Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• nVIPER

senior tag

válasz Cry0 #1121 üzenetére

Én sima S23-ról váltottam, már a D600-as Samsung korszaktól márkahű voltam, több, mint 10 év droid múlt után. Múlt péntek óta van meg a 15 pro. Hááát,, negatívan álltam neki, de összességében kellemesen csalódtam, meg kell szokni, itt totál más minden, mint droidon. Lényegében minden appom megvan, ami megvolt a droidon is.

Pozitív:
    Face ID (nagyon féltem tőle, hogy milyen lesz, de eddig kellemes csalódás, szinte bármely pozícióból felismer).
    Kameránál nincs agyonélesített kép, videóban verhetetlen.
    Szerintem jó akkuidő (dual simmel használóm), napi átlag 2 óra telefon és 5-7 óra SOT, 3 e-mail szinkron, mellett is bírja a napot. S23 mondjuk ebben nem volt rosszabb, nagyon takarékosra sikerült. Térerő terén hasonló a két teló.

Negatív (megszokást igénylő dolgok):
    Tárcsázó és telefonkönyv..... Nos, ez valami fertelmes. Amit Samsungon megcsinálsz 2-3 érintésből, az itt a duplája. Nehézkes, keveset tud.
    Billentyűzet: Nem az ékezetes karakterek barátja, megszokást igényel. Droidon Swiftkeyt használtam, ide is felraktam, így már sokkal vállalhatóbb, viszont kevésbé testreszabható, mint az androidos varjánsa.
    A görgetés droidon sokkal gyorsabbnak hat. Ezt meg kell szokni.
    Csengőhangok és értesítések hangereje, állíthatósága korlátozott.
    Értesítési sáv lehúzása csak fentről megy, egykezes használatnál macerás.
    Érintés pontossága itt valahogy máshogy van, mint droidéknál, talán nem olyan pontos, nem tudom. Szövegkijelölés is kicsit másabb, nehézkesebb.
    Widgetek és ikonok elhelyezése korlátozott,, (de legalább van mappába rendezési lehetőség).

Új hozzászólás Aktív témák