- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Rolcsi20 #2920 üzenetére
Akkor nem értem minek ASUS kártya. Az egyik legdrágább márkanév. A GDDR4 szintén nem éri meg a többletpénzt 1-2% plussz teljesítményért
Pl.: [link] bármilyen ramis webáruházban kapsz ilyet. Ráadásul valaki visszább írta, hogy 1ns memó van ezeken a kártyákon, tehát lehet vele durvítani.
Kifejezetten SzvSz -
Komplikato
veterán
válasz
Rolcsi20 #2918 üzenetére
Inkább legyen egy gép 5 boltból összeszedve, minthogy a másik véglet történjen, hogy tudnillik azt veszitek meg ami ''éppen van raktáron'', mert azzal szerintem lehet sokkal nagyobat szívni.
HIS-t bevallom sima bolti árlistán én se nagyon láttam, viszont egy GigaByte-ra kíváncsi lennék ... -
AtHoS
nagyúr
válasz
Rolcsi20 #2909 üzenetére
Milyen lapja van haverodnak?
Épp panaszkodik egy illető arra, hogy Ati chipes lapjában az integrát vidkarit nem tudta működésre bírni 7600GT társasággal. Szóval ilyen oldalról is meg kell tekinteni a tényeket.
A 40k meg elírás lesz szerintem.
Amúgy ha tud várni egy keveset, míg megjelenik a következő Catalyst, akkor majd gondolom nyomnak pár helyen újra teszteket a 2600-asokkal, mert a 7.8RC3-ra azt írogatták, hogy gyorsult vele a kártya nem keveset -
válasz
Rolcsi20 #1249 üzenetére
''...ami a CSALÁDnak kell, apuka tudjon rajta excelezni, anyuka wordozni, a gyerek meg játszani netezni, a legtöbben vesznek a gépbe 30ezer ft körüli kártyát...'' - szerintem ez tévedés, ők tacskó gazdaságos gépet vesznek, amiben többnyire integrált grafika van. A kompromisszumkész játékosok vesznek 40-50 ezerért középkategóriás vidkarit - nah ez az a réteg, aki nagy valószínűséggel még kivár (pláne nV bejelentése után), vagy vesz X1950-et, de a mostani ''középkategóriát'' legfeljebb szükség esetén. A felsőkategóriában egyetértünk, de nem is az adja a fő bevételi forrást, hanem a középkategória. A 20 ezer forintos kategória meg nem az a kifejezetten jól jövedelmező kategória, ott már elképesztően kicsi lehet az árrés, hogy eladható legyen a cucc.
Ha pl. én készülnék most vidkari cserére - mint ahogy nem készülök - akkor vagy X1950, vagy megvárnám az őszt. DX10-es játékok még sehol, ráadásul ha Vistára váltás az ára, akkor egyáltalán nem is kell. -
válasz
Rolcsi20 #1223 üzenetére
Valószínűleg az ATi is kijön arra a ''területre'' valami kártyával - a 2700/2800 még szabad elnevezések. De egyáltalán nem lepne meg, ha mondjuk egy fél év múlva kijönne egy olyan driver, amivel a 2600XT is képes lenne meggyőzőbb teljesítményre.
Nagy valószínűséggel a GPU-tervezők is olvasnak teszteket, fórumokat és látják, hogy elégedetlen a jónép; márpedig a legtöbb bevételük pontosan a középkategóriából származik. Arra nem építhetnek, hogy mindenki, aki játszani akar, az majd megveszi a csúcskategóriát, mert bőven vannak olyan játékosok, akis azt nem, csak a középkategóriát engedhetik meg maguknak.
De ha ez nem, majd a bevételcsökkenések szépen helyrerázzák az agyvelőt a fejükben. -
Rolcsi20
senior tag
válasz
Rolcsi20 #1022 üzenetére
most láttam hogy van már 2400as is, szal akkor módosítok annyit hogy 3 ati lesz a piacon, de az egyenlőre jó, hosszútávra kevés, kell majd egy 2700as vagy 2800as hogy betömje azt a rést ami a 40 és 90ezres kategória között tátong az atinál, ezért volt jó a mostani megoldás hosszútávra, amúgy is szerintem több pénz van a gyártóknak a 30-40ezres kategóriából mint a 80-90ezers GTS/XT kártyákból.
Aktív témák
Hirdetés
- Mesterséges intelligencia topik
- Házimozi belépő szinten
- Elemlámpa, zseblámpa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen házat vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Viccrovat
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest