- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Mobil flották
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Aktív témák
-
VR, Olasza:
Hát, fene tudja, lehet, hogy igazatok van. Bár, én ezt a 2600XT-t is hosszabb fejtörés után vettem meg, nem a pénz miatt, hanem mert nem voltam benne biztos, hogy tényleg kell-e nekem - de aztán az Oblivion meg a R6:V meggyőzött, hogy kell. Viszont idén év végén / jövő év elején annyi változás várható (DX10 játékok, új nVidia GPU, R600 ráncfelvarrás, Phenom, C2D-k új sockettel, DD3 RAM-ok, whatever), hogy addig nem akarok semmi komolyabbat venni, amíg nem látom, hogy van vagy fél tucat játék, ami után csorog a nyálam, és a 2600XT-n diavetítés jelleggel megy. Sajnos a 45, amit Olasza írt, az inkább 100 (alaplap+processzor+memória+HDD+táp+kitudjamivelleszgebasz) - ez már nem ugyanaz, mint hogy vettem 10k-ért egy alaplapot.
PS: akár az Intelhez, akár az AMD-hez ragaszkodás távol áll tőlem - de ugyanígy pártsemleges vagyok GPU fronton is... -
radírfej
senior tag
azért nem olyan rossz a 8600GT, nagyjából hozza a hd2600xt teljesítményét dx9 alatt, igaz jóval drágábban. dx10es teljesítményről meg ugye még egyik kárytánál se sokat tudunk.ami látszik az alapján 2600xt a nyerő.
szerintem mindezzel együtt is hd2600xt gdr3 a nyerő... igaz teljesítménye eléggé hullámzó a kiforratlan drivernek is köszönhetően talán, de bízunk benne, hogy javul az elkövetkező hónapoban. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
Tuco Ramirez
őstag
DX10-ben az ati a nyerő
Ez majd kiderül, ha kijönnek végre a várva várt DX10-es játékok. A Lost Planet és pár utólag megpatchcselt játék (CoH, CoJ) alapján még nem lehet reális véleményt mondani az új kártyák DX10 teljesítményéről.
Azzal egyébként egyetértek, hogy ennyi pénzért nem rossz vétel a HD2600XT (és a GF 8600GT), élsimítás nélkül egész elfogadható fps-eket produkálnak. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
A TV elött ilyama TFT-m volt, utánhúzása se ennek, se annak nemvolt, mindkettővel tökéletessen lehet játszani. Az lcdTV-nek viszont sokkal szélesebb a betekintési szöge, valamint a jókora képernyőméret miatt végre élvezni is lehet a játékokat, mert majdnem kétszerese a kép a TFT-men lévőnél. Plussz itt már kijönnek a minőség dolgai, mert pl. mint volt NV kari tulaj, kipróbáltam a 158, 159-es bétás drivereket, amiket a 8-as széria megjelenésekor adtak ki, itt többen odavoltak a gyorsaság miatt, de ekkora monitoron már szemmel láthatóan ronda képet csináltak, úgyhogy ment vissza a Z-Tweaked kilencven valahányasa... Akik mondták hogy gyors, azok sima TFT-n játszottak, állítólag ott nem láttak eltérést...
Amelett végre kidobhattam a hulladék TV tunert a gépből...
Összességében kijelenthetem hogy nagyon megérte megvenni, a játékélmény leírhatatlan...
hogy ON is legyen: jólesz ez a HD széria... -
TomBoy1986
veterán
-
adalbert1
veterán
Mi is lett volna a probléma a Ti4200-al? Engem konkrétan évekig kiszolgált, amig meg nem őlte az alaplap ráeső hűtése működés közben... Pl. a a valaki által említett San Andreassal is elég jól szaladt vele, ezt meg is vettem eredetiben.
Amúgy a HD gyorsítás hogy muzsikál ezeken a karikon? Élvezhető még a 2400-on is? -
TomBoy1986
veterán
Na a kedvencem
Táp-téma
Nézd meg a konfigomban lévő tápot. Mindenki szerint itt egy nagy rakás ürülék, közben me feszemeléses tuninggal is viszi a konfigomat. Viszont soha nem várnám el tőle, hogy teljesítse amit rá írtak.
És mint látod, ez a 8900Ft-os táp szépen elvisz egy 89W TDP fogyasztású procit tuningolva (bőven 100W fölött), mellette egy 75-80W fogyasztású videókártyát (tuning nélkül, mert tuninggal kb. 85-100W,mivel a feszültséget is meg kell emelni) + sallangok (kb. 50-70W)...
Szóval a 9-10K-s árkategória szépen elvisz egy ilyen konfigot.
Konfig:
X2 4200+ @ 2600MHz, 1.5V
X1950XT @ akár 688/1980, 1.375V
...
Ja és a konfig januári. -
Zé_Mester
őstag
''Tápot pedig nem lehet eladni értelmes áron, mert ki bízik egy használtban?''
én most vettem egy fél éves Chieftec 560W SLI Ready-s tápot egész korrekt áron....de ez most lényegtelen.
ha normális=márkás 350W-os tápod van (FSP, Chiestec,Thermaltake...) akkor egy 2600XT is simán menni fog mindenféle gondd nélkül.
[Szerkesztve] -
Bundás22
őstag
A geforce kártyák iszonyat gyorsak, de ha teljesítenük kell Dx10 -ben elvéreznek
most komolyan lehet 2X olyan gyors a radeon mint a közepes GF, dehát mintahogy 5 FPSsel 10 FPSsel is rossz játszani nem?én mondom igazi DX10-es karik majd a köv generációban lesznek ezek meg jók DX9-re inkább, tapasztalatok alapján optimalizálják DX10re a köv generációt.Sztem még a HD 2900XT/8800-nek is inkább a DX9 fexik
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- Formula-1
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- OLED monitor topik
- Raspberry Pi
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Anime filmek és sorozatok
- Renault, Dacia topik
- gerner1
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest