- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobvoi TicWatch Pro 3 - Wearzióproblémák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Profi portréfotós lehetsz ezzel a telefonnal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sasi001
senior tag
Nekem pro max van (Lg) de oldalról nézve döntögetve sincs sárgulás, inkább egy enyhe szürke de szinte észrevehetetlen. Lányomnak szintén pro max Samsung kijelzővel azon szögből nézve jobban látható az elszineződés. Kisebbik lányomnak pro van Samsung kijelző szinte hibátlan, feleségemnek szintén pro max Lg kijelző ott sincs elszineződés, szintén egy kis szürke árnyalat szögből nézve. Az első szériás pro max-ok elvileg mind Lg kijelzővel szereltek, most az elsődleges beszállító az Lg volt (Pro max). Pont a reddit-en olvastam tegnap, hogy Samsung kijelzővel szerelt pro max-ot küldött vissza, képeket is rakott fel, tiszta szivárványos volt a kijelző és az Lg-t tartotta meg mert homogénebb volt. Mondom ezt úgy, hogy cseréltettem az Lg oled tévét a pink tint miatt mert nem bírtam és átpártoltam Samsung 77s95d QD-oledre. Sokkal homogénebb. Minden apró hibát észreveszek a kijelzőn de szinte hibátlan ez az Lg display ami hozzám kerűlt. Van a családban hasonlítási alap ezért mondtam, hogy lutri. Panel lottó mint az oled tévéknél.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Felforgatná Kína a technológiai világrendet
- Sweet.tv - internetes TV
- Linux Mint
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Iphone 16 Pro White Titanium (07.25-ei vásárlás)
- Honor 400 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro ( picit Karcos Kijelző) / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / 86% Akku
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% Akku
- LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3673, 97% Akksi
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- ÚJ ASUS ROG Hyperion GR701 E-ATX RGB Gépház
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest