- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
osonte
őstag
válasz
TheBikerider #2500 üzenetére
Igen, egész nap nem ment az oldal.
-
osonte
őstag
válasz
gretzky77 #2402 üzenetére
Én úgy tudom (én is mint friss felhasználó, de ezt próbáltam még a 14PM-el), hogy ha stabilra állítod, nem fog vissza
frissülni, hanem majd hivatalosan is kiadják azt ami rajta van most vagy frissebbet és akkor már stabil vonalon leszel. Szóval csak beállítod stabilra és egyszer frissül stabilra.Bocs nem Neked akartam válaszolni, de Te is nagy részét megválaszoltad, ezért mrThomi fórumtársnak szántam a választ...
-
osonte
őstag
válasz
Bazs1981 #2346 üzenetére
Egyszer már akartam iOS-re váltani, de gyorsan feladtam, viszont nagyon tetszett a 15PM, így gondoltam akkor ez lesz a megfelelő alkalom és most sikerülni fog. Vágytam már valami másra.
Sajnálom, hogy a Honor képét töröltem, az még jobban tetszett volna, ott a koax csatlakozó (új bekötés) fémesen szépen csillogott… -
osonte
őstag
válasz
Bazs1981 #2291 üzenetére
Szia!
Pontos választ én sem fogok tudni adni Neked, de a Pro Max 5x optikai zoommal ilyen képet csinál ablakon keresztül és az utca másik oldaláról, előkert is van: [link] .
Sajnos sima Pro képem nincs 3x optikával és pont pár napja töröltem a Honor Magic 5 Pro képét ugyanilyen körülmények között, ott 3.5x optikai zoom van és az szerintem jobb képet csinál (világosabb és részletesebb), de ez nem releváns, mert nem ezzel akarod összehasonlítani. Sajnos ennyit tudok csak írni. -
osonte
őstag
válasz
gretzky77 #2334 üzenetére
Igen, így bizton nincs visszaút, elvágom a szálakat!
Amúgy a Honor nagyon erős ellenfél a 15PM-nek, csak Androidos vonalon. Valamiben szinte ugyanolyanok, valamiben egyik, valamiben a másik a jobb. Nem mindenben veri el az iPhone a Honort, pedig azt hittem. Ma már végre az appjaim rajta vannak az új telón, kezdem kiismerni magam, mi hol van. Lassan alakul a helyzet... -
osonte
őstag
válasz
mrThomi #2297 üzenetére
Magam miatt és a telefon miatt is. Akkor még úgy gondolkodtam, hogy nehogymár én alkalmazkodjak a telefonhoz, ezért nem akartam engedni az Android testreszabhatóságából. A telefon részéről pedig a 20 gramm különbség nekem nagyon sokat jelent (Betegség miatt, viccesnek tűnhet, de az már remegett a kezemben és fájt a karom, de ezt a súlyt bírja a 15PM-et. Sajnos fejhallgatót is úgy kell vennem, hogy nézem mennyi gramm, a nyakam miatt - izmok gyengék). Sokkal jobb a fogása a 15PM-nek, nem olyan éles az éleknél. Az USB-C számomra nagyon hasznos. Az 5x optikai zoom is jól jön. Abból csak 128GB-ost tudtam venni és az kevés volt offline zenehallgatásra (YT Music, Tidal), illetve sok képet tárolok a telefonon és azért valamennyi szabad hely is jól jön, itt meg külső meghajtót is lehet rátenni. Ilyen dolgok...
Amúgy tényleg jó telefon volt a 14PM, de ezek a plusz dolgok jól jönnek ahhoz, hogy letoljam a torkomon az iOS-t.
Szóval én is változtam és a jó telefon is még jobb lett. -
osonte
őstag
Délután jött meg a telefon, hát egyenlőre kb óránként egy ikont arrébb rakok.
Emlékeztem, hogy nem egyszerű Androidról áttérni és akkor is csak két hónapig próbálkoztam. Viszont nagyon tetszik a telefon, szóval most nem adom fel! Egyszer majd csak sikerül iOS-es aggyal gondolkodni. Fizetni már tudok vele, meg telefonálni, ezek a legfontosabbak. Majd egyszer bele is költözök, de csak lassan barátkozok a rendszerrel. Majd tokot vennem kell, mert alul és felül eláll, így bemegy a por. Azért látok rajta jó dolgokat, azokat könnyű lesz megszokni. Szerintem a kameráról, kijelzőről, hangszórókról kár bármit is írni, mert mind kiváló. Ja és a vezetékes füles hangkimenete a gyári adapterrel szintén kiemelkedő. A 14PM-et könnyen elengedtem, ezt nem tudnám.
-
osonte
őstag
válasz
icecave #2278 üzenetére
Köszi a válaszod! A Viber nem megy át, azt le is töröltem az előző Android -> iOS váltásnál, mondjuk nem bántam meg, mert a WhatsApp-ban nincs reklám és szerintem jobb is. Viszont ettől félek, ha kiveszem a SIM-et (fizikai), akkor inaktív lesz Androidon, de talán az adatokat csak átviszi és aktiválódik, mert azt láttam, hogy a WhatsApp-ot natîvan támogatja a költözésnél... Igazából csak a WhatsApp-on aggódok, a többi sima ügy.
-
osonte
őstag
Sziasztok!
Holnap költözök Androidról iOS-re és azt szeretném kérdezni, hogy a folyamat kezdetekor a SIM kártyát melyik telefonba tegyem? Én arra gondolok, hogy az újat már SIM kártyával kapcsoljam be? Lehet nem jól gondolom...
Videót néztem, de erre nem tértek ki. Amit másolni szeretnék az a névjegyzék, híváselőzmények, sms üzenetek és a WhatsApp. Más nem kell. A "Váltás iOS-re"-t már feltettem a régi telefonra.
A WhatsApp miatt kérdezem a SIM kártyát, nehogy az miatt ne másolja át, mert kiveszem a régi telefonból...
Előre is köszönöm. -
osonte
őstag
válasz
snorbi82 #2238 üzenetére
A válaszod köszönöm, mert a lényegre is válaszoltál, ez segítség.
Az hogy elméletileg a Google mit ír, azt elolvasom, de ha már egy fórumban vagyunk a gyakorlati válasznak jobban hiszek.
A Vodafone-nál pont sajnos nem minden igaz (pontosítok: működik úgy) amit írnak, ezért egy fórumtag, akár a Te válaszod hitelesebb, mint egy lista. -
osonte
őstag
válasz
snorbi82 #2233 üzenetére
Köszi mindenkinek!
Amúgy a hivatalos lista a Vodafone oldalán, képzeld megnéztem és nincs rajta a 15-ös sorozat, illetve csak a VoWifi-ről ír ebben a listában, ezért szerintem jogos volt a kérdésem azoktól, akik használják is a gyakorlatban: [link] .
Gondolom nem fájt senkinek a válasz... -
osonte
őstag
válasz
gretzky77 #2200 üzenetére
Pontosoan így érzek én is! Azt olyan kudarcnak, félbehagyottnak éltem meg, hogy nem ismertem/szoktam meg az iOS-t. Főleg, hogy sok évig informatikával dolgoztam és sosem szerettem feladni, ha valami nem ment azonnal. A "ráuntam" az jó szó, az Androidnál már megszoktam, fejből megy mit és hogyan, de az iOS az kihívás, sok mindent hirtelen azt sem tudom hol keressem.
-
osonte
őstag
válasz
gretzky77 #2198 üzenetére
Most is azt nyomkodom.
Majd csak akkor hirdetem meg, ha megtörtént az átköltözés az iPhone-ra. Egyszer belefutottam, hogy 0-ról kezdtem iOS-el és már eladtam a régi telefont.
Azóta megtanultam a sorrendet. Amúgy iszonyatosan jó fotókat csinál a Honor, vannak félelmeim is, hogy jó irányba megyek -e, de tetszik a 15PM nagyon, majd kiderül pár hónap múlva. Az elmúlt 3 hónapban végigmentem a Xiaomi, Samsung, Honor magaskategóriás telefonjain, de valahogy a iOS-t nem tudom elengedni, hátha a 15PM-el sikerül tartós kapcsolatot kialakítani.
-
osonte
őstag
Azt szeretném kérdezni, hogy az Androidról iPhonra költözéssel mindig gondba vagyok, főképpen a képekkel, mert eddig manuálisan másoltam az iPhone-ra, de nem megfelő helyre kerültek a képek és a mappákat is nehezen tudtam vagy nem igazán kialakítani. Amennyiben az Androidos telefonon hagyom a képeket és az átköltözös appra hagyom a képek másolását, akkor jobban a helyére kerülnek a képek, például a kamerafotók bekerülnek a rendes kamerafotók közé és szétválogatja a mappákat vagy mindent ugyanúgy ömleszt? Tudom így sokkal lassabb, de ha minden a helyére kerülne, akkor megérné.
Előre is köszönöm. -
osonte
őstag
Az szép körforgás.
Én nagyon büszke voltam, hogy jobb képeket csináltam a kb 4-5 éves iPhone XR-el, mint az asszony az új 400 ezres Xiaomi-val a kiránduláson. Mondjuk fél nap alatt lemerültem, szép voltam a nap második felében, hogy kábellel fotóztam, a zsebembe meg a powerbank.
-
osonte
őstag
Én finoman kezdtem egy régi XR-el és azt megszerettem, utána vártam a 14PM-nél a csodát és nem annyira éreztem. Fő bajom a súlya volt, a 240 gramm, amit a 15PM-nél rendbe tettek a 20 gramm könnyítéssel, azzal már semmi gondom nincs. Illetve sok apróság van ami a 15PM-nél tetszik, de pont előtte egy hónappal vettem a 14PM-et és ezért volt bennem egy hiányérzet. Mindegy most ezen javítok, remélem.
-
osonte
őstag
válasz
gretzky77 #2188 üzenetére
Köszi!
Újra nekifutok, a 14PM-nek csak 2 hónapot adtam és nem akartam elfogadni a iOS korlátait az Androidhoz képest, azóta pár Androidos csúcskészüléket végigpróbáltam és mind valamiben kiemelkedő volt, de az iOS stabilitását semelyik sem hozta, ezért úgy döntöttem, hogy türelmesebb leszek az Iphone rendszerével és megpróbálok én alkalmazkodni hozzá, hogy másképp működnek a dolgok, mint ahogy megszoktam (ez előtte hiányzott belőlem). Szeretnék egy stabil telefont minimum 4 évre, remélem most sikerül, hiszen rajtam is múlik.
-
osonte
őstag
Sziasztok!
Kedden ha minden igaz én is csatlakozok egy fekete 256GB-os példánnyal. Sajnos azt hittem már nem leszek iOS-es és véglegesen töröltem a fiókom, amiről kaptam emailt is. Már a helyreállító 12 szám sem működik azt írták akkor, mert minden hozzám köthető adatot töröltek a rendszerből. Viszont most szeretnék létrehozni egy új fiókot a régi Gmail-es email címemmel és nem engedi, de más Gmail-es címet enged, a jelszóemlékeztető meg azt írja nincs ilyen email cím a rendszerben. Mit csináljak, hívjam fel az Apple-t hétfőn telefonon, vagy van más megoldás? Ezekszerint akkor mégsem törölték az email címem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest