-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Az a baj, hogy ez már az a verzió. Szerintük. Úgy gondolom, hogy a B20 valahol "elfelejtődött" és nem elég hangos a visszajelzés ahhoz, hogy olyan messze is meghallják. Ha egy nagyobb szolgáltató mondaná, hogy nem veheti fel a kínálatba, mert nem tud a hálózatának minden frekvenciáján kommunikálni, azt rögtön meghallanák. De, a szolgáltatókat nem nagyon érdekli egy jóárasított dual SIM és igazából az előfizetőiket sem. Meg tudják fizetni a drágább telókat és a szolgáltatást is. A vasfüggönyön meg nem szűrödik át a hang
ungawa:
Tudomásom szerint, indiában egyetlen LTE freki van. Ha jól rémlik, akkor 1800MHz, de nem tudom, hogy TDD, vagy FDD, A mi szempontunkból lényegtelen, mert úgyis kevés.. -
törölt tag
A kérdés az, ha tényleg Lenovo ennek is a "tulaja", érdeke lesz-e konkurenciát állítani emiatt egy szűk piaci szegmensben, mint kicsi hazánk.
Ismerve Lenovo garasoskodását, nem biztos (2.sim foglalatok java 2G..... LOL)Jól látom, hogy ívelt a hátulja ennek?
Ha igen, eléggé Moto G 2014
Lehet az is Lenevos? -
robi1979
aktív tag
Ez eddig tiszta, mármint a 800as freki, mondom, 3 hónapja nézegetek és rengeteget tanultam tőletek. Viszont a procikban, SoC-kban nem vagyok otthon, így a kérdésem első fele lenne inkább érdekes és fontos szempont:
"Mivel a Comebuytól sikerült vissza kapnom a full refundot, megint készüléket vadászok. Egyre jobban tetszik a Zopo Speed 7 de mivel még új, így vélemény nem sok van róla. A Zopo "A"-s vagy "B"-s brand? Szerintetek egy MTK MT6753 Octa-Core 64bit proci mennyivel gyengébb mint egy MTK MT6752-es ami a Jiayu S3-ban is van? Ezekhez képest mennyivel gyengébb/jobb/rosszabb egy ZTE Blade S6 a Snapdragon 615-el? Illetve mi a xar az a Helio X10 ami a Redmi Note 2-ben van? Ezek közül a Redmi Note 2 nem tudja a B20-at, így elég nehéz döntenem, kérlek segítsétek mert már közel 3 hónapja nézegetek."
Vagy vállaljak be megint a Comebuytól egy ZTE Blade S6-ot Németből megint aztán csak elküldik végre?
-
-
KTU
addikt
És ezt olyan írta aki rendelt is onnan
Tracking n.
RSxyvzvxyxGB
GLS hozta,
nincs vám és gyorsabb mint Kínából,
ez a lényegpl.:
2015-07-09 08:16
HUNGARY, DELIVERED
2015-07-08 20:19
GLS HUNGARY, ARRIVED IN COUNTRYGLS HUNGARY
2015-07-04 00:00
HUNGARY, ON ITS WAY TOGLS HUNGARY
2015-07-03 23:57
HEATHROW WORLDWIDE DC, ARRIVEDUNKNOWN BAG - MISSING DUN -
-
-
-
Ájvé
veterán
Nagyon nem, Le Vision része, legnagyobb film stúdió kínában, ebbe olvasztották be a LeTv-t is. Még mindig nem látszik, hogy köze lenne a Lenovóhoz.
Itt sem említik, hogy köze lenne hozzá, gondolom csak említenék ha így lenne.
Lenovo kidobott egy Tv-t LeTv vagy másként IdeaTv néven, de ennek semmi köze az azonos nevű társasághoz.
Én nem találtam semmilyen konkrét információt arról, hogy a Lenovonak komolyabb köze lenne a céghez (egyik vetőjük korábban a Lenovonál dolgozott kb ennyi), viszont kijelenteni, hogy LeTv alatt futnának a Lenovo prémium készülékei, az biztosan nem helytálló. -
Atomcsirke
aktív tag
Az ott linkelt wikis cikkből azt lehet leszűrni, ha a Lenovo csinálná, és telefon lenne:
akkor a LePhone névre kéne hallgatnia.
"Name
The "Le" series of devices, including the LePhone, LePad, and the LeTV are sold under the "idea" brand outside of China. The "Le" pre-fix means "happy" in Mandarin Chinese and this branding is only used in Mainland China.[10]"
A Kínán kívüli, ideaPad, ideaPhone nevek ismerősek is Lenovo-s marketinganyagokból.
Így, telefonként, de LeTV néven, abszolút sanszos, hogy a cikk elején említett kínai médiacsoport gyártatja valakivel.
"Not to be confused with Chinese entertainment and online video company, LeTV."
-
KTU
addikt
Én is Kecskeméten élek és szintén ezért szoktam írni,
ha kell mobilnet a telódra, akkor csak olyat válassz, ami 4G-s és tudja az összes hazai frekit,
különös tekintettel a 800Mhz-re.Más:
Pár napja kezembe a Mlais M52
Még nem költöztem bele, de 1 4G-s vodkás kártyát toltam bele.nagyon jó a kijelző, térerő, wifi erőssége.
Kamera jobb mint az Umi Hammer,
majd készítek tesztképeket, hogy összetudjam hasonlítani. (V5, A820, meg esetleg ami még a kezem ügyébe akad)
Telefon hangossága hangja rendben van, nem visszhangzik ...... S3Akku kamu, kisebb mint a P6000-é súlyra is, pedig nagyobbnak írták, de ez nem érdekel
Kézbe fogva nagyon jó, nem gondoltam volna hogy 5,5" telefont is használok.P70-et néztem / fogtam áruházakban, kijelző szélének nem semmi éle, szöglete van, szinte vág,
nem igazán esik kézre, pedig az 5" -
tvamos
nagyúr
Esetleg a ZOPO ZP330? Az 4G: FDD-LTE 800/1800/2600MHz.
-
-
motrola
aktív tag
Mondjuk nekem nincs domino surf.
A viber/whatsapp kihúzható mert csak akkor van ingyen a beszélgetés ha ingyen wifi van egyébként 3G-n is működik de akkor már fizetni kell. ( mert a saját wifi nincs ingyen )
Én csak azt bátorkodtam leírni, hogy a VOIP-hoz nem szükséges a 4G képes telefon mezei wifin is megy, pontosan úgy mint a viber/whatsapp.
A VOIP 4FT/perchez is szükséges lesz majd a credit.
A 4G képes telefonhoz egyébként még szükséges 1 4G képes SIM és 1 4G képes előfizetés. Na meg az adott helyen 4G hálózat. ( nincs mindenütt )
Ezután lehet VOIP is akár 4FT/perc díjért, ami biztosan alacsonyabb a mezei Domino díjnál, főleg külföldre. -
törölt tag
Nem nagyon volt olyan teló, ami megfelelt volna az igényeimnek, nem utolsó utáni dzsunka, de nem is a megfizethetetlen kategória (mármint az én pénztárcámnak), viszonylag gyorsan és rizikómentesen beszerezhető és van közösségi, valamint szervíz háttere a kontinensen. Ebből először az ára változott meg (rendesen feltolták). Majd a beszerezhetőség és a szervízháttér. Egyértelmű, hogy így már nem rendelném meg és persze nem is ajánlanám. De a három érvágás a készülék használatára nincs kihatással és ha már megvette az ember, akkor csak az egyik fájó. Az is csak akkor, ha garis gond van vele. Szóval, érthető a Zopo vonal "elnémulása". De nem azért történt, mert maga a készülék lenne szar.
-
ÁrPi2
senior tag
Igen jól tudod a 4G 800MHz azaz a FDD-LTE Band20 eléggé elterjedt a kontinensünkön..
List_of_LTE_networks_in_Europe
Petrosilov háborog miért nincs 800MHz B20 egy bizonyos szimpatikus teló semelyik változatában, és erre WWenigma
talán csupáncsak hüjjemagyar frekvenciapolitikának gondolván a témát szükpiacozik, és azt kérdezi
"Marmint miert nem csinal a 2 nagy kinai szolgaltato es az alapkivitel melle egy magyarorszagra szantat is?"
-
petrosilov
tag
Ha hihetünk az előbb linkelt chineselectronics adatlapnak, akkor szerintük 3 változat van:
ChinaMobile Version SIM1:TDD-LTE(B38,B39,B40),TD-SCDMA(B34,B39),GSM(B2,B3,B8)/
Dual-4G Version SIM1:TDD-LTE(B38,B39,B40,B41),FDD-LTE(B1,B3,B7),WCDMA(B1,B2,B5,B8),GSM(B2,B3,B5,B8)/
ChinaNet Version SIM1:TDD-LTE(B41),FDD-LTE(B1,B3),CDMA1X&EVDO(800MHz)
SIM2:GSM(B2,B3,B5,B8)Na de ácsika, szerintük van B7 (2600MHz) és a 800MHz (B20) hiányzik. Most már semmit nem értek.
Talán szerdán megyek arra, ha esetleg lesz valamelyik üzletben cucc, akkor megnézem, rá kell legyen írva.
Hogy mi a túróért nem csinálnak egy normális változatot is???
-
petrosilov
tag
Kérdőjel a Honor 4c LTE támogatottsága, rengetegen írják, hogy nem tudja, pedig de.
Viszont mintha nem lenne 2600MHz amit itthon elméletileg használnak. Nem tudom a a jelentőségét, hogy az egyes szolgáltatók hálózatának mely része megy itt, de az adatlap alapján nem kezeli ezt a sávot. Esetleg, ha majd valaki az edigital környékén jár, és megnézi a doboz oldalán, mi van ráírva.
-
-
Rick4
félisten
Nem is rögzítette a hívást.
Öreg hiba androidos telón egy ilyen ziccert kihagyni, ugyanis már a csalás kísérlete is büntetendő.
Ha 3 hét múlva a haverod, vagy szüleid meg benyelik, mert őket megtalálták, és hittek neki, akkor is azt fogod gondolni, hogy most nem kellett ezzel foglalkozni?
Feljelentést lehet mailben tenni, a hangfájlt lehet mellé csatolni, dolgozzanak csak vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Revolut
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Formula-1 humoros
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Óra topik
- Formula-1
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Nintendo Switch 2
- Autós topik
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest