- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Újradefiniálja a Xiaomi 17, milyen egy kompakt csúcstelefon
- Yettel topik
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BullZeye
veterán
válasz
sfbukfenc #68065 üzenetére
Mégsem ez az, pár napig teszteltem, és az új számok amik nincsenek betéve a névjegyekbe azoknál automatikusan hívja a beállítottat SIM2-vel, ez a része jól működik.
Viszont beállítottam, hogy a meglévő névjegyek mind a régi SIM1-el hívjon, de ilyenkor szimplán feldobja a sim választót, hogy melyikkel hívjon SIM1/SIM2.
Na most ez zavar, nekem az kéne, hogy amiket beállítottam "Partner társítása" a SIM1-nek azt SIM1-el hívjon, és minden mást SIM2-vel.Ez a része miért nem működik?
Új hozzászólás Aktív témák
- SSD kibeszélő
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- TCL LCD és LED TV-k
- Okos Otthon / Smart Home
- ASUS routerek
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB COUGAR GAMING MX330-G 500W
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest