- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
válasz
Outlander
üzenetére
Segítenél nekem linkel, hogy hol húzták le ennyire és a rengeteg a bug benne, xtouch
Össze hasonlítanám az én telefonommal, hogy nálam is esetleg jelentkezik vagy még nem találkoztam vele.
Egyet észleltem, hogy lassú az ujjlenyomat olvasója. De azóta jött egy frissítés még nem próbáltam ki. Előre is köszönöm.
---------------
Na most újból beüzemeltem és pillanat alatt érzékeli az ujjamat.
ez is kilőve -
csubuka
addikt
válasz
Outlander
üzenetére
Értem, köszi. Hiába másik modell, amit lehúztak, azért lehet, hogy a márkáról is elmond valamit.
Az a baj, hogy olcsón jó nem nagyon szokott lenni. Mondjuk az Oukitel U7 az okés, de semmi extra. De szerintem az U8 nem véletlenül lett leárazva, a k4000 meg vaskos kicsit. *Ha már kis aksis meg gyenge az Xfire 2 legalább menjen komoly hardveres gondok és szoftveres nyűgök nélkül jó ideig.Lehet redmi 3 lesz ez, tök más árkategóriából
Csak nekem az a teljesítmény tök felesleges. Igazán lehetne egy "gyengusz" gép jó kamerával (vagy ne nagyon rosszal) igényes külsővel okos áron. De a jó kamera sajnos mindig a komoly gépekbe megy, ahogy a normál külső is, szóval ilyen nincs ami pont nekem lenne kitalálva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xbox tulajok OFF topicja
- Házimozi belépő szinten
- ZEN.com
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen NAS-t vegyek?
- GTA: Vice City
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Honor X5c Plus
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Eladó Samsung A12 4/64GB / 12 hó jótállás / ÚJ KIJELZŐ
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

ez is kilőve
Az a baj, hogy olcsón jó nem nagyon szokott lenni. Mondjuk az Oukitel U7 az okés, de semmi extra. De szerintem az U8 nem véletlenül lett leárazva, a k4000 meg vaskos kicsit. *Ha már kis aksis meg gyenge az Xfire 2 legalább menjen komoly hardveres gondok és szoftveres nyűgök nélkül jó ideig.
Csak nekem az a teljesítmény tök felesleges. Igazán lehetne egy "gyengusz" gép jó kamerával (vagy ne nagyon rosszal) igényes külsővel okos áron. De a jó kamera sajnos mindig a komoly gépekbe megy, ahogy a normál külső is, szóval ilyen nincs ami pont nekem lenne kitalálva.