Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Mozgás közben is megtalálhatod az Apple új nyomkövetőjét
- Yettel topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Nem lesz ott, hiszen nem ott fizettél elő. Vonja kártyáról nem? Btw igen, onnan fizesd tovább. Nekem a yt onnan megy pl, spotira meg ugye eleve spoti oldalán fizettem elő. Egyik sem kerül be az app store-ba, nem ott fizettem elő, nem az apple kezeli.
-
gretzky77
veterán
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Nem nincs de sztem nem is kell ott lenni ahogy Big_Boss is írta. Sztem simán nem kell vele foglalkozni hol fizettél elő csak használod. Ez nem olyan mint mit mondjuk egy androidon megvásárolt program ugye amit itt újból meg kéne venned.
-
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Szerintem azok nem lesznek ott, mivel korábban fizettél elő.
A google one és a onedrive gondolom a google fiókodhoz van kötve, így automatikusan vonják majd a havidíjjat és tudod tovább használni.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- EK Quantum Velocity 2 D-RGB AM5 Nickel Processzor blokk
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest