- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
Aktív témák
-
GuMipOkE
senior tag
Ki mondta, hogy a 8800gts-t meg kell vernie?!? Amúgy meg natív dx10 alatt meg meg is fogja. (GI tesztnél látszik.) Aki most 2600XT-t vesz, az olcsón akar az árához képest elfogadható sebességet/minőséget/tudást. A 8800gts meg még eléggé sokáig nem lesz elérhető azoknak, akik max 30-at költenének VGA-ra... Mindent az árához képest nézz.
Az ára pedig a 8600GT-nél is olcsóbb, ezért jobb ha azzal hasonlítgatod. Ha meg nem 2 hónapra vesz vki vga-t, akkor most a 2 közül a 2600XT-vel jár jobban.
Nekem is a BMW-k tetszenek, de ha egyszer nincs 7-8 misim rá, akkor nem az én buxámhoz igazított termék. Veszem az olcsóbbat, ami még elfogadható számomra. A 8800gts-nek meg sztem nem elfogadható az ára. Pár éve többször is költöttem nettó 60eFt körüli kártyára, de most nincs rá lehetőségem. De ha lenne is della rá, akkor sem vga-ra költeném... -
Olasza
aktív tag
Csupán annyit akartam vele mondani, hogy a DX9-es tesztek nem mérvadóak a jövőt tekintve. DX10-ben az ati a nyerő, míg aki max részletességgel és felbontással akár játszani, az vegyen felsőkategóriát!
Mivel itt már nem külön vertex és pixel shaderek vannak, nem veheti fel egy arra optimalizált játékban a versenyt. Ez a DX10 forradalmian új technológia, csak még nem jöttek rá, hogy mit lehet vele kezdeni. Ennyi pénzért pedig szerintem megéri. Majd jövőhéten már szerintem be fogok tudni számolni.
Mod: be'lelkes'edtem!
[Szerkesztve] -
De egy tisztességes középkategória nem is 30k alatti indulóárral kerül piacra...
Szerintem ezt sokan leírták előttem, és én is megerősítem. Jelenleg sajnos az igazi középkategória hiányzik, amely 50-60k környékén kapható. Vagy ha nagyon akarjuk, mondhatjuk, hogy a 8800GTS 320 középkategóriás, de annak ATI/AMD fronton nincs ellenfele jelenleg.
Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest