Hirdetés
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
knox83
senior tag
válasz
gretzky77 #3751 üzenetére
Én rosszul voltam tőle, hogy ökoszisztéma meg minden apple, sok ismerősöm így tolja régóta, néztem rájuk ferde szemmel. Csak az apple féle ökoszisztémától mentsen meg a jó isten
Nekem volt 2006-2011 macbook prom (ezüst bill. Sima core duo) aztán vettem egy másikat 2011-2015 (fekete billentyűs core 2 duo) mindkettő nagyon jó volt, zenére használtam bár úgy tudtak melegedni hogy a lábamról leégett a szőr, a ventillátor úgy pörgött mintha fel akarna szállni. Eszembe sem jutott ezen kívül telefont venni vagy más apple terméket főleg úgy nem, hogy a második gépről kiderült gyári hibás (legendás gpu kernel panic) bevették alkatrésznek 40 ezer forintért
Azóta észre sem vettem de szép lassan Tim Cook beköltözött hozzám, céges telefon i13, laptop M1 macbook air és az i15pm
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- ASUS routerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3334, 94% Akkumulátor
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 Aorus R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman N5 MF CM 650W
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest