- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Nem lesz Xiaomi 16
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
WOT-H-A-C #97180 üzenetére
Nem tudom, de nekem más tapasztalataim vannak. Az Ali valahonnan mindíg tudta, hogy én mikor kaptam meg az árut és azonnal elkezdett nyaggatni, hogy nyilatkozzak, hogy oké, vagy nem oké a cucc, különben okénak minősíti az üzletet, engem meg nem okénak. Plusz az összes "normális", Alis kereskedő 77 helyen kihangsúlyozza, hogy ha gondom van, akkor mindenképpen hozzájuk forduljak, ne hivatalosan emeljek panaszt. Lehet, hogy ez sem jelent sokat, de a Geekbuying -nál még ennyi sincs. Ha méltóztatnak is reagálni, az is olyan neszesemmifogdmegjól, mint amit Laza... idézett. Bezzeg, ha nekik fontos valami! A freaktab.com fórumra képviselőt delegáltak, hogy ha egy "olyan" embernek lenne kérdése, arra a belső kapcsolataikon keresztül, közvetlenül tudjanak reagálni. No, igen. A miniPC -knél kicsit másképp működnek a dolgok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest