- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Apple Watch
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raqueia
tag
válasz
hungobungo #23264 üzenetére
Lehet sokat dobott az enyémen, hogy kapásból 4.1 volt a 6577 alatt is. Meg persze ezt erősen árnyalja a használt progik erőforrásigénye.
Más: 4.2 droidon a zárképernyő widgetekhez lehet letölteni újabbakat, vagy csak ami akapból fenn van a telón abból lehet választani?
-
f8enter
aktív tag
válasz
hungobungo #23196 üzenetére
Engem pl. zavarna, ha 2-3 perc lenne a a fix, mivel minden nap 2x használom trackelésre a telót (bringázás), és nem szeretem, ha lemarad az eleje a tekerésnek
Mivel nem az utcán öltözködöm, ezért nekem nagy segítség a gyors fix.Természetesen teljesen más a helyzet Mohabánál, ahol valószínűleg az utcájából mindenki kitalál GPS nélkül is.
-
Peaceliker
addikt
válasz
hungobungo #23199 üzenetére
Értem én, csak azt nem tudtam te mire gondolsz!
Nekem "A" nélkül múltkor 15-20 perc alatt sem találta meg kocsiban, de aznap korábban is volt neki vagy 10 perc, de akkor is küszködött...azóta mondjuk nem próbáltam kocsiban, mióta belőttem az "A"-t ,de utoljára itt a panel ablakban fél perc alatt megvolt neki...mondjuk ami még lehet, hogy ha olyan ablak van a kocsimban, amit nem csíp, az majd kiderül hétvégén, amikor megyek verdáért, letesztelem majd... -
Peaceliker
addikt
válasz
hungobungo #23196 üzenetére
A sima alatt az A-GPS re gondolsz? Mert az szerintem sem tart tovább 1-2 percnél max, de nekem amikor ki volt kapcsolva az A-GPS, akkor egyáltalán sem találta meg az egyik alkalommal...szal nem mind1 melyiket hívjuk simának
-
citkar
addikt
válasz
hungobungo #23153 üzenetére
Rendben, köszi, a GPS fontos, hogy menjen rendesen.
de mit jelent az EPO (biztos nem erythropoetinre gondolsz) csomag, hol találom és hogy frissítem?
-
jiayuh2
csendes tag
válasz
hungobungo #23090 üzenetére
Közben sikerült a factory reset.
Feltettem a mobiluncle tools, majd az angol recoveryt utána egy másik romot, az eredmény ugyan az com.android.phone leáll...
Ami érdekes, hogy ugyan az a gyári recovery jön be, miután telepítettem a másik romot az angol recoveryből.Nem látom sehol sem mellette a scatter filet
-
jiayuh2
csendes tag
válasz
hungobungo #23084 üzenetére
Kínai gyári recovery vagy mi fene van rajta..., így nem tom hogyan csináljam a factory resetet.
Az a gond vele, hogy nem találok scatter filet amivel feltudnám tenni a .img filet. -
bazsy_
tag
válasz
hungobungo #23075 üzenetére
Természetesen megnéztem xda-n , a kínai recovery meg a pda.ru -ról van. A teló huawei y300 (u8833)
-
válasz
hungobungo #23075 üzenetére
De-de, pont ezt javasoltam.
-
bazsy_
tag
válasz
hungobungo #23073 üzenetére
Én nem találtam , illetve próbálkoztam más cwm-ek felrakásával de más nem volt jó hozza. A C8813 recovery -t használom az enyém egy huawei y300(u8833)
cappa72: rendben , köszi , körbenézek ott is hátha.
-
Xabi78
aktív tag
válasz
hungobungo #23015 üzenetére
hungobungo: Nagy vagy!
-
nash13
aktív tag
válasz
hungobungo #22953 üzenetére
Èn pròbáltam pár hete az online magyar nyelvet, de nekem oroszt varázsolt bele
-
ctibor
senior tag
válasz
hungobungo #22938 üzenetére
"... lehet, hogy a LeWa-t is feltolom, bár az még nem 100%-os. Lenne rá igény?"
Igen! Legalábbis én megköszöném. Van egy Lewa ROM a Thl W8-hoz, amit szívesen kipróbálnék, jókat írnak róla, de akkor már jó lenne előtte magyarítani.
-
kamillo67
tag
válasz
hungobungo #22955 üzenetére
Feltennéd a módosított Jbart-odat máshova is, mert nem tudom leszedni mert vírusosnak írja a google drive
-
technoboi
tag
válasz
jaja.. eddig a tiéddel csináltam, most futtatom a másikkal... 10 perc és kiderül
-
hevizms
addikt
válasz
hungobungo #22955 üzenetére
Köszönöm.
Én tutira kipróbálom este,most még van egy kis dolgom. -
hevizms
addikt
válasz
Jiayu G3-hoz való miui romot én is forditottam így és jó lett.Nem lett 100%-os a forditás,de maga a rom működött csak kellett a Morelocale2 is hozzá hogy át tudjam magyarra állitani.
-
hevizms
addikt
válasz
hungobungo #22946 üzenetére
Próbáltam letölteni 2x is különböző böngészővel,látszólag le is jött,viszont kicsomagoláskor hibát ir ki a winrar.
Na meg az avast is rikácsol,bár az nem zavarna,viszont nem sikerül a kibontás -
technoboi
tag
válasz
hungobungo #22951 üzenetére
lehet nem is bootloop
negyed óra bootanim nézés után meguntam, de csak akksi ki-be segített... ha gép közelébe jutok kipróbálom megint az online-nal
-
tutis
őstag
válasz
Ha jól értem akkor ezzel egyszerűen magyarítható bármilyen telefon amiken a megadott verziószámú android fut?
-
technoboi
tag
válasz
hungobungo #22947 üzenetére
hello
szombaton próbáltam egy 4.0.4-es miui rom-ot magyarítani star b92m mobilhoz, de még az offline letölthető magyar repo-val, és sajnos nem lett jó, bootloop lett a végevan valami különbség az offline és online között?
-
fotosjani
aktív tag
válasz
Köszönjük.
-
hungobungo
senior tag
válasz
Na basszus, kifutottam az időből: Android 4.1.x, 4.2.x-et tutira lehet magyarítani vele.
Ha kipróbálja valaki egy 4.0.x-es romon, megteszi hogy elmondja mi az ábra? Kell-e külön ösvény neki, vagy nem? -
pmikloska
aktív tag
válasz
hungobungo #22938 üzenetére
github-ra? Illessz be légyszíves egy linket is.
-
sasa311
veterán
válasz
hungobungo #22921 üzenetére
+10
-
citkar
addikt
válasz
hungobungo #22927 üzenetére
mindenképp megérdeklődöm itt, ki mit ajánl, nem túl nagy kijelzővel, jó minőségben 2 vagy 4 magos hardware-rel, de egyelőre csak tájékozódom, de úgy tűnik, hogy érdemes bevállalni
-
citkar
addikt
válasz
hungobungo #22923 üzenetére
na akkor ezekből csemegézek
más: ha megrendelem a vám és az ÁFA megfizetésére küldenek postán papírt vagy nekem kell utánajárni s ha nem teszem megbüntetnek?
-
fPApi
őstag
válasz
hungobungo #22898 üzenetére
Szerintem az ilyen megnyilvánulások nem hiányoznak és értelmetlenek is!
-
tvamos
nagyúr
válasz
hungobungo #22898 üzenetére
Igazad van, maganugy, hogy mit szeretnek. Gondoltam, hatha latott valaki ilyesmit, azert irtam le.
Az, hogy kidobott penz-e az a 100-150 ezer, amivel egy Note 2 tobbe kerul, mint egy MTK chip-es kinai, az megiteles kerdese. (Meg az is, hogy szerintem meg ROM-okat Magyaritani teljesen felesleges. De azert latok benne raciot, hogy miert foglalkozik vele valaki, es nem is teszek ra megjegyzeseket, csak ha mar OT beszelgetunk...) -
Peaceliker
addikt
válasz
hungobungo #22837 üzenetére
Há lehet,bár az amlogic 8726 ban is MALI van (mondjuk mp2 samuknál meg mp4), de ott sem fogyott ennyi RAM a semmire, asszem ott is 950-970 körül volt a max...
És huawei g300 ban meg adreno 200 van és ott 390 mega vt a plafon...(#22838) Pumika1975
A hero ról tudok nyilatkozni, mert az vt Saccco nak. Az a 900MHz et nem támogatja és a voda (de csak ők) vidéken azon szórják a 3G-t...szal vodánál bizonyos területeken bajos lehet.
-
Peaceliker
addikt
válasz
hungobungo #22834 üzenetére
Áááá, szóval itt van a kutya elásva!
Köszi az infót! -
válasz
hungobungo #22745 üzenetére
Köszönöm szépen!
-
válasz
hungobungo #22757 üzenetére
A systemUI-ban van, res könyvtár, drawable-hdpi és
stat_sys_battery_xy.png kép, ahol xy a töltöttségi szint %-os értéke.
Jó nagy macera megcsinálni. -
sasa311
veterán
válasz
hungobungo #22754 üzenetére
hotmailes címmel nyilván "zugműhely".
-
sasa311
veterán
válasz
hungobungo #22751 üzenetére
Isten ments, 2 drótot is csak használati utasítással tudok összekötni
Szörfölés közben találtam tök véletlen, gondoltam hátha jól jön valakinek.
De ha tudsz jobbat ne tartsd magadba, nekem is van itthon egy telefonom amiben szar az SD kártya slot de mindenhonnan elhajtottak vele mert "kínai".
-
sasa311
veterán
válasz
hungobungo #22749 üzenetére
Az lehet, de ha valakinek hw-es gondja van egy telefont megér, hátha nem kell kidobni a telót
-
válasz
hungobungo #22674 üzenetére
Ez a leírás (és a fájlok) kompatibilisek a 4.1.2-es androiddal is? Elvileg nem sok a különbség.
-
Xabi78
aktív tag
válasz
Szép munka!
-
peter76bp
aktív tag
válasz
Köszönjük ismét a munkádat
-
Nyiaz
aktív tag
válasz
hungobungo #22611 üzenetére
Hálánk üldözni fog!
-
csibe1
addikt
válasz
hungobungo #22597 üzenetére
Nem tudom már,hogy hol olvastam,valakinek a Defy esett le; csekély 40 pénz lett volna szervízben,
okosba egy huszasból megoldotta.(#22629) pmikloska
240-es dollárral számolva (ez majd vásárláskor derül ki pontosan) nem éri meg,mert 9360 Ft lenne,
a 232-essel meg 9075 Ft.
YooBao Magic Cube univerzális külső akkumlátor 10.400 mAh 9900Ft és itthoni garid van rá. -
dhgm
tag
válasz
hungobungo #22597 üzenetére
Köszönöm a Vígaszt!
-
hungobungo
senior tag
válasz
hungobungo #22122 üzenetére
Off:
Shadowgun: DeadZone játékkal játszottatok már?
Legjobb grafikán is akadásmentes, quake/unreal tournament feeling ;-) -
válasz
hungobungo #22117 üzenetére
Ó, köszi!
Ha van esetleg rajta factory mód, akkor még ezt megnézhetnéd, ha van kedved.@(#22115) lercom
Háááát... ez egész cifra. Mindhárom különbözik...
Amúgy, ha van cwm mentésed, akkor nem vállalsz sok kockázatot... de mielőtt a gyárit feltennéd, belenézek egy picit. -
válasz
hungobungo #22113 üzenetére
Köszönöm, ez jó hír.
Akkor nem változtattak túl sokat. Csak a DSP_BL "tűnt" el. -
válasz
hungobungo #22035 üzenetére
Még lenne kérdésem:
- van-e factory mode és ha van akkor mtkdroidtools látja-e
- egyáltalán látja-e az mtkdroidtools
- van-e /proc/dumchar_info fájl, ha van akkor mi a tartalma
- mi a tartalma a /proc/partitions fájlnakKöszi.
-
válasz
hungobungo #22036 üzenetére
Üdv újra itt!
Valóban nem jó más cwm-met feltenni egy telefonra, csak a sajátját.
Merthogy lehet belőle boot-loop.Ezért nyitottam ezt.
-
szati42
csendes tag
válasz
zseni vagy sikerült köszi
-
szati42
csendes tag
válasz
hungobungo #22036 üzenetére
szia visszaolvastam, és írják hogy tudsz jy g2 egymagos telóra magyar romot kreálni, esetemben megoldtató lenne
-
hzx0
aktív tag
válasz
A linken levő drivert nem lehet letölteni. A többit simán lehet.
-
szati42
csendes tag
válasz
igen op rendszerből belép a recoba, csak kikapcsolás után nem indul bill kombinációra, egyből bootol
-
bprubin
tag
válasz
Nem működik a link,potólnád kérlek.
JB-hez honnan tudok letölteni repo mappát? -
Peaceliker
addikt
válasz
Óóóó, az király!
Először is grat!
Másodszor merre laksz?Csak mert szeretném mellé tenni az s7589-emet, hogy az mennyiben más.
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
hungobungo #18597 üzenetére
Üdv hungobungo,
Neked vannak ezzel kapcsolatban infóid? Mégis miféle együttműködés van a LeWa és a Xiaomi közt?
-
robit1973
aktív tag
válasz
Szia! Engem érdekelne. Kipróbálnám szívesen! Köszi!
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
"Ni haó" még holdújév is van tán nemhogy mt6589 szállítás
Szia fordítómester,
Hányas android az a rom? Nekem nem v1277 van hanem G3 de érdekelne LeWa magyarítás vagy a hogyanja.
Van neked már ehhez a Lewához repo-d is? (Egyébként nem frissítgetik azt túl gyorsan?)És ezen felül
még a Lewa Recovery (2.0) magyarítása vagy legalábbis angolítása foglalkoztat néha, van Neked arra ötleted? (Habár 1.0 angolt találtam már,de )
-
feca81
aktív tag
válasz
hungobungo #13127 üzenetére
hát ez nem túl biztató. Már előre látom, h nem lesz egyszerű menet jövő hét pénteken elmagyarázni a PayPalnak, mi a helyzet.
Párom nov. 26-án rendelt aliexpresszes telefonját még fel se adták... -
hunaqua
addikt
válasz
hungobungo #13050 üzenetére
...de,csak a nagy kijelző fogott meg
-
gps76
őstag
válasz
hungobungo #13036 üzenetére
Mivel sok romot kiprobaltam,persze volt rootolva,a buildban is allitgattam,de az a gondom,hogy a bongeszoknel alapbol picibe jeleniti meg,mire olvashatora kinagyitom sokat kell huzgalni,es semmi elonye nem lesz a nagy felbontasnak.
Nem en rendeltem,kiprobalas utan vettem szemelyesen,de azert ilyenekre nem gondol az ember,ott a helyszinen.
Nem fogtam ki hibas peldanyt,tette rendesen a dolgat,de a zp100 utan tobbet vartam tole.Probaljatok ki,akinek van lehetosege egy mtk6575-os 800x480 vagy 540x960-as felbontasu teloval osszehasonlitani,egybol eszreveszi a kulonbseget pl.: operaval gorgetve darabosabb.Mondjuk ez ertheto is,mert egyforma gpu van mindket prociban. -
Stiletto107
csendes tag
válasz
hungobungo #13012 üzenetére
Hali,
véletlen töröltem egy system app-ot (nem nagy ügy calculator.apk) az előzőleg lementett rom-ból kiszedtem, visszatettem a system/app mappába ahogy írtad. de sajna így nem működik.
valami ötletet szívesen vennék. (bárkitől)
köszönöm előre is! -
djnice
veterán
válasz
hungobungo #13025 üzenetére
Köszi, de a baj az, hogy system.img nincs, csak system könyvtár, boot, recovery, secro és userdata img van csak.
-
djnice
veterán
válasz
Kellene egy olyan cwm recovery.img ami elindul a telefonon (MTK6515), a ZTE V970-esét próbáltam, az nem jó.
-
djnice
veterán
válasz
Köszi, akkor szívás, mert ugyan csináltam backup-ot az MTKDroidTools-al, de nem tudom hogy tegyem vissza...
-
ouzohuto
senior tag
válasz
hungobungo #12883 üzenetére
Nagyon jól néz ki, ha elérhető árban lesz kell nekem is
-
válasz
hungobungo #12883 üzenetére
Le lehet rá adni már most a rendelést?
Persze az ár előtte érdekelne...
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
hungobungo #12722 üzenetére
Szia mester,
"És simán fizethetsz bankkártyával (Visa vagy Mastercard)."
Jó ezt azért már tudtam (Nyugi, azthiszem értelek
)
hogy az AliExpress-es boltokban kifejezetten PayPal-lal nem lehet fizetni, és hogy ahelyett van az Ali "buyer protection"-ja. Csak azért én még nem hallottam olvastan az itteni fórumon hogy miként zajlik és mennyire gördülékeny vagy bukásos amíg elérem esetleg a "pénzem vissza" helyzetet.
A másik ami a nagyjó kínai barátod nagy megbízhatósága miatt bennem kérdésként jött:
Lehetne őt akár (Chigon készülékek esetében) garanciaérvényesítés "tutibb" zálogaként is elképzelni??
Merthamár akkor miértisne , én ilyen promó után ehhez is fűznék reményeket. (?)
Mit szólsz, reális ez? -
kia6
csendes tag
válasz
hungobungo #12716 üzenetére
Nagyon jónak tűnik!
Van-e nem fogadott hívás/nem olvasott sms jelző led az előlapon? -
orkester
őstag
válasz
hungobungo #12838 üzenetére
Nem feltétlenül, amikor már meg volt a W1+-om, akkor is volt utána persze Pandawilles Happy Hour
és percekig élt az akció, kipróbáltam és mindent normálisan számolt, csak nem nyomtam rá a rendelésre. Szóval változó, hogy mire mennyire ugranak az emberek.
-
smilecat
aktív tag
válasz
hungobungo #12824 üzenetére
Köszi!
Ez kimerítő válasz volt, így már sokkal tisztább a dolog. -
sajtjani
tag
válasz
Sziasztok!
Figyelemre méltó hungobungo telefonja azoknak akik most keresnek telefont!!!!
Sokszor kérdezik hogy mit is vegyenek? Hát ezt!!!! Ilyen paraméterekkel ilyen árért, hungi magyarításával, ismerőssel nem találnak telefont a neten, ez fix! Ha az 1 hsz-ban lesz best buy lista, akkor a Chigon A720 legyen az első helyen! Szerintem. -
alázógyík
addikt
válasz
Ha mondjuk Januárban rendelek egy ilyet, akkor is tudsz benne segíteni?
-
tthom
senior tag
válasz
Ez a Chigon márkásnak számít amúgy? Milyen a minősége?
-
alázógyík
addikt
válasz
Jó kis telefon, pont ilyet szeretnék én is.
Engem érdekelne, de karácsony után jobb rendelni ilyeneket, nem? Nincs most nagy láz az ajándékozások miatt? -
hungobungo
senior tag
válasz
Na már bele se írtam, de gondolom egyértelmű: A telefon dual core mtk6577-es, dual sim,
Az eladó nem utolsósorban megbízható, évek óta üzletelek vele, még Mo-n ismerkedtünk össze, azóta is tartjuk a kapcsolatot egymással.
-
beers
addikt
válasz
és mennyi lenne az annyi.....?
-
Jazz
veterán
válasz
hungobungo #12512 üzenetére
Szia!
Tudnál segíteni V1277-et érintő kérdésben?
- Beállítások / Fejlesztői opciók / "Álhelyszínek engedélyezése". Ez mit jelent?
- Úgy néz ki, hogy alvó, kinyomott állapotban az akkumulátor terhelésem jóformán úgy néz ki, hogy:
50% Cella készenlét
50% Telefon - tétlen
Mind ezt kikapcsolt, alvó állpotban (leellenőriztem, reseteltem a battery statot és szüzen is megnéztem).
Ez normális? 50% Telefon - tétlen, ekkora a terhelés kikapcsolt, alvó állapotban?
3 óra alatt simán leszív 10%-ok az aksiról, és még csak be se kapcsoltam, nem is telefonáltam. (semmi nem fut a háttérben ami kikapcsolt állapotban is üzemelne, pl. proximity sensor....stb.)Köszi
-
hevizms
addikt
válasz
Ha valahova felrakom a phone.apk-t az eredeti romból,azt letudnád magyarositani és visszatölteni valahova?
Már csak az hiányzik hogy teljes legyen a magyaritás.
Vagy esetleg egy szájbarágós elmagyarázás hogy hogyan és mivel tudnám ezt megcsinálni én?
Az apkchangert letöltöttem,de magas mint az eifel torony nekem.
Nagyon megköszönném/nénk. -
hevizms
addikt
válasz
Köszönöm a segitséget.
Megnéztem az eredeti rom system/app mappáját és a magyaritottét is.Egyedül a vending.apk ami hiányzik a módositottból.
Phonesky.apk nincs egyikben sem.
Külön külön mi módon lehet magyarositani a progikat?
Mert ez igy ahogy voltál olyan kedves és feltetted a komplett repo mappát és a leirásodat hogy mit kell a BART progival csinálni,így nem volt nehéz a dolog.Viszont külön hogyan lehet?
Köszönöm előre is,nagy segitség vagy.
Lényegében odáig már eljutottam hogy most van egy olyan magyaritott romom,amin a billentyűzetet már megoldottam,csak a play store ami még hiányzik.
Próbáltam egy letöltött playstore.apk-t telepiteni,el is jut a végéig a dolog,de a vége előtt kicsivel kidobja hogy "sajnos a play store alkalmazás leáll".
Nincs egy olyan playstore.apk ami működik?
Keresőbe elég sok verziót kidob.
Nincs egy tuti? -
peter76bp
aktív tag
válasz
hungobungo: Arra nincs ötleted, hogy nekem miért nem akarja telepíteni a CWM a kész zip-et W3+-ra? Felismeri, hogy update, de aborted üzenettel leáll rögtön.
-
peter76bp
aktív tag
válasz
hungobungo #12440 üzenetére
Nekem behal a telepítés CWM alól. Először Installing update aztán rögtön Installation aborted. Semmi hibaüzenet csak nem teszi fel. Már vagy 20 féle variációt kipróbáltam. Ha átnevezgettem a BART által készített zip-et, ha kiszedem a build-prop-ot ha nem, ha csak apk fájlokból csinálom a fordítandó zip-et odex-ek nélkül, ha mindent odamásolok. Kipróbáltam egyetlen Calculator.apk+Calculator.odex+build.prop azzal is ezt csinálja. Pedig a BART hibátlanul végigmegy
-
GIJoe
addikt
válasz
hungobungo #12480 üzenetére
G3 root videó, szerintem egyszerű...
-
pmikloska
aktív tag
válasz
hungobungo #12480 üzenetére
Okéj, írj légyszíves, ha kész vagy, és mehet is ki az első hsz.be.
MÁS: valaki írta itt, hogy a Viber stb. streaming-et tiltja a Telenor vagy Voda, de nem találom azt a hozzászólást. Ha valakinek megvan, vagy maga az infó, akkor jelezze légyszíves.
-
hevizms
addikt
válasz
hungobungo #12436 üzenetére
Köszönjük szépen!
Megpróbáltam ezzel a módszerrel a magyaritást a G3-on.
Sajnos nem sikerült.
A leirásodnak megfelelően megcsináltam az új módositott romot,de amikor a cwm-el telepiteni kartam a következő hibaüzit irja ki,miután hanyatt dőlt a zöld kicsi robot
assert failed:getprop("ro.board.platform")=="MT77_H958_ICS"II
E.Error in/sdcard/rom/modrom.zip(Status 7)Vajon mi lehet a baj?
-
pmikloska
aktív tag
válasz
hungobungo, benne lennél abban, hogy összefoglald szépen megfogalmazva, helyesírásilag, esztétikailag összeszedve, összerendezve ezeket a hozzászólásokat és kiegészítéseket, egybeolvasztva azokkal, amiket még hozzáfűztél később, és így kitennénk az első hozzászólásba? Vagy írsz róla egy cikket a blogodban, és az arra hivatkozást tennénk ki az első hsz.be?
-
LámaZ
addikt
válasz
hungobungo #12465 üzenetére
Én, ha csak lehet, a DX-től rendelek. Utána jönnek az Aliexpress jobb boltjai. Nálam az ebay nem szereplő.
-
Novicsok
tag
válasz
10. Gotovo?
Pfujj, már megint az oroszok...
Nu, ladno! -
válasz
hungobungo #12438 üzenetére
Ismét egy
és egy
neked.
Már nem először. -
Sanyesz.
őstag
válasz
hungobungo #12457 üzenetére
Köszi az infót.
Az ApkChanger-ből a Beta 1 a legfrissebb verzió, mert ezt a progit még sosem használtam? -
mikrofon
veterán
válasz
hungobungo #12452 üzenetére
Igazából nekem most jött egy csomagom, meg két hete, mindegyik kb. 30 nap alatt ért ide, mondjuk ezek e-bay-os cuccok, töltők, és tokok....
-
osztraksajt
őstag
válasz
hungobungo #12452 üzenetére
Nálam még rosszabb a helyzet, 3 hete még egy tracking numbert se sikerült kiizzadni annak a boltnak kettő, pár nap eltéréssel rendelt csomagra, aki pedig évközben max 2-3 napon belül adott. De legtöbbször másnapra már a fotó is fenn volt a csomagról, most meg sűrű bocsánatkérések közepette tologatják a határidőt, teljesen el vannak havazva. Mondjuk mintha nem lenne elég munkaerő Kínában....
-
Sanyesz.
őstag
válasz
Ráfuttattam a Bart-ot a G3 ROM-jába. Ahogy írtad is, több apk-val nem bírt. Nálam ezek voltak:
- CellConnService
- DownloadProvider
- Email
- MtkWeatherSetting
- PhoneEste ezeket még megpróbálom konvertálni.
-
albinolynx
senior tag
válasz
hungobungo #12448 üzenetére
Mivel a töltők csak 0 és fázist használnak, így ennek nincs jelentősége. Egyszerűen sz.r a töltő elektronikája. Olcsó alkatrészek, stb.
-
peter76bp
aktív tag
válasz
Hálás köszönet érte!
Online módosítás követésre nem lehetne megoldás, hogy dropboxba teszed és ha frissíted magadnál frissülne az online verzió is? És akkor mindig a frissítetthez férne hozzá akit érdekel.
-
mikrofon
veterán
válasz
hungobungo #12444 üzenetére
Ez a "szellemérintés" nagyon érdekes számomra, mert az én telefonom ezt csinálja, ha a munkahelyi és otthoni PC-mre dugom. De ha laptopra, vagy másik PC-re kötöm nem okoz ilyet. Azt hittem ez azért van mert rossz a driver, ami fent van. Azért gondoltam erre, mert ezen a két PC-n ugyan ezt produkálta az előző, alcatel OT-918D telóm is, tehát nem a telóval van gond. Lehet, hogy mindkét gépben valami ócska, hibás táp van?
-
feca81
aktív tag
válasz
akkor nem is folytatom,te már megcsináltad előttem. Köszönet mindannyiunk nevében
-
hungobungo
senior tag
válasz
Sajnos látni fogjátok, hogy néhány apk-t nem fog tudni így lefordítani, több okból sem, ezekkel egyenként kell az apkchanger-rel megküzdeni. Ezek általában a Phone.apk, Mms.apk, Email.apk. Az összes többi rendszeralkalmazás fordítása fenti módon automatizálható!
Ha van időtök, ne költsetek ilyenre, minden fordítóprogram a Bart-hoz hasonlóan az apkchanger-re épül, akár bevallják akár nem.
És akinek kedve támad, ugyanígy lehet bármit magyarítani: a kicsomagolt bármi.apk \res\values mappájában van az angol nyelvű xml, ezt át kell másolni a \res\values-hu mappába, és bármilyen normálisabb szövegszerkesztővel (pl. notepad++), vagy xml editorral magyarra fordítható. A Bart menüben van ilyen lehetőség, hogy single file, ami a kicsomagolást (decompile) és a visszacsomagolást (compile) is elvégzi.
BART letöltése: http://burgerz.pro/
-
Sanyesz.
őstag
válasz
Köszönjük szépen!
Látom, volt értelme felfrissíteni ezt a "magyarítás" témát. -
LámaZ
addikt
válasz
hungobungo #12138 üzenetére
Legalább őszinték: Eternal Team - egy örökkévalóság, míg megkapod az árut. :-D
OFF
Amúgy, ma csak telefont veszel tőlük, de ki tudja mi lesz holnap... -
Bubcsi56
csendes tag
válasz
hungobungo #12129 üzenetére
Igen, erre utaltam én is, mindenkinek magának kell kiszámolni, mi éri meg neki és mi nem. Itt árban nyilván nem, legfeljebb gyorsaságban és biztonságban nyer valamit. Valakinek lehet ez a fő szempont... Csak meg akartam mutatni egy más lehetőséget.
Kinek a pap, kinek a paplak...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest