- Ilyen vékony lesz a Huawei Mate 70 Air
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
mindthecrap
aktív tag
A melegedést minden nap megkérdezi valaki ha kicsit visszaolvasol.
Szerintem a sima 15-öst vedd az alapján amit leírtál, tudom, hogy most a csapból is a ProRes Log folyik de az nem kezdőknek való:
- Eleve 128 gigás modellnél kb 5-6 percet tudsz felvenni ilyen minőségben. Egy 512 gigásra már tudsz, de a hajad ki fog hullani este amikor megpróbálsz 2-300 gigát mozgatni
- Szóval kell egy bika SSD vagy SD kártya adapterrel, amire rögzítesz (30-40 ezer forint.)
- Egy külső tárhely áramot vesz fel az akksiból, nagyon gyorsan merül a telefon.
- Ahhoz, hogy normálisan szerkeszteni, "fényelni" tudj 8-10 gigás nyers fileokat, kell egy M1 Macbook minimum, vagy egy kajak PC
- Ja és a nyersanyag *2 tárhellyel számolj minimum a laptopnál is kb a redundanciák és exportok miatt. Tehát ha nagy lelkesen felvettél mondjuk 80 GB nyersanyagot (ami kb 10 perc), akkor egy 128-as Mac-et pl kár is kinyitni...
- A color grading egy tudomány és nagyon jól fizető szakma, nem fogod 15 perc alatt megtanulni. A DaVinci Resolve kb olyan az iMovie-hoz képest mint egy űrhajó műszerfala az 50-es robogóhoz képest.Nekem eddig ezek a tapasztalataim mivel nagy lelkesedéssel vágtam bele a ProRes Log videózásba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- sziku69: Szólánc.
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ilyen vékony lesz a Huawei Mate 70 Air
- Óra topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3366
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
- Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.6" Full HD - Ryzen 5-7520U - 8GB - 512GB - Win11 PRO - MAGYAR - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő