- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
formula01
senior tag
Mate 20 Pro-ról váltottam 15 Pro-ra.
Ami nagyon hiányzik az M20P/droid után az a hangrögzítő, Infra, rendszerszintű vissza gesztus, hangok külön állíthatósága, normális fájlkezelő, GBoard(van iOS-en is, de a droidoshoz képest ki van herélve, a gyári billentyűzet magyar nyelven meg szintén herélt, illetve a számsort nem tudod kirakni fentre.)
Ha ezeket el tudod engedni, és nyitott vagy az újra, és lelkiekben fel vagy készülve arra, hogy nagyon sok minden máshogy vagy máshol lesz, mint ahogy megszoktad, akkor érdemes váltáson gondolkodnod. Én nagyon megszerettem az iOS-t és ezt a telefont, de itt sincs kolbászból a kerítés, csak ha itt van vmi hiba, arra reagálnak, nem hónapokkal később kapsz egy updatet ha kapsz egyáltalán, mint droid vonalon.
Reálisan nézve, viszont szerintem biztos nem ér kb ~200-230e Ft-vel többet egy 15 Pro, mint egy S23, ha az ár érték arány is fontos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotó állvány eladó
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB Zalman N4 FSP 400W
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia (ELKELT)
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest