Hirdetés
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szoftverfejlesztők kellenének
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Yettel topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
válasz
Outlander
üzenetére
Segítenél nekem linkel, hogy hol húzták le ennyire és a rengeteg a bug benne, xtouch
Össze hasonlítanám az én telefonommal, hogy nálam is esetleg jelentkezik vagy még nem találkoztam vele.
Egyet észleltem, hogy lassú az ujjlenyomat olvasója. De azóta jött egy frissítés még nem próbáltam ki. Előre is köszönöm.
---------------
Na most újból beüzemeltem és pillanat alatt érzékeli az ujjamat.
ez is kilőve -
csubuka
addikt
válasz
Outlander
üzenetére
Értem, köszi. Hiába másik modell, amit lehúztak, azért lehet, hogy a márkáról is elmond valamit.
Az a baj, hogy olcsón jó nem nagyon szokott lenni. Mondjuk az Oukitel U7 az okés, de semmi extra. De szerintem az U8 nem véletlenül lett leárazva, a k4000 meg vaskos kicsit. *Ha már kis aksis meg gyenge az Xfire 2 legalább menjen komoly hardveres gondok és szoftveres nyűgök nélkül jó ideig.Lehet redmi 3 lesz ez, tök más árkategóriából
Csak nekem az a teljesítmény tök felesleges. Igazán lehetne egy "gyengusz" gép jó kamerával (vagy ne nagyon rosszal) igényes külsővel okos áron. De a jó kamera sajnos mindig a komoly gépekbe megy, ahogy a normál külső is, szóval ilyen nincs ami pont nekem lenne kitalálva.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Assetto Corsa Rally
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- Fujifilm X
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX Silver - Ezüst 256-512GGB Független 1év Apple G Azonnal átvehető.Deák
- BESZÁMÍTÁS! MSI A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 3060TI 8GB Zalman Z1 Plus XFX 650W
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 2db x Green Cell UPS 2000VA 1200W teljesítményálló tartalék tápegység 2000VA 1200W
- ÖNERŐ NÉLKÜL, 12 RÉSZLETRE ELITRO PC BANKMENTES KAMATMENTES RÉSZLETFIZETÉS
- Vadiúj AM 4 procik! Raktáron! Kamatmentes rèszletre is! ÈRDEKLŐDJ!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ez is kilőve
Az a baj, hogy olcsón jó nem nagyon szokott lenni. Mondjuk az Oukitel U7 az okés, de semmi extra. De szerintem az U8 nem véletlenül lett leárazva, a k4000 meg vaskos kicsit. *Ha már kis aksis meg gyenge az Xfire 2 legalább menjen komoly hardveres gondok és szoftveres nyűgök nélkül jó ideig.
Csak nekem az a teljesítmény tök felesleges. Igazán lehetne egy "gyengusz" gép jó kamerával (vagy ne nagyon rosszal) igényes külsővel okos áron. De a jó kamera sajnos mindig a komoly gépekbe megy, ahogy a normál külső is, szóval ilyen nincs ami pont nekem lenne kitalálva.