- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
Olasza
aktív tag
válasz
venember83 #1660 üzenetére
Hosszú ez a várakozás a 2600XT-re.
Addig meg van vita is.
Jelenlegi konfigom (lásd fent) fogyasztása szerintem nincs 5 Watt. -
Zé_Mester
őstag
válasz
venember83 #1660 üzenetére
így van - ennyi
kutyát nem érdekli hogy mit írnak a dobozra hogy ennyi meg annyi W-os.
az a léyneg hogy :
HÁNY 12V-os ÁG VAN, ÉS ÁGANKÉNT HÁNY AMPERT TUD LEADNI ???
ennyi. a többi az csak marketing.
[Szerkesztve] -
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
venember83 #869 üzenetére
Előbb-utóbb az nVidia is erre indul, de hogy milyen tempóban az valóban a játékfejlesztőkön múlik. Ha a CryTek és a Valve mellett az id is szembehelyezkedne velük... Carmack úgyis mindig szeretett valakinek borsot törni az orra alá.
-
rocket
nagyúr
válasz
venember83 #830 üzenetére
4 ROP-javal sehogy, ha meg shader level AA lesz mint az r600-nal akkor se tul rozsas a helyzet, egyelore az r600 teljesitmenye nagyot esik szurokkel.
-
athomi
veterán
válasz
venember83 #769 üzenetére
Inkább 2800-ra gondolok.
Na meg bizonyára lesz 2650 is. -
athomi
veterán
válasz
venember83 #767 üzenetére
27xx? Sztem nem ez lesz. Vagy lemaradtam?
[Szerkesztve] -
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
venember83 #763 üzenetére
Jó lesz a sima VF900-zal.
Br. 26k nagyon durván olcsó.
-
r9550
senior tag
válasz
venember83 #707 üzenetére
hát izé én most még azé nem akarok pci-e-re váltani mer már lekéstem róla valszeg inkább mevárom a 2.0-át
(azé késtem le róla mer már nem took olyan vga-t találni ami a jövőben is eléggé ott lessz [1024x768 medium beállítások nekem ennyi elég] és sztem a hd2600pro 256mb gddr2 agp azé el fogja érni az x1650xt körüli szintet mongyuk ez a jövő muzsikája de ha ti máshogy csinálnátok nyugottan írjatok -
MZsoltee
veterán
válasz
venember83 #691 üzenetére
Sorry 55 akartam írni nem tudom honnan jött a 40
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
venember83 #689 üzenetére
Ez egyértelmű, akinek erős DX9-es karija van, annak semmi értelme év végéig DX10-re váltani, januárban pedig valszeg jönnek a javított tipusok mindkét oldalról.
Amikkel játszani szoktam azokkal a 6600GT is elboldogul 1280x1024-ben, igaz többnyire AA nélkül 4x AF-el, a jövő meg kifürkészhetetlen... -
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
venember83 #669 üzenetére
Azért az RV630 nincs annyira kiherélve, mint a G84, másrészt a 6600GT-mhez képest a 2600XT is gyors lesz, és drágának sem mondanám.
Egyébként volt árkartel (nem tudom jól fogalmaztam-e), az amerikai vásárlók be is perelték miatta őket, hogy mi lett a dolog végkimenetele vagy lezárult-e egyáltalán azt nem tudom. -
DeadMeat
nagyúr
válasz
venember83 #682 üzenetére
En semmire nem szamitok,csak meg dx10-es jatek sincs a foldon,meg a vga sincs kint,a 8600-osok sem lattak meg dx10-et,csak kokanyolt vackot,de mar mind levan irva.Ez az ami szurja a szemem.
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
Te aztan tudod milyen lesz dx10 alatt mi?Valami kis infot ossz meg velunk is sajnos mi ennyire nem vagyunk jol informatak...
-
MZsoltee
veterán
válasz
Az összesküvéselméletben van valami, mert senki se gyárt 40k körüli rendes közékategóriás karikat. Annó ha az ember évente be tudott áldozni 10-15k-t, akkor mindig ezen a szinten maradhatott! De most ha az illető akinek van egy 7900GS-e vagy x1950GT/proja eladja 30k körül és nem kap semmi értelemeset 40 max 45kért! 8600GTS-t legfeljebb, de azt meg minek? Ha kevesek a fent említett karik, akkor vegyen a delikvens 8800GTS-t 65-70kért azért nem mind1...
[Szerkesztve] -
Armando_19
őstag
válasz
venember83 #655 üzenetére
Hát lehet hogy nem lesznek jobbak az NV8600-nál, de jobban megéri az árát egy 2600XT 26ért, mint egy 8600GTS 45ért!
Kiderül mit mennek, utána sakkozhatunk! -
rocket
nagyúr
válasz
venember83 #631 üzenetére
ATi-nal nem fogjak igy megitelni, egyik dual megoldas se hivatalos referencia krealmany, az AIB partnerek amokfutasai
-
LALA_kiraly
őstag
válasz
venember83 #617 üzenetére
Ha azt nézed, ha az AMD a proci biznisz 20-25%át uralja, akkor az ATI még jobban áll a 40%al. Nem kell még temetni őket, a hiteleket felvették, a biznisz megy...
-
ftc
nagyúr
válasz
venember83 #617 üzenetére
nem emhet csüdbe ezt Intel is tudja...mert ha a Ati csődbe ment akkor AMD is és akkor feldaraboás ugye azt mi nem akarjuk
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
venember83 #604 üzenetére
Ha a GTS szintjén lesz a mostani DX9/''DX10'' tesztekben, az nagyon is jó, mert a brutális VS/GS teljesítmény csak később fog megmutatkozni, a PS meg fillrate igénye meg csak nem száll el a játékoknak, a 8800-akon kívül úgyse bírná semmmi nVidiától sem.
-
Armando_19
őstag
válasz
venember83 #604 üzenetére
Hát a VGA vásárlással az a baj, hogyha nem az aktuálisan elfogadható jót akarja megvenni az ember, akkor mindíg csak várhatna valamire... Én már nagyon nagyon régóta várok. Még jó áron adtam el anno a 7800GT-met,ami nem ma volt.. most egy 6800GS-el küldöm az ipart, és kezd már kevés lenni... el tudnám viselni pl Test Drive U-ban is az 1024 highot... na meg most jön Star craft 2, meg NFS Pro street racer.. Kénytelen leszek venni valami csodát!
Amúgy nekem jó alternatíva lehet még a Palit X1950GT 512MB 30Kért újonnan... -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
venember83 #602 üzenetére
És mi az összefüggés D3D10 alatt 7950GT/x1950pro és a 2600XT-között? Mert az csak utóbbin értelmezhető... Vagy arra gondolsz, hogy annyira kicsi teljesítménye lenne D3D10 alatt, hogy olyan, mintha benne sem lenne? Azért ebben nem hiszek, mert ez bazi nagy öngól lenne AMD-nek, hogy csak a legdrágább kártyákon menne D3D10 alatt az fps 25 fölé...
köv generáció alatt mit értesz? AMD nál az R700 vagy mi, nvidiánál meg nemtudom, valszeg csak sebességemelt geforceok egy ideig. (de ebben nem vok biztos, ne kövezzetek meg nv fanok....)
[Szerkesztve] -
GuMipOkE
senior tag
válasz
venember83 #512 üzenetére
Write only user
Azt nem tudom, hogy jutott el ide a fórumig úgy hogy nem ütötte ki a szemét... -
7600GT
senior tag
válasz
venember83 #383 üzenetére
Az odáig oké, hogy lesz ebből jó kari.
De mikorra?
Amikorra kijön a G90?
Nem a pixel shader teljesítmény számít mostanság?
Vagy a vertex?
[Szerkesztve] -
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
venember83 #383 üzenetére
Hmm, az hogy 4-5x lassabb vertex kódban a 8800 az nem emlékezted téged az FX-ek DX9-es képességeire?
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
venember83 #354 üzenetére
Megjelenés előtt az ilyen topikokat zárni szokták, szóval nem értem miért lett átkeresztelve, de nekem végülis édesmindegy.
-
Yushchenko
őstag
válasz
venember83 #337 üzenetére
hát elég nc
de remélem többiek már villantanak végre, mert CF-es a lapom -
he7edik.
addikt
válasz
venember83 #91 üzenetére
Imátkozz az olcsó XL-ért
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
venember83 #88 üzenetére
Ezt ti tesztnek tekintitek? Ez viccnek is gyenge.
Már egy hét sincs hátra.
-
ftc
nagyúr
válasz
venember83 #88 üzenetére
1600x1200 ezeknek a kariknak
1280x1024-ben kellett volna megnézni mit tud AA és AF bekapcsolásával..... -
Komplikato
veterán
válasz
venember83 #70 üzenetére
Azt az egyett elhiszem a Fudzillának, hogy hangos a hűtése az X2900XT-nek, mert azért 80 nanon 700 millió tranyóval nem lehet csodát venni.
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Eladó ÚJ csak bontott állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest