- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Erős specifikáció, kompakt formában
Új hozzászólás Aktív témák
-
formula01
senior tag
Ez a %-os dolog már csak azért is nettó baromság, mert függetlenül attól, hogy milyen szám van odaírva, ha havi szinten csak fél, azaz éves szinten max 6%-ot degradálódna egy akksi az inkább csodálatos lenne, mint aggasztó. Kötve hiszem, hogy az egyszerűség kedvéért amelyik telefon most tud ~10 óra SOT-t az 2 év múlva ilyenkor még szűk 9-et fog tudni ugyanazzal az akkuval. Ha ez így lenne, az akku csere, mint fogalom, kb nem is létezne, mert tényleges havi fél százalékos degradáció mellett simán lehetne bírni a gyári akksival bármi probléma nélkül minimum 5-6 évig. A valóság sajnos nagyon más, teljesen mindegy melyik telefonról beszélünk.
-
formula01
senior tag
Mate 20 Pro-ról váltottam 15 Pro-ra.
Ami nagyon hiányzik az M20P/droid után az a hangrögzítő, Infra, rendszerszintű vissza gesztus, hangok külön állíthatósága, normális fájlkezelő, GBoard(van iOS-en is, de a droidoshoz képest ki van herélve, a gyári billentyűzet magyar nyelven meg szintén herélt, illetve a számsort nem tudod kirakni fentre.)
Ha ezeket el tudod engedni, és nyitott vagy az újra, és lelkiekben fel vagy készülve arra, hogy nagyon sok minden máshogy vagy máshol lesz, mint ahogy megszoktad, akkor érdemes váltáson gondolkodnod. Én nagyon megszerettem az iOS-t és ezt a telefont, de itt sincs kolbászból a kerítés, csak ha itt van vmi hiba, arra reagálnak, nem hónapokkal később kapsz egy updatet ha kapsz egyáltalán, mint droid vonalon.
Reálisan nézve, viszont szerintem biztos nem ér kb ~200-230e Ft-vel többet egy 15 Pro, mint egy S23, ha az ár érték arány is fontos.
-
formula01
senior tag
válasz
ricshard444 #486 üzenetére
Remélem valamelyik segít
Esetleg még a Siri beállításokat is nézd meg. Ha nem használod a Siri/Hey Sirit-t, akkor nem kell végig hallgatóznia, elég ha feljön ha a jobb oldali gombot hosszan nyomod.
Illetve a messengernél azon túl, hogy feketére állítod a témát, még próbáld meg, hogy letiltod, hogy használhassa a helyed. Nekem így van beállítva, és a tiedhez képest töredékét fogyasztja (1 óra 33p képernyőn, 21p háttérben, 13%-ot ír, 49%-on van épp a töltöttségem)
-
formula01
senior tag
Esetleg próbáld meg, mi a helyzet ha a Huawei egészséget száműzöd. Továbbá ne engedd minden appnak, hogy használhassa a pontos helyzeted. Ne engedd minden appnak, hogy a háttérben fusson/szinkronizáljon, csak annál, aminél kell. Állítsd automatára a fényerőt ha nem lenne azon. Ha sokat nyomod a messengert állítsd be a fekete témát+ahol lehet. Ha nincs 5G-s csomagod akkor állítsd át a telefont is 4G-re, ezen minden lehet üzemidőt nyerni. Nekem sima 15 Pro-n szerencsére nincs üzemidő gondom, pedig Skype, Teams, Messenger fut a háttérben folyamatosan, Gmail szinkronizál, netezek, youtubon videót nézek, AOD bekapcsolva, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged