Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
stmiklosi
tag
válasz
Botigta
üzenetére
Szevasz!
Na ezt nem kellett volna kérdezned. Fogalmam sincs, miért van ennyi szint és miért kell két helyen is állítani.
Eredetileg, ahogy növekednek az FR és LEVEL számok (szintek) növekednek a hozzátartozó értékek.
Valahol biztos van egy program, ami használja ezeket a lépcsőket, de nem tudom melyik az.
Mindenesetre nekem megoldotta 3 készülékem (JiayuG2H) hangerő kérdését, egyértelműen megemelve a mikrofon (túloldalon hallható) hangerőt.
Eredetileg is használható volt, de zajosabb kjörnyezetben már gondok voltak, először annak tudtam be, míg rátaláltam erre a megoldásra. Még a telefont is szétszedtem, finomam megtágítva (inkább csak belül) a mikrofonhoz menő csatornát
Az első, 0-ás szinten még csak 200-at írtam, aztán már 255-öket. Ha bárhol vélhetően emiatt probléma lett volna, tudtam, hova kell nyúlni. De nem volt, nem használok pl. voicerecordert.
Beírás után mindig nyomj SETet. Nekem bevált.
Üdv: StMiklos
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A80 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Apple iPhone 14 Pro Max Gold Dynamic Island, 120 Hz ProMotion, 48 MP kamera-128 GB-100%
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest