Hirdetés
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel topik
- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szergej0818
csendes tag
Lesz kínlódás az biztos, kérdés, hogy ezt szereted e. Meg lehet szeretni az ios-t, de a feljebb leírtakat nehéz elengedni.
Én még annyival kiegészíteném, hogy sok opciót több "gombnyomással" lehet elérni, vagy "nehezebb". (bluetooth, ébresztés, fotó kijelölés, stb.). Illetve számomra a legfájóbb pont ennyi idő után, hogy az ébresztőt nem lehet csak aznapra kikapcsolni. Ezt minden nap használtam, és itt nincs. Ahogy egy két automatizálási lehetőség is hiányzik. Osztott képernyő is hiányzik, talán ezt nem írták, de reménykedem benne, hogy a 16 pro már tényleg 6.9-es lesz, és hátha behozzák ezt a funkciót, és nem csak arra a telefonra...De hogy pozitívat is soroljak, annak ellenére, hogy a samsung a legstabilabb droid, volt olyan, hogy a messenger kifagyott, vagy nem jött bejövő hívás csak egy sms, térerő indoklatlan helyeken elment, gyenge volt. Itt még nem találkoztam ilyennel, meg a kezdeti laggok után most felgyorsult a telefon, köszönhetően gondolom a frissítéseknek. Akksi is jobb számomra, bár lehet azért, mert még új. Nekem a képernyőarány is jobban bejön, igaz nekem s21 ultrám volt. Illetve az, hogy egyből jönnek a frissítések, nagyon szimpatikus, nekem telekomos telefonjaim voltak, és hiába jött ki a frissítés, ők még ültek rajta néha egy hónapot is.
De ha újdonságra vágysz, akkor ajánlom, egy hét után már túllépsz a berögződéseken, és abszolút kezelhető ez a telefon is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E780 - i5 I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest