- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
formula01
senior tag
Ez a %-os dolog már csak azért is nettó baromság, mert függetlenül attól, hogy milyen szám van odaírva, ha havi szinten csak fél, azaz éves szinten max 6%-ot degradálódna egy akksi az inkább csodálatos lenne, mint aggasztó. Kötve hiszem, hogy az egyszerűség kedvéért amelyik telefon most tud ~10 óra SOT-t az 2 év múlva ilyenkor még szűk 9-et fog tudni ugyanazzal az akkuval. Ha ez így lenne, az akku csere, mint fogalom, kb nem is létezne, mert tényleges havi fél százalékos degradáció mellett simán lehetne bírni a gyári akksival bármi probléma nélkül minimum 5-6 évig. A valóság sajnos nagyon más, teljesen mindegy melyik telefonról beszélünk.
-
formula01
senior tag
Mate 20 Pro-ról váltottam 15 Pro-ra.
Ami nagyon hiányzik az M20P/droid után az a hangrögzítő, Infra, rendszerszintű vissza gesztus, hangok külön állíthatósága, normális fájlkezelő, GBoard(van iOS-en is, de a droidoshoz képest ki van herélve, a gyári billentyűzet magyar nyelven meg szintén herélt, illetve a számsort nem tudod kirakni fentre.)
Ha ezeket el tudod engedni, és nyitott vagy az újra, és lelkiekben fel vagy készülve arra, hogy nagyon sok minden máshogy vagy máshol lesz, mint ahogy megszoktad, akkor érdemes váltáson gondolkodnod. Én nagyon megszerettem az iOS-t és ezt a telefont, de itt sincs kolbászból a kerítés, csak ha itt van vmi hiba, arra reagálnak, nem hónapokkal később kapsz egy updatet ha kapsz egyáltalán, mint droid vonalon.
Reálisan nézve, viszont szerintem biztos nem ér kb ~200-230e Ft-vel többet egy 15 Pro, mint egy S23, ha az ár érték arány is fontos.
-
formula01
senior tag
válasz
ricshard444 #486 üzenetére
Remélem valamelyik segít
Esetleg még a Siri beállításokat is nézd meg. Ha nem használod a Siri/Hey Sirit-t, akkor nem kell végig hallgatóznia, elég ha feljön ha a jobb oldali gombot hosszan nyomod.
Illetve a messengernél azon túl, hogy feketére állítod a témát, még próbáld meg, hogy letiltod, hogy használhassa a helyed. Nekem így van beállítva, és a tiedhez képest töredékét fogyasztja (1 óra 33p képernyőn, 21p háttérben, 13%-ot ír, 49%-on van épp a töltöttségem)
-
formula01
senior tag
Esetleg próbáld meg, mi a helyzet ha a Huawei egészséget száműzöd. Továbbá ne engedd minden appnak, hogy használhassa a pontos helyzeted. Ne engedd minden appnak, hogy a háttérben fusson/szinkronizáljon, csak annál, aminél kell. Állítsd automatára a fényerőt ha nem lenne azon. Ha sokat nyomod a messengert állítsd be a fekete témát+ahol lehet. Ha nincs 5G-s csomagod akkor állítsd át a telefont is 4G-re, ezen minden lehet üzemidőt nyerni. Nekem sima 15 Pro-n szerencsére nincs üzemidő gondom, pedig Skype, Teams, Messenger fut a háttérben folyamatosan, Gmail szinkronizál, netezek, youtubon videót nézek, AOD bekapcsolva, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen videókártyát?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- Nagyon szép állapot!!! Samsung Galaxy A13 SM-A137F/DSN - fehér
- Megkímélt állapot!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - zöld
- Megkímélt állapot!! Kisebb karcok, kijelzőn!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - kék
- Megkímélt állapot! Samsung Galaxy A14 SM-A145R/DSN - szürke
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest