- Apple iPhone 17 - alap
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
stmiklosi
tag
Szevasz!
Bár én szoktam adni-venni Vaterán, de ilyesmit ott nem vennék. Itthoni más eladótol se.
Kínaitól sokkal hamarabb Ebayen keresztül mert mondhatni garantált a visszafizetés, ha rossz.
Vettem hollandtól, már hogy ne legyen kínai, az is rossz volt, őt is becsapták, jól "elbeszégettünk".
Sőt: volt, hogy kínai hibajelzésemre "eltanácsolt" egy szakszervizbe, hogy velük is nézessem meg, hogy tényleg hibás-e. "Elmentem", tovább reklamáltam, még a 4 Dollár bevizsgálási díjat is visszakaptam.
Ez egy pozitívan kirívó eset volt...
Összesen ca. 15 vásárlásból 4 volt rossz, pénzt mindig visszakaptam, így vannak 2 GB-os kártyáim.
Ez a mérlegem ezügyben. Amelyik jó volt és "elindult" egy se hibásodott még meg.
Üdv: StMiklos
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 14 Pro 256 GB Újszerű karcmentes kártyafüggetlen - jó vétel
- Google Pixel 10 Pro XL 256GB bontatlanul eladó
- iPhone 17 Pro Max 256 gb sötétkék (deep blue) - azonnal átvehető Budán
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! GMKtec NucBox M6 mini számítógép - R5 6600H 32GB DDR5 1TB SSD AMD Radeon 660M WIN11
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G10 i7-1355U 16GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest