- Android szakmai topik
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
Thomas1
addikt
válasz
elfelejtette #1948 üzenetére
Hát éppen ezért játszok a Vice City-vel, mert ott nem a képminőség érdekel, hanem a játékélmény. A mai csili-vili játékoknál ez nem mondható el sajnos.
-
ftc
nagyúr
válasz
elfelejtette #1941 üzenetére
PH! teszt? majd ha kedvük lesz hozzá... anno 8600,8500 megjelenés után kint volt ateszt Ati-ra meg semmi
Lehet várják a Sapphire XT kártyát,de akkor is furcsa
A monitorra
Volt 100Hz-s monitorom cseréltem mert fájt a semem tőle és igen direkt 1440x900 felbontásut véve mert nativon 20-s wide és felette nem hajtsa ki .Valakinek aszeme fontosabb mint a High beállitás gameban vagy mint 4xAA -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Szerintem meg aki félti a szemét, az már nem használ CRT-t, engem mindig zavart a vibrálás, még 75HZ fölött is, ha sima TV-t nézek, azok is zavarják a szemem, szóval egy olcsóbb TFT-re meg már nem akkora dolog beruházni, vannak pl. kamatmentes hitel megoldások, így vettem (apám) egy 68cm-es LCDTV-t, hogy azon gépeljek. Felbontás viszont max. 1280*720 v. 1366*768, ennél nagyobbat szándékossan nem vettem, gondolva leendő vidkarimra. Ehez a moncsihoz meg szerintem nagyon jó lesz majd egy XT, esetleg Pro, ha fel lehet tuningolni XT szintje fölé... (álmodik a nyomor)
-
Thomas1
addikt
válasz
Én TFT-t haszálok, és jelenleg 800*600-ban tolom a Vice City-t, mert integrált 6150-est használok, éppen arra várok, hogy rendeződjenek az erőviszonyok.
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
elfelejtette #1927 üzenetére
Rosszul tudod, a 8600GT ellenfelének a HD 2600XT-t szánták. Amúgy pedig teljesen mindegy, hogy mit mi ellen vetnek be, a 8500GT és a HD 2600Pro egy árban vannak és utóbbi általában gyorsabb.
[Szerkesztve] -
Olasza
aktív tag
válasz
elfelejtette #1882 üzenetére
Köszi, szép eredmény.
De én a 2400 és 2600-as kártyák DX9-es eredményeire lennék kíváncsi.
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest