Mindenestre atit fogok venni ezmár bizti, márcsak kérdés mennyit fog nyomni ez a 2600, mert a ára faja lesz
-
Alvinka
tag
Nemtom mennyire kacsa de ez a kari 25k körül lesz(xt), a pro meg 3 4 kval lesz olcsobb szvsz pronak nem lesz értelme, leaglábbis nagyker előrendelési listája szerint. Namost ez azt jelenti, hogy még a gtsnél is szarabb lesz vagy tényleg ennyiért ki tudják hozni.
-
Alvinka
tag
Hát neked legyen igazad. Mindenestre hó végére tervezem vidikari vásárt, addigra nagykerekben is lesz raktáron ez a cucc, meg normális tesztek. Sokan még azt irják a 8600 gts is leveri az 1950 gt-t
A dx10et meg hadjuk már, szarnak a pofon erre a kártyára, ezen a kártyán max csak marketing nem más.
[Szerkesztve] -
Alvinka
tag
Hát ha 30 körül lesz a 2600 xt nagyon nem fogja megérni asszem mivel 31ért már kapsz 1950 gt-t ami szrtem nem egy kategória, de kinek a pap kinek a pappné, a gddr4es meg ugyis 40k körül lesz, akkor az ember inkább vár és 8800 gts 320...
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest