- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Oppo Find X5 Pro - megtalálták
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Poco X6 Pro - ötös alá
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
Aktív témák
-
adalbert1
veterán
Akkor lehet, hogy az elkövetkezendő pár hónapban az ősök számára összeálló konfigba elég lesz a 2400 is... (mivel low budget konfig lesz, meg a fogyasztást is jó lenne alacsonyan tartani, de azért valami időtállóság is kellene neki). Már csak az érdekelne, hogy az a nyavalyás 64 bit mennyire veti vissza régi játékoknál ( mondjuk a 97-2004-05 közöttieknél)? Mert 2600-on biztos szépen elfutnának azok is szerintem.
-
adalbert1
veterán
Mi is lett volna a probléma a Ti4200-al? Engem konkrétan évekig kiszolgált, amig meg nem őlte az alaplap ráeső hűtése működés közben... Pl. a a valaki által említett San Andreassal is elég jól szaladt vele, ezt meg is vettem eredetiben.
Amúgy a HD gyorsítás hogy muzsikál ezeken a karikon? Élvezhető még a 2400-on is? -
adalbert1
veterán
Akkor még akár valami jobb is kisülhet belőlük ha tényleg így lesz + driver optimalizáció.
Mondjuk nem tudom, hogy mennyire látványos javulást érhetnek majd el azokhoz az értékekhez képest, amiket itt produkáltak, remélem sokat, mert ha nem akkor csak a köv. középkategória kártyái tudnak majd valami használhatót produkálni dx10-ben. -
adalbert1
veterán
válasz
Zé_Mester #1651 üzenetére
Őööö, legutóbb olyan 2004 körül került kezembe, akkor már elég gáz volt, meg nagyon ritkán itt-ott belebotlok 1-1 számba.
Olyan 96-tól voltam igazán lelkes olvasó kb. 2002-2003-ig, mikor is más kiadóhoz került a lap, így a cikkírók nagyrészétől is megváltak (vagy ők az újságtól)... Az onnan eltelt 1-2 évig amig még vettem a lapot, azt vettem észre, hogy nem produkálták az előző gárda színvonalát, de ettől még lehet, hogy azóta felnőttek a feladathoz (vagy én nőttem fel, és már nem érdekel annyira az egész).
Ugyanez az 576 kbyte, azt is élmény volt olvasni, néha fetrengtem a röhögéstől, valahogy volt egy feelingje a dolognak... Csak az meg asszem megszünt, a konzol-t meg sose olvastam, mert egyszerűen akkor abszolute nem érdekeltek a konzolok...
Hogy on is legyek: megnéztem én is az anandtech-es tesztet, hát dx10 alatt tényleg nem egy nagy durranás a kártya (persze a 8600 sem), nem tudom hogy mit akarnak ezekkel a kártyákkal... Max régi játékok+hd video gyorsítás amire értelmesen lehet használni őket. -
adalbert1
veterán
válasz
Alvin_ti4200 #1620 üzenetére
Ha legalább olyan színvonalú tesztekkel lenne tele, mint amit említesz, hogy te is csinálsz, még meg is venném... Ehez képest az utóbbi 5-6 évben már egy nagy szar az egész, vagy csak mindig a gyengébb részek kerültek a kezembe. (Nem flame akarna lenni, csak megállapítás)
Aktív témák
Hirdetés
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- MSI RTX 2080 GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest