- Oppo Find X5 Pro - megtalálták
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Fotók, videók mobillal
- Poco X6 Pro - ötös alá
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Aktív témák
-
Olasza
aktív tag
Én látok különbséget, és ez sokat fog még változni, hisz ezek még csak az első próbálkozások.
Ha megnézitek a tesztekben a konfigot is, látjátok, hogy otthon szinte senki nem tud hasonló értékeket produkálni. Ezek arra jók, hogy a kártyák közti különbséget mutatják még, de nem így fog játszani senki. Akinek pedig van 100.000+ pénze procira, amit hajlandó a végsőkig tuningolni, az pedig úgysem ilyen kártyát vesz. -
Olasza
aktív tag
Az effektek szépsége DX9 és DX10 közötti különbségre vonatkozik. Az összes írásom azt akarja tükrözni, hogy én személy szerint már nem fektetek be DX9-es kártyába. Az 1950 egy szuper kártya, és a DX9-es játékoknál látványban és gyorsaságban verhetetlen, de DX10-ben sokat számít a támogatás, és ott a 2600 olyan látványokat tud produkálni, amit az 1950-es már nem. Ott lesz szebb a 2600-as, és itt van a különbség.
-
adalbert1
veterán
Akkor lehet, hogy az elkövetkezendő pár hónapban az ősök számára összeálló konfigba elég lesz a 2400 is... (mivel low budget konfig lesz, meg a fogyasztást is jó lenne alacsonyan tartani, de azért valami időtállóság is kellene neki). Már csak az érdekelne, hogy az a nyavalyás 64 bit mennyire veti vissza régi játékoknál ( mondjuk a 97-2004-05 közöttieknél)? Mert 2600-on biztos szépen elfutnának azok is szerintem.
-
Armando_19
őstag
HRP.
Ma hozzák a szállhítmányt,előbb beszéltem velük telefonon.40DB-t rendeltek XT-ből, eddig 6ot foglaltak le, az enyémmel együtt 7-et!
Mod: De az Expertbe ma jön MSI szállítmány, de ott csak ilyen passzív DDR3-as HD2600PRO lesz drágábban, mint amennyiért én az XT-t veszem!
[Szerkesztve] -
Telefunen
őstag
Egy szóval nem mondtam hogy ezek kielégítő eredmények, csupán a jövőre nézve (mivel a ''mában'' szvsz. az X1950PRO a középkategória királya, egyetlen hátránya hogy DX9, de mire a ''DX10 only'' gémek itt lesznek addigra kevés lesz ez is, az is) jobb választás mint a 8600.. (a máról pedig már kifejtettem a véleményem)
Yutani: osztom
[Szerkesztve] -
Zé_Mester
őstag
ezt én se értem hogy a középkategóriás karikat miért kell ilyen felbontáson tesztelni, ahelyett hogy egy sima, leendő felhasználók által is haszált 1280x1024-et tesztelnek.
aki 1600x1200-ba akar játszani fullon az úgyse ilyen kariba gondolkodik, ha meg igen akkor egészségére. -
rocket
nagyúr
Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Oppo Find X5 Pro - megtalálták
- Google Pixel topik
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Linux kezdőknek
- Óvodások homokozója
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- Msi Mech 2x Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI RTX 2080 GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest