- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- 65 órányi zenét ígér az Audio-Technica új TWS fülese
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zeki
nagyúr
hehehe.. meg android 4.2 és 256 mega ram.
Az a 3000-es akku a felét sem tudja szerintem.A gagyi gyártók nem raknak jó akkut, mert az drága.
Az utángyártott kínai laptop akkuk ugyanez. Fos.
Legújabb korában esetleg tudja kapacitást, de 2 hét után már nem.
Fél év után örülsz a felének is. -
-
Tomi0703
addikt
és (#49584) anonym1s: Hahaha... Akkor ilyenre nem nevezek be. Akkor vagy ZTE 889 vagy Lenovo A390.
Igazából, használtan ajánlották nekem ezt a telót és ilyen információt találtam róla. A hirdetést nem akartam belinkelni.Még egy utolsó kérdés: Jiayu G2? 25 k használtba. Egy szinten van az előbb felsorolt kettővel?
-
KurtCobain
őstag
Kisebb tudású, mint a SetCPU, ámde ingyenes Antutu CPU Master, vagy No-Frills CPU Control.
-
Proli
tag
Én is hozzászolnék egy kicsit....
Nálunk 5 Mp-ben is hajlandó fotózni a telefon, úgyhogy nem 3Mp-es a kamera.
Az akksi tényleg túl könnyű ahhoz, hogy 2000-es legyen, de felőlem 1000-es is lehet, több mint 2 napot elmegy töltés nélkül (0 játék, átlagos mennyiségű telefonálás és kevés wifi).
Az érintésre viszont elég nehezen reagál - határozottan kell nyomkodni - valamint asszonypajtás arra is panaszkodik, hogy amikor valamilyen program használata után kilép a főképernyőre és el akar indítani egy másik alkalmazást, nagyon sokat molyol, olyan, mintha lefagyna egy kicsit. Mint amikor kevés a memória. A hangszóró szerintem jól szól, tisztán, de elég halkan lehet hallani benne telefonáláskor a másik felet, valamint a mikrofonja is elég halkra van állítva szerintem. Ha lesz időm, majd fel hangosítom neki ezeket és a memória gondnak tűnő problémát is megnézem, szerintem orvosolható.
Amúgy szép és jó minőségű telefonnak tűnik.....ja és marha könnyű. Nőknek ideális. -
devast
addikt
Füles: triplefi 10 pro. Zene: ilyen-olyan, pendulum pl.
Lejátszó: sima zene, meg n7player? Talán megpróbálom majd poweramp-al.
Hangszín? ekvalizer?Én olyant nem használok. Ha valaminek sz*r a kimenete, azt hiába színezed, max színezett sz*rt kapsz a végén. Asztali/fejhallgató rendszeremhez közeli hangja van a sansa clip-nek. Jiayu g3 hallhatóan gagyibb, de még éppen csak megüti a minimálisan elviselhető szintet. Na, ez a g700, ez nagyon nem üti meg. Csak nyomokban ismerek a zenémre.
-
RVR400
veterán
Nem is ez a lényeg igazából. Kollégám egyszerűen megmondta: MERT ANNAK SZÉP A FEKETÉJE! Valóban, ez teljesen igaz. Nem próbálom rábeszélni kínai telefonra, pedig a GT99-ért és a W100-ért is odavolt, hogy mennyivel gyorsabb, mint az S2-je, meg tényleg egész jó minőségűek, de a FEKETÉJE az övének szebb, meg minek is cserélne, mikor működik a telója, szóval nem vesz kínait.
-
KukkSteve
senior tag
Én is onnan rendeltem, kb2 hete jött meg a teló, felbontották, pecsétekkel ellátták a dobozt. Vámvizsgálat történt és mégsem kellett fizetnem.
Ezt akkor nem értem.
Gondolom hogy azért valamilyen szinten érdeke a vámosoknak és a postának is az, hogy legyen csomag és 1-2t ugyan megfognak, de tömegesen szvsz még nem akarják lehúzni a népet, mert akkor rendelés sem lenne, vagy lenne, csak mással. -
_X10Dead_
aktív tag
Még tegnap előtt legyűjtöttem vagy 20 durva ajánlatot, szépen be voltak bookmarkolva. Na, ezeken robogtam végig ész nélkül, rögtön nyitás után, hogy aktív marad-e valami. A nagyon durvák kb fél percen belül, a kevésbé húzósak 90%-a meg kb 15 percen belül eltűnt. Arra gyanakszom, hogy - mivel ez az Ali által szervezett őrjöngés volt- a megkötött üzletekből nem engedi kifarolni őket, épp ezért volt a villámgyors takarítás az eladóknál. Szerintem legalább 50% esélyem megvan, hogy meg is fog érkezni. Ha meg nem, akkor úgyse tudja az EU 3G-t
-
RVR400
veterán
Én leírtam amott az alis dispute végeredményemet. Ütni kell a vasat, nem pedig üldögélni a babérokon.
(#45176) GIJoe : Legyen csalás, amíg csak az a probléma, hogy nem tudom leütni, nem pedig az, hogy nem kapom meg a cuccot, ha leütöm.
Jah, másrészt ebayen sikerült jóáron vennem egy C2-t 2000 fölötti eladótól. Közben kiderült, hogy kamu, de meg kell várnom, míg megjön a cucc, hogy tényleg, és akkor tudok nyitni egy aktát. Szóval ez sem lesz megoldva 1 hónap alatt...
-
Reméljük, hogy te nem esel bele abba a kis százalékba, akiknek hw gondjuk van/volt/lesz.
De legalább telefonálni lehet ezzel a v967s-sel.
Közben azon is gondolkodtam, hogy volt már hasonló jelenség más telefonnál, amikor nem a saját kernelével ugyan, de sikerült elidítanom egy telefont. Ott volt síri csend gps, bt és wifi téren, majd kernel cserével megoldódott.
Itt viszont a gyári frissítés sem segített ezen, ezért gyanaxom hw hibára... -
mandelstam
csendes tag
Értem, köszi ! És a Telenor?
Kérdeznék még Tőled ill. Tőletek olyan alapvető dolgot, amiből szintén látható, hogy nagyon amatőr vagyok ebben a témában. Ez van
Ha rendelek egy kínai telót, amiben nincs magyar nyelv, milyen hátrány érhet, ha angolul tudok amúgy?
És: az adott gyári beállításokkal, ROM-mal, bármiféle frissítés (csere?) nélkül mit nem tudok rajta használni, (miért) szükséges ez, ha csak alapvető dolgokra használnám ? böngészés, gmail, facebook, zene, könyvek, viber, Runkeeper( amihez kell a GPS) , pár egyszerű alkalmazás a play marketről, semmi játék, filmnézés, vagy más 'bonyolult' és nagy tárhelyigényes alkalmazások
Előre is köszi bárkinek, aki felvilágosít !
-
RVR400
veterán
De nem is azt mondta, hogy 900-on ment... Csak annyi az egész, hogy túl van lihegve a 900-as mizéria.
A következő útvonalon járok minden nap:
Miskolc-Sajóecseg-Boldva-Borsodszirák (utóbbi 3 eléggé vidék)Miskolc-Sajóecseg között a 26-oson szokott átváltani 2G-re (ugyanott az O3D is váltott, tehát ott szerintem alapból nincs 3G)
Sajóecsegen teljesen véletlenszerű (O3D-vel is)
Sajóecseg-Boldva között nincs 3G (O3D-vel sem)
Boldván H jelzés virít mindenhol
Borsodszirák (1000 fős falu) H+ jelzés virít.
-
-
Az fizetős és most nem enged valamiért fizetni
online ...
LGcamera appal lőttem pár képet, de előtte is volt új iconom fent, de most az lgcamerat leszedtem
LG Camer képek:
- [link]
- [link]
- [link]a képek alapján nekem az az érzésem mintha felskálázná a képeket és inkább 4-5 mpxesek lennének az eredeti képek ... nem?
-
valóban nem jók a képek, de facebookra illetve kis méretben elfogadhatóak... Még valami másik camera appot kipróbálok a gyári helyett ...
ja valami fos app rakosgat ki ikonokat a kezdő képernyőmre mit raktam fel amit nem kellett volna? Vagy mi lehet a telefonon amit gyorsan le kéne szednem?
-
smkb
őstag
Ugynazon felbontás alatt tesztet nézve, az MT6577-ben lévő SGX531 Ultra semmivel nem lassabb, mint a 6572-ben lévő Mali 400MP. Valszeg nem 4 fragmentes kiszerelésben van. Így max a kisebb fogyasztás az előnye, de mivel 6577-et valszeg már nem is gyárt a Media Tek, hanem futtatja ki, így nem igazán tekinthető versenytársnak, vagy alternatívának. Szimplán ez lesz a belépő modell.
-
RVR400
veterán
-
andatti
senior tag
Persze, értem én, az ingyen jön, meg ismert márka... még, ha picit drágább is...
Amúgy itt azt írják, hogy tudja a 2100-at, így csak vodánál nem működne mindenütt... hátránya, hogy csak 512/4-es a memóriája... és egy noname oldalon van ingyen szállítás, de biztos másutt is lehet kapni... -
citkar
addikt
Játékoknál vagy bármiféle programnál nem volt kompatibilitási problémád?
kopidu (#44265) :
Én nagyon elégedett vagyok az Ioceannel (Youth), nem szidják többet, mint bármi más hasonló árú telefont. A GPS szerencse kérdése, a WIFI valakinél nagyobb távolságban gyorsabban gyengül, mint egy Samsung vagy más telóé, de a 35 nm-es lakásomban én nem tapasztaltam semmi problémát. A képernyője viszont gyönyörű. Az összeszerelés rendben van, a fényképezője átlagosnak mondható, akku szintén átlagos (a fullHD meleltt is).
Szerintem jó vétel, ha a külseje tetszik, amiben szerintem kilóg a sorból, ami nekem külön bejött. -
andatti
senior tag
Ez ide off, mert csak 1 sim-es... lehet, nem vetted észre. Amúgy egész jó kis teló lenne, főleg, ha 2 Gb memória lenne benne, meg nem ilyen gyönge aksi... no meg dual sim... hisz gorilla glass-os, vízálló és magas órajelű, bár csak 2 magos... és még a vodás 900 Mhz-et is tudja... de akkor is off az 1 sim miatt.
-
anonym1s
őstag
Mindenki el tudja donteni hol vasarol. Nem csak a minideal letezik, irtak itt jokat mas boltokrol is, koztuk a cellphonemic-rol is. En a cellphonemic mellett dontottem es hogy ez hiba vagy jo dontes, kizarolag akkor derul ki, amikor gond van a rendelessel es meglatod milyen a bolt hozza allasa a dologhoz.
Nekem most gondom van a cellphonemic-el, a hozza allas szar, tehat a boltot szarnak minositem, de joparan irtak mar itt hogy semmi gondjuk nem volt a cellphonemic-el mert rendben volt minden a rendelesukkel, viszont ha nem ment volna minden rendben es plusz kiadasuk lett volna a cellphonemic miatt, akkor ok sem ertekeltek volna 5 csillagosra a boltot.
Minideal-el nincs tapasztalatom, de en egyaltalan nem lepodnek meg ha hasonlo lenne a hozza allasuk.A tortenetemet meg azert irom ide le, hogy mindenki lassa milyen "prima" oldal a cellphonemic.
Ha bantja a szemed, akkor nem lennek a helyedben, mert le fogom irni meg joparszor. -
KTU
addikt
Nekem szintén hasonló tapasztalatom van, 5-6 rendelés. 1x volt gondom.
Ahogy interstate76 is írta, amíg nincs valami probléma nincs gond, az hogy megjön a csomag alap.
Viszont ha gond van, csak akkor kezdtek el kommunikálni mikor diputot indítottam, vissza is kaptam a pénzt.
Ettől függetlenül vásárolok tőlük.Ja és a "hangyás" boltról írtam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Iphone 13 Pro Max 128 GB /// 86% Akku // Számlával és Garaniával
- Iphone 12 Pro Max 128 GB /// 88% Akku // Számlával és Garanciával
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest