Új hozzászólás Aktív témák
-
mrThomi
addikt
Persze akinek ezek fontos dolgok, miért ne. Ezekben mondjuk többnyire egyet is értek, de már mind láttuk, nem új dolgok ezek, sőt. Nekem ezek nem dobnának összeségében akkorát, de megértem ha valakinek ez fontos. Nekem inkább a szoftverbe kéne annyit fejlődnie az ios-nek, hogy azt mondjam ez jó. Ha androidról jövök ezek az iPhonok nekem mindig fapad érzést keltenek, az istennek nem találok dolgokat, 10x éve ugyan azok az ikon elrendezések stb, face id is kezd nekem már inkább kényelmetlen lenni egy ujjlenyomat olvasóval szemben. Nem értem ha írok valamit és egy szóban elírok valamit és rábökök miért nem oda megy a kurzor, ez még anno az ipod touch-omnál oke volt, de azért most már el lehetne ezt engedni. Droid ezért is nekem mellette mindig kelleni fog, de teszek kitérőket. Igaz most egy 14PM 512gb-ot használok, tárhely bőséges, nekem ez arra, hogy kicsit mást lássak bőven jó. Előtte használtam másodtelónak XR-t és őszintén a dynamic islanden és a képfrissítés leszámítva, illetve a fizikai adottságokat, én semmi újdonságot nem látok. Picit gyorsabban nyílnak az appok. Gondolkodom majd egy cserén felfele, 15 Pro-ra, 256 giga bőven elég lenne, szerintem méretbe nekem az lenne inkább az ideális.
más dolog: droidnál a gboard, ha ékezetes karaktereket akartam írni akkor csak az "e"-re kellett hosszan nyomni és már az "é"-t dobta ki, itt meg még jobbra kell menni. Ezt belehet valahogy állítani ? Kényelmesebb lenne a gépelés az ékezetes karakterek miatt úgy.
-
Nagyon nagyon sok kompromisszumot kell kötni, én 1 hónap használat után egy A4-es oldalt teletudnék írni, olyan dolgokkal ami több éve természetes, logikus, és praktikus volt az androidon, itt még most sincs, vagy ha mókolsz. Meg lehet szokni, már a felén túl vagyok, már nem idegeskedem annyit, már kevesebbszer jut eszembe hogy veszek egy s24-et inkább
Szóval, jó lesz az, használd egészséggel, előbb utóbb megszokjuk, ha nem, jövőre jön az s25, akkor majd cserélünk -
Ha nem esim, akkor kb. tökmindegy mit csinálsz. A névjegyeket, sms-eket jó eséllyel cloudban tárolod (pl. google), vagy mag a teelefon tárolja, de akkor át is viszi. Én költöztem már úgy is, hogy utólag raktam ár a sim-et, semmi gond nem volt. Viszont.a viber, whatsapp üzeneteknek nézz utána, mert azt hiszem előbbit csak úgy simán nem fogod tudni átvinni, de van valami áthidaló megoldás.
-
-
Ami a legfontosabb, hogy iOS-en nincs átmozgatás, csak tag-elés. Vagyis minden ömlesztve lesz egy helyen. Mappákba rakhatod őket, de ezzel csak tag-eled az adott mappához, az ömlesztettben ugyanúgy minden benne lesz. Ha app-al rakod át ("move to iOS" app), akkor is ugyanez lesz, amit írtam. Ez az iOS sajátossága.
-
Én azt hiszem 2009-ben vettem az első androidos okos telefont, talán Samsung galaxy s vagy ace volt, nem emlékszem már, és olyan 9 év után azt hiszem 2018-ban vettem egy iphone xr-t amit egy évig használtam, de nem tudtam megszeretni igazán ezért vettem egy note 10+-t, az iphone xr-t meg neki adtam a feleségemnek, aki szintén használta 1 évig és neki adta a lányunknak, és vett androidot ő is, én a note 10+ után vettem s22 ultrát, amit most lecseréltem egy 15pm-ra, erre a lányomnak megtetszett az új széria, így vettem neki is egy iphone 15 plust, az ő xr telefonja meg visszakerült a feleségemhez, szépen körbejárta a családot, de még mindig jó annak ellenére hogy 79%-os az akku xd, szval most mindenki szifonos lett a családba
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung DM48E 48" LED Monitor
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest