- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Huawei P9 Lite (2017) - nevezzük nevén
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
venember83
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #868 üzenetére
Amennyiben ezt az utat fogjak jarni a programozok... Mert ugye jelenleg nV keze ala dolgoznak nem kicsit.
-
venember83
nagyúr
GDDR4el s oriasi orajelekkel lehetseges (legalabbis elvileg) elerni ugyanazt a memosebesseget ami az x1950pro-nak van, kerdes, h a GPU mennyire tudja ezt kihasznalni.
dx10 kell a fenenek, ahhoz mar uj hdd is kell (Vista), 80asom beallna csak a jatekok szolgalataba...
[Szerkesztve] -
venember83
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #764 üzenetére
De ha teljesit ugy mint 1 7900gs/x1950pro, akkor nagyon merges leszek...
De erre vajmi keves az eselyMajd a kovetkezo generacio, 2700/2750xt, az jo lesz
Kulonben akinek nem fokepp jatekra, hanem videozni meg neha keves fps-hajhaszasra kell, annak tenyleg nem rossz vetel, foleg kis fogyasztasa meg hw-es videodekodolasa miatt.
De ezt minden topicolvaso tudja, minek irtam le...
[Szerkesztve] -
venember83
nagyúr
Nezz korul, olcson kapsz pci-e-s lapot, nem erdemes tobb ezer ft-al tobbet kiadni agp-s verzio miatt. Abbol szinte megvan a pci-e-s alaplap, s754-est meg szerintem kapsz mar eleg jot olcson, hisz sokan valnak meg tole, ugy, h meg gari is van a lapra. Szerintem... En is valtottam pci-e-re mert mar elegem volt a magas agp-s arakbol, meg normalis procit se kaptam emberi arban.
-
venember83
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #687 üzenetére
Jo, rendben, nincs annyira kiherelve, de akkor sem eri meg nekem pl 7950GT-rol valtani, mert gyengebb a 2600xt, valszeg meg a ddr4-es is, de erre merget nem vennek. Jo ar eseten meggondolando a megvetele 1 teljesen uj konfigba, jobb az ATi mint az nV, de upgrade-elni sok esetben nem erdemes erre a karira.
Dx10rol meg nem mondok semmit, lehet szarnyalni fognak ezek a karik 1280*1024ben minden maxon, full szurokkel, HDR-el, stb stb, de szvsz erre nagyon kicsi az esely, ugyanis ehhez dx10nek gyorsabbnak kene lenni mint a dx9, ami ugy tunik (nem biztos persze) csak igeret. Remelem igy senkinek se talpaltam bele a gondolatmenetebe, fantaziajaba. -
venember83
nagyúr
Szeretem en az ATi-t, tenyleg, de rohej amit csinalnak, gddr4-el a 8600GTS ellen? Ez 1 nagyon csunya vicc, verebre menni geppisztollyal, mindezt ugy, h tudatosan nagyobb a gddr4nek a marketingje, mint a teljesitmenye, tehat inkabb gddr4 mint normalis gpu normalis memosavszellel.
Hmm, asszem eleg kuszan fogalmaztam, szoval: tudja az ATi, h nem lenne nehez 8600GTS-t uberelni, nem kell hozza sok csak tobb stream proci meg 256bit, megis kijonnek ddr4-el, marketingelve, h ez milyen f@sza, kulonben meg dx10 tekinteteben sz@r mind2, ugy nV mint ATi. Kezdek orulni a hirnek, h intel is nekiallt videokartyat kesziteni, komolyan!
Lehetseges, h vmi titkos megallapodas lenne a zoldek es vorosok kozott, miszerint 2900XT es 8800GTS-nel gyengebb, de jatekokat (dx10, magas reszletesseg) jol futtato vidkarikat egyik sem gyart? Osszeeskuves-elmelet, de jobb nem jut eszembe.
Varom a koveket
[Szerkesztve] -
venember83
nagyúr
válasz
GuMipOkE #653 üzenetére
Vagy driveren dolgoznak s pont ugyanugy (de nem rosszabbul legalabb) jarnak mint a 2900XT-vel. Szvsz ezek se jobbak az nV 8600ainal, ami nekem csalodas... Ez baj, ugy nez ki tenyleg megszunt a kozepkategoria, a fene egye meg, de ha igy nekik jo...
Szvsz sokkal tobben vennenek normalis kozepkategorias karit mint 80-90k-s szintecsucskategoriasat. O dolguk, kivanom tiszta szivbol, h bukjon meg mind2 generacio anyagilag s akkor hatha visszahozzak a sirbol a kicsit draga, de eleg gyors karikat.
Igy legalabb nem banom, h most vettem vidkarit -
venember83
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #630 üzenetére
Kiveve ha ugy itelik meg ATi-ek, h kuriozum s ugy marketingelik...
-
venember83
nagyúr
Na errol beszeltem en elozo hsz-ben
Valszeg akkor ez lesz az en kov kartyam, 2700XTAddigra lesz dx10es jatek is, szoval minden szep es jo lesz, vagy csodbe megy az ATi az intel es nV hathatos segitsegevel...
mod: Hat akkor maskepp fogalmazok, nem csodbe megy, hanem feldaraboljak s megszunik ugy mint ATi s csak AMD marad, vga-uzlet porondjat elhagyjak. Rosszul fogalmaztam, csodbe tenyleg nem mehet.
[Szerkesztve] -
venember83
nagyúr
válasz
CPT.Pirk #603 üzenetére
Hat elnezve specifikaciot, mar amiket tudnuk, nem lesz vmi nagymeno dx10ben, jo ha 8600GTS kornyeken lesz, mondjuk picit feljebb gddr4el, de az sem vmi nagy eredmeny... Ugyanazt a strategiat kovetheti ATi is mint az nV, 2900XT-t vetet a neppel, ha jatszani akar. De hidd el, h nagyon orulnek ha nem lenne igazam
mod: kov generacio: nem tudom, nem vagyok jostehetseg, de ATi-nal altalaban (meg nV-nel is) sok esetben jobb volt varni par honapot mig kijott a kov generacio, vagyis ugyanaz a gpu tovabbfejlesztve, mert jelentosen jobb volt teljesitmenyileg, fogyasztasilag, hutes szempontjabol. Pl rebesgetnek januari 55nm-es technologiat az ATinal, de erre komolyan nem lehet alapozni, csak ugy megjegyeztem.
[Szerkesztve] -
venember83
nagyúr
válasz
Armando_19 #599 üzenetére
Ejnye, meghozzatok itt az ember kedvet
Jo, h most vettem 7950GT-t... Mondjuk valszeg nulla lesz a 2600xt gddr4el is dx10ben, ugyanugy mint 7950gt/1950pro, ugyhogy nem rossz otlet megvarni a kov generaciot, hatha az visszahozza a kozepkategoriat.
-
venember83
nagyúr
Szvsz jatekok kellenek amik kihasznaljak az erot az r600ban meg jobb driverek, illetve 65nm-es technologia is jol jonne, fogyasztasa enyhen sok... Nem memoria kerdese a teljesitmeny HD 2900-nal, elsosorban. S ezzel (jatekok nem hasznaljak ki) olhetik meg a 2600xt-t is, bar az joval gyengebb kari akarhonnan is nezzuk.
-
venember83
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #388 üzenetére
Nem tudom, h a diplomacianak miota volt csak pozitiv ertelme. Ez azon keves szavak egyike amelynek rendkivul sok konnotacioja va, szamomra mondjuk inkabb negativ kicsit... Szerintem. Off vege, tobbit priviben, bar szvsz ugyanazon az allasponton vagyunk, kb.
-
venember83
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #381 üzenetére
khm khm, g80-ast ne hasonlitsuk Fx-ekhez, azert...
G80 jo, mig fx-eket inkabb nem jellemzem. Igaz, h r600 sokkal jobb lehetne, de nem csak termeket kell tudni gyartani, hanem megteremteni azt a kornyezetet amiben azt ki lehet hasznalni, ehhez meg befolyas/penz/diplomacia, ami nv-nek valahogy jobban fekszik. De ne felj, lesz ebbol az r600-bol jo kari, amit a programok is kihasznalnak
mod: off
re: de fx hasznalhatatlan volt jatekokban (5900ultra kivetelevel), mig 8800ak ha nem is kimagasloak, de jol mennek veluk a jatekok, csak ennyit akartam mondani. Igen, r600 forradalmibb, jobb, csak jatekok nem tamogatjak, ennyi. Viszont a vasarlot nem az erdekli, h elvileg melyik a jobb, hanem, h a gyakorlat mit mutat, persze ha 1 objektiv vasarlobol indulunk ki.
[Szerkesztve] -
venember83
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #355 üzenetére
utolso off: privit olvastad?
-
venember83
nagyúr
Csodalkoztam, h hova lett a topic, kozben csak at lett nevezve
RV630 is jo volt szemely szerint, de igy a logikusabb/erthetobb, teny, kosz a modiknak. -
venember83
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #90 üzenetére
Mutass jobbat bazzeg.
Nincs mibol valogatni sajnos.
-
venember83
nagyúr
válasz
Komplikato #85 üzenetére
A vicc csak az, h azt irja, h ''beats the hell out of the 8600GTS'', csak eppen nem latom, h megis hol... Eredmenyek alapan sehol, vagy alul marad, vagy picit gyorsabb.
Kommentek kozott szerepel, h jatekokban jobb a 2600XT, de ugye FEAR-ben 29fps. Tovabba azt is emlitik, h majd meg lesz par uj jatekkal tesztelve. Mar csak az a kerdes, h mikor14e utan? Akkor mar mindenhol lesz.
[Szerkesztve] -
-
venember83
nagyúr
válasz
Komplikato #68 üzenetére
Tegyuk fel, h igaz a 750 watt CF-ben. Akkor mennyit is disszipal 1 kari... hmm... boven 250watt felett
Mar ez is lehetetlen, szoval errol ennyit.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- DJI topic
- Filmvilág
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- E-roller topik
- Építő/felújító topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Revolut
- További aktív témák...
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma! 2x16Gb DDR 5
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest