Hirdetés
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Akciófigyelő: Százezer forint engedmény a Nothing Phone (3)-ra
- Garmin Fenix 8 Pro - nézz az ég felé!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
mindthecrap
üzenetére
Sok hasznos apróság van kicsit vagy nagyon rejtve. Azt is szoktam javasolni, hogy a gyári appokat kipróbálni. Mert hiába van pl. jegyzet feladatra Microsoft OneNote is, abban a Spotlight nem keres, az Apple Notes-ban igen. Reminders egyre többet tud. Egyesével lehet 3rd party appok többet tudnak, de az integráció az Apple-nél a legjobb és ingyen van, reklám nélkül.
-
Szergej0818
csendes tag
válasz
mindthecrap
üzenetére
Valóban, én új belépőként még erőteljesen tanulom, valószínű andoridnal is ez lenne, csak azt 10 évig használtam volt idő az alapot megtanulni, utána meg már csak az újdonságokra koncentrálni. De eddig a számomra hiányolt funkciók 80 %a itt is megvan, csak be kell állítani. #M1995 köszi mégegyszer, már fel is iratkoztam az említett topic okra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A robotaxik bizony karamboloznak, nincs itt semmi látnivaló!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Google Pixel topik
- Hobby rádiós topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- ÚJ! BONTATLAN! Samsung S8 Független
- ÚJ! BONTATLAN! Samsung Note 10 256GB Független
- Samsung Galaxy A17 5G 4/128GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor 90 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 400 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ASUS ROG Ally konzol RC71L
- Eladó Xiaomi Redmi A5 3/64GB / 12 hónap jótállással!
- Apple MacBook Air 13.6" M2, 16GB/256GB (MC7W4MG/A) Csillagfény - 16 Ciklus - 100% akku - Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest