- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Hívószám-hamisítás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Netfone
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
svgyula
addikt
válasz
#79335424 #98113 üzenetére
Szia! Tavaly volt szerencsém "megfőzni" egy célhardvert. Sajna nem bírta a 38c° kinti és az X c° benti hőmérsékletet az ablakban. Nem is értem miért feketék és miért nem valami kevésbé melegedő színben adják őket
Akkor nagyon jól jött a telefon GPS tudása. Igaz akkor "csak" egy cubot x6-os volt de simán bevitt a célba úgy is, hogy az nem az ablakba hanem a műszerfalba volt berakva. Persze mivel nem volt "autóstöltőm" csak hangvezérlést kértem de teljesen jó volt.
Ja nem itthon hanem akkor egy Ingolstadt-i útnál kellett. Azóta vettem egy másik célhardvert mert a régi az "ominózus eset" óta ette az sd kártyákat. Tehát azért ilyenkor jó ha van egy normálisan működő GPS ahogy írtad is. -
Jakuu
őstag
válasz
#79335424 #98113 üzenetére
Nem, nem az dominal, csak megemlitettem. En turazashoz hasznalom, igy a processzek nem zavarok.
Viszont aaz igen, ha gyorsan kell a tajekozodasi pont es hosszu percekig nem tortenik semmi.Mint a Jiayu G2-mnel. 10 muhold 0 used, nem valami kellemes latvany. Persze azota volt elorelepes, de pont azert emlitettem meg, hogy ha a keszulekben van gps, akkor megiscsak ugy lenne ildomos, ha nem kulso eszkozt kellene venni, hiszen nem azert fizet valaki egy telefonert, hogy meg kulon gps kiegeszitot vegyen hozza. -
Jakuu
őstag
válasz
#79335424 #98103 üzenetére
Oh hat ez termeszetes, amugy is kilehet valtani hasznalt 3000 forintos bluetoothos megoldassal is a gps-t, de azert jo ha van, ha mar beleepitettek a chipet.
Wifi meg mint irtam valtozo, de atlagossagban elmondhato, hogy ritka a kozepkategoria folotti minoseg. Altalaban nem olyan jo az atlagos tapasztalatom veluk. -
Jakuu
őstag
válasz
#79335424 #98086 üzenetére
MTK ilyen okokbol nekem is a kedvencem. Root altalaban egyszeru,nehez elrontani, rengeteg extra lehetoseg mtktoolsban,csak nezd meg a chameleMAC -al mac addresst valtani milyen egyszeru, ket masodperc es kesz, a free spotok idolimitje ezzel meg is szunt stb, viszont GPS altalaban hulladek kategoria volt eddig az MTKban, vagy a wifiknel sok keszulek gye3rmekbetegsegekben szenvedett, lassu belogolas, kapcsolat eldobas egy kis mozdulatra stb.
Ezeket a dolgokat kijavitanak, kutyat erdekelne, hogy van mas soc is, mert mindent tud, amit kell ez is. -
Keeperv85
nagyúr
válasz
#79335424 #98067 üzenetére
Én azt figyeltem, hogy elég sok MTK telóban nincs is a menüben ugye maga az opció már. Na most: semmi gond: megnézed a szervizmenüt (Engineer mode),ott figyel az AGPS bekapcsolva... Alatta pedig a "GPS Reset...". Ha azt megnyomod, akkor kiadja a "AGSP isDiabled by Setting" szöveget. De a pipa ott figyel továbbra is.... és nyomkodhatod szerintem azt ki-be. Vagy megy alapban, vagy se hogy nem megy. Nem lehet kapcsolgatni...
-
beg
veterán
válasz
#79335424 #97922 üzenetére
A Tinydeal Spain Warehouse-ból? Nem. Csak ez az egy lerakat nem szállít máshova, ha ebayről rendelek Spanyolországból az természetesen megérkezik. Erre gondoltam, amikor azt írtam, hogy a Tiny valami oknál fogva nem szállít onnan máshova. Az okot nem tudom, de ha másnak van infója, ne tartsa magában.
-
svgyula
addikt
válasz
#79335424 #97823 üzenetére
Mer naaaaagy
és amikor elnevezték még volt közöttük rendesen méretbeli különbség. Aztán jöttek a tepsifónok mint PHABLET mert már nem volt minek hívni őket
és ezek lettek az átmenetek. Amúgy a Tabletek-nek az lett volna a szerepe, hogy kiváltsa a hordozható számítógépet de inkább odabújós játék lett a gyerekeknek. Ezzel elvonulhat a sarokba és játszhat, fusbukozhat, stb. A mostani telefonok meg ezeket is kezdik kiszorítani.
Mert egy jó szemű gyerek elvan a telefonjával és már nem kell neki a tablet így az marad a pincérnőknekPersze egészen csinosnak és főleg inteligensnek tűnnek ha egy tabletbe ütik a kávét meg a sütit.
De hát majd jön más és mond jobbat -
-
-
Potzee
addikt
válasz
#79335424 #97532 üzenetére
Valóban nem volt 100%-ban félreérthetetlen a kolléga kérdése, de meg lehetett érteni a lényegét!
Tény, hogy ezt, itt és most senki sem akarta így és jobb volt inkább cinkelni egy kicsit, mint értékelhető választ adni a kérdésre.
Én nem vagyok szakember, én is érdeklődve szoktam fordulni az itteni fórumtársakhoz, de ha intrikus, retorikai fejtegetésekbe merül a topic, akkor ennek így sajnos nem sok értelme van... -
Atomcsirke
aktív tag
válasz
#79335424 #97400 üzenetére
Ez pont annyira, igaz, mint ahogy a telefon fényképezőgépnek se fényképezőgép, csak képrögzítésre alkalmas eszköz. Ezért kezdett el rángani a szám széle, amikor a múltkor egy statisztikában az Apple bent volt a világ öt legnagyobb fényképezőgép-gyártója között.
Na igen, és némi töprengés után ezért nem vateráztam el a bluetooth GPS-emet anno. -
WOT-H-A-C
veterán
válasz
#79335424 #97183 üzenetére
" Az Ali valahonnan mindíg tudta, hogy én mikor kaptam meg az árut és azonnal elkezdett nyaggatni, hogy nyilatkozzak, hogy oké, vagy nem oké a cucc, különben okénak minősíti az üzletet, engem meg nem okénak."
Ha kaptál tn-t akkor onnan tudta,hogy megkaptad. Egyébként ezt nem értem mert ha lejár a 60 nap és nem nyitsz vitát vagy nincs kiterjesztett szállítási idő akkor a 60 nap lejártával confirmálódik a rendelés és vége az üzletnek.
A kereskedők azért akarják megoldani "négyszemközt" a dolgokat mert tartanak a büntitől az ali részéről illetve a te negatív feedback-edtől is. Főleg azok akiknek kevés eladásuk van.
Addig amíg él a "buyerprot" nagy baj nem lehet.
-
Laza...
addikt
válasz
#79335424 #97176 üzenetére
Pont ebben a cipőben vagyok, Pipo X7 a kiszemelt. Mikor megrendeltem akkor nem volt presell. Utána lett egy január jan.16, majd jan. 31, most pedig még módosítottak egy feb. 10.-re
Írtam nekik, 3 nap (!) múlva jött egy ilyen válasz:
"Hello X.Y,
Thanks for your order and waiting .
The PIPO X7 is extremely popular and we need a number of it to meet demand ,the first batch had sold out ,now we are trying our best to process them .but we will ship out the package according to your order date .
The factory lack of some material for the PIPO X7,it will be available before the Spring Festival holiday (2015-1-17),hope you can wait for it .
Once it is in our warehouse in advance ,we will send to you soon .
If you have any problem ,free to let us know in time .have a nice day
best wishes
Tinier"Ezt még kivárom, utána kérem vissza a pénzem
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
#79335424 #97126 üzenetére
Nem csak a nagyon specifikus dolgok valok oda hanem minden. En sem itt targyalom ki hogy a ZTE v5-nel hogy kell csinalni a proximity kalibralast. Pedig az is eleg latalanos dolog. Ja, es az is dual sim okostelefon.
Mondjuk az valo igaz hogy egy kétemberes topik unalmas lehet.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
#79335424 #97076 üzenetére
Ha jól rémlik, vannak teszt képek tesztben és a telefon topik összefoglalójában is.Gondolom a kolega eltudja dönteni mi a pálya, némi kereséssel meg találja a te előző posztodat is ezzel kapcsolatban. Egyébként ajánlottam mellette még kb. 8 telefont és mindnek szubjektívek a kamerás képességei. Ez már millioszor le lett írva , hogy telefontól nem kell csodákat várni. Én csak olyan telefont ajánlok ami elsősorban az én tapasztalatim alapján összességében nézve jó készülék( hw, sw, közösség) részemről a 3x ennek meg felel. Mint mondtam a kamera nekem utolsó szempont. Akinek fontos az majd fogja magát és keres teszt képeket, videókat, véleményeket stb.... én nem teszem meg senki helyett sem. Becsülendő, egy nem elfogult véleményt hallani is.
-
RVR400
veterán
válasz
#79335424 #96809 üzenetére
Én már a 2G és a 3G között sem vettem észre különbséget, hcsak ki nem kapcsoltam a mobilnetet. 4G-vel nincs tapasztalatom, az 500 MB-nyi netem így is hamar elfogy. Bár 4G-vel lehet, hogy tényleg energiatakarékosabb lenne, mert kb 25 másodperc alatt el tudom használni a keretet, így utána egész hónapban kikapcsolva hagyhatom a mobilnetet.
-
-
gipsztigris
addikt
válasz
#79335424 #96770 üzenetére
Bocs, ez valahogy elkerülte a figyelmemet....vagy kiment a fejemből.
Cavintont kellene szednem. Csak azzal pedig az a baj, ha szedem a Cavintont akkor nem tudok kefélni, ha pedig nem szedem, akkor meg elfelejtek.
Szóval, viccet félretéve, írok ha megyek nagyfaluba aztán egyeztetünk időpontot...és helyet.
-
WOT-H-A-C
veterán
-
myk74
senior tag
válasz
#79335424 #96518 üzenetére
Persze egy kis buhera belefér,sőt kell is.Igényli a kínai telefon
Bár nálam olyan kevés app van hogy az alap minimal romok nekem pont megfelelnek,ezért is szeretem ha minden működik benne.Egy factory reset után kb15 perc és kész vagyok a belakással.Pl:Asus zenfone 5-nél kb 25-30 appot fagyasztottam le,szép meg minden de nem kellenek.
Színben fehér nálam kilőve,melóhelyem nem szeretné. -
Alabástrom
senior tag
válasz
#79335424 #96432 üzenetére
Hát, ezzel nem sokat segítettél...
Egyébként azért, mert nem ismerem a telefonokat, és kezdek besokallni a gigantikus választéktól. A Samsung bevált, mást nem ismerek, és vaktában, csak adatlap alapján nem akarok rendelni. Pont azért írtam a Samsungot, hogy ha tudtok jobbat (a listámnak jobban megfelelöt), akkor please!
-
KurtCobain
őstag
válasz
#79335424 #96349 üzenetére
Az sem mindegy, hogy mikor készültek azok a képek.
Idézet wwenigma írásából:
2014.12.10: Az 1.15-ös frissítéssel komolyan belenyúltak a képalkotásba, jelentős javulás tapasztalható az AUTO módban lőtt fényképeknél! Megfelelő ISO értékeket választ és a zajosodás is nagyot csökkent.Bár aki utána nézett a telónak, az ezzel tisztában van.
-
-
janaman01
addikt
-
failed
tag
válasz
#79335424 #96141 üzenetére
láttam, olvastam, köszönöm. Fogalmam sincs, hogy mi a különbség az LTE, és az FDD LTE között, hogy mik ezek a mhz-ek, a band-ek, és a többi betűkombináció. Olvastam amit írtál, hálás vagyok a fáradozásaidért, és nem Te tehetsz arról, hogy szart sem értek belőle. és nem tudom miért vetted magadra amit írtam
-
berek21
őstag
válasz
#79335424 #95946 üzenetére
Ha jók az infóim, akkor hétfőn kezdik angliából a szállítást. Szépen sorban a beérkezett rendeléseket adják fel. Ha komolyan érdekel akkor írsz nekik, és megmondják hogy mire számíthatsz. Nem szoktak kamuzni. Amúgy kb.7-9 munkanap alatt szokott megjönni DHL-lel. Soknak tűnik, dehát ennyi az ingyen
-
Laza...
addikt
válasz
#79335424 #95946 üzenetére
Január közepe
Stock: elvileg készleten, de kínaiaknál ez közel nem biztos, átlag 1 héten belül feladják
Preorder: előrendelhető, azaz még a nagykerekben sincs, a gyártó pedig épp gőzerővel gyártja az első kb. 100k darabot amit kiszór első körben - ebből kapsz majd, ha elkezdik forgalmazni, elvileg az elsők között (és használják a pénzed x ideig)
-
dave118
senior tag
válasz
#79335424 #95850 üzenetére
Keresgéltem de nem találtam, tudnál infót adni a frekvenciákról? (3/4G) Vodás vagyok de nem árt ha a többivel is tisztában van az ember.
Az A915 Lte, meg a K3 is. Mindkettő 140$ körül van, egyelőre ez a lélektani határ. Ha jól tudom V5 ből is van LTE V5S?
Xiaomi 2s is LTE -
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
#79335424 #95656 üzenetére
Kezdetben (In the begining) az újemtékásokat mérséklettel említette:
"Az új MTK szeria eddig jonak tunik (MT67xx), de kevés eddig róla a tapasztalat."
A te söralátétes 3X újemtékásodban milyen a gps?
Van-e abban is LDS rajzolt antenna-csík és másegyébb precizió (mint pl a JiaYu S3 ban) ?
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
#79335424 #95653 üzenetére
A google rendelkezik vele, meg lehet nezni mennyi problemazas van vele. De nem erdekel, megmondtam, privatban lehet zaklatni a tovabbiakban, de felelotlen kijelenteseket ne tegyetek, hiszen nem rendelkeztek az összes MTK telo GPS teszteredmenyeivel, hogy azt mondhassatok, nincs baj vele vagy ugyanannyira rossz mint a Snapi.
Szerintem téma lezarva.
Ha valaki GPS-re keres telót, ne felejtsetek el aprosagokat megemliteni, ne altalanositsatok hogy altalanossagban nincs baj vele....
-
-
válasz
#79335424 #95608 üzenetére
Hát innen UK bol a Lebaran ha rendelsz UK Plus csomagot, amiben van net, meg belföldi percek, akkor a magyar mobil 1p. 4 Ftos percdij mellett nem fogunk 5 Ftert voipolni
Most az unnepekre otthon voltunk, és gazdagítottam kicsit a rablobandat, mert nem volt mobilnetem, es normal percdijjal telefonaltam...
Anno otthon DIGI 3G vel is teljesen korrekt volt a voip.
-
válasz
#79335424 #95603 üzenetére
Barátnőmnek kell. Pötyögésre. Fb, és más divat chat appok.
Most egy THL W100 asa van, teljesen jól működik. Csak halódik a hangrendszere. Hullámzik a hangerő a média hangszórón.
Az újtelefon célparaméterei pedig, hogy fehééééééééér, és nagy akku, mert a W100 ban harmatos.Szóval ez a 4G nem elég, nogy TDD/FDD, hanem még a sávszámokat is figyelni kell? Ugyan elég a 3G, de ha már 4G t is tud, akkor működjön az is 😃
-
s4tch
veterán
válasz
#79335424 #95540 üzenetére
Az akksiidőben nem túl combos, és V5 Red Bull árban sem nagyon kapható. i4s egyébként szerintem megfelelne.
THL 4000 máris jöhetne, ha valamivel filigránabb lenne. A Lenovo S668T is jó lenne, ha tudna 3G-t (lehet, hogy ezt bevállalják, úgysem nagyon van mobilnet a kolléganőm lányának a kártyáján). A Leagoo Lead 3s is jó lenne, ha 2400mAh körüli akksi lenne benne. Ezek $100 körül vannak, és nem túl nagyok. De lehet, hogy a végén V5 lesz belőle.
-
Wolfskin
őstag
válasz
#79335424 #95420 üzenetére
nálam, ha a vezérlő gombok fizikaiak, azzal megelégszem. igazából egy 5 állású gomb az 5800 közepéről, na az lenne az igazi. listákban lépkedni sokkal praktikusabb 1 cm2 területen mozogni hüvelyk újjal, mint a tízszeresén. a legjobb ebből a szempontból a htc kaiser volt, a vezérlő gombok mellett görgető is volt oldalt, pluszt érintőkijelző, tehát ugyanazt a célt sokféle úton el lehetett érni. igazi luxus! csak a szoftverét nem tudtam megszeretni...
a tárcsázáshoz az N8-ban megismert -nem tudom mi a neve, talán T9 tárcsázó? - tökéletes, annál jobbat nem tudnék kitalálni, androidra a Rocket dialer tudja. 5800-on pedig a C6 firmware. gépelésre a képernyő billentyűzet és a fizikai 0-9 gombok közt rövid szöveg esetén nekem nincs jelentős különbség. a legjobb billentyűzete mégis a C6 telefonnak volt (qwerty), az egyedüli, amiben volt ctrl gomb és működtek a ctrl+c, ctrl+a, ctrl+v, ctrl+x stb funkciók!!!!! sőt a ctrl lenyomva tartva a kurzorral balra lépkedve szelektíven lehetett szöveget kijelölni!!!!csak azt nagyon elszúrták, hogy lespórolták a power gombot és összekombinálták a piros gombbal, így minden második hívás után újra kellet indítanom.
ez volt az egyetlen, de végzetes hibája.
és végül, ha már érintőkijelző, nekem a rezisztív sokkal jobban bejön, mint a kapacitív, van egy kis nyomáspontja, ezzel emlékeztet a fizikai gombokra és nem kell olyan óvatosan bánni vele, nehogy hozzáérj valahol és csináljon valami butaságot. mégiscsak egy szerszámról beszélünk.
ezek mellett a 75dB hangszóró, a hosszú aku idő is az 5800 mellett szólnak (az e66 65dB hangereje már sok esetben volt kevés). de ha mégis veszek egy klasszikust, akkor az az n82 lesz (sokáig az e52-vel szemeztem, kár hogy nem tettek bele AF kamerát. sajnos a userek nem értették mi az a fókuszálás és nem tudták használni, így a nokia élve a tömegigénnyel az olcsóbb és butább mf mellett tört lándzsát).
kicsit elkanyarodtunk a dual simes zgpax s9-től, de jó volt egy kicsit nosztalgiázni... -
Wolfskin
őstag
válasz
#79335424 #95335 üzenetére
kösz az együtt érző szavakat... de igazából már túl vagyok a sokkon. az a baj, ha a firmware-t meg is írná valaki, sztem a mikrofonja is olyan gyenge, hogy telefonnak után sem lenne alkalmas. de lehet az is szoftveres, hogy kb félperc után mindenki elkezd hallózni, aztán újra hallja amit mondok, majd megint jön a hallózás miközben én folyamatosan hallom tisztán a partnert. de ő időnként nem. és mivel ez tendenciózus, nem hiszem hogy térerő függő lenne.
de nagy buktának nem tarom, mert kaptam egy 4.5" gps-t ami vízhatlan, 4100mAh-s aksija van, szükség esetén két sim-et is bele tehetek, lehet cb rádióként is használni (állítólag arra kiváló), van benne laser pointer, meg egy csomó androidos app., mindezt 4 tízesért... . egy garmin oregon gps ennek a többszöröse és nem tud többet, sőt... (na jó, megy AA aksikkal)
de már postán van a telefon, ami eddig leginkább bevált, a nokia 5800. még az N8 se volt jobb, pláne nem a note3. hangsúlyozom, telefonról beszélek, nem a többi (pc, foto, stb) funkcióról. ha sikerül segítséget kapnom, ráteszek egy C6 firmwert és igyekszem kihúzni vele ameddig lehet...
az álom nem rossz, ha egyszer megvalósulni látszik, dobj egy privátot, jövök! lenne pár ötletem ehhez is, ahhoz is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged