Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Google Pixel topik
- Kezünkben a Huawei Mate 80 és 80 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
stmiklosi
tag
válasz
WOT-H-A-C
üzenetére
Szevasz!
Én januárban kaptam meg 2-őt, 3 hónapra akartam még 1-et, nagyon nyögvenyelős volt, hitegettek többször, meg ugye jöttek az új típusok, aztán lemondtam róla. Számomra úgy tűnt, nincs tovább.
Talán lehetnek elmaradt készletek, talán gyártanak is még, nem tudom. Azt látom, hogy pótalkatrészeket is leárazva szórják kifelé, vettem hangszórót, LCD-t, érintőt, akkut viszonylag olcsón (olcsóbban, mint 4 hónapja láttam).
Na meg az a trend, ami mostanában divat: 2 maggal nem telefon a telefon, pedig nagyon jól teljesít, nem akadozik, elegendő nagyságú mérete folytán nálam ez a nyerő.
Elavult? Mindent megcsinál, amire "kérem". Akkor?
Ezzel együtt érkezik nekem egy G2F, mert nem nagyobb, mint a G2.
Üdv: StMiklos
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 11 Pro max 64GB gyári független új akku
- Samsung Galaxy S25 FE, 8/128, tengerészkék
- újszerű iPhone 16 Pro 256GB natural titanium natúr titán független Apple garancia
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple garancia ajándék Pitaka
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3842, 100% Akkumulátor
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2020 M1 8GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest