- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sebtapasz: telepíthető az iOS 26.0.1
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Nem fogy az S25 Edge, mégis lesz S26+?
- Fotók, videók mobillal
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
freelancer68 #108597 üzenetére
Szia. Mostmár elég sok kínai gyártó szolgáltat rendes szupportot a készülékeihez. Forum, gyári romok megosztása, nyílt forráskód, stb... Fontos szempont. Ami viszont a mi topikunk szempontjából fontos, az az, hogy nem nagyon szoktunk olyan telefonokat ajállani amik nem lettek "kipróbálva" értsd az ajánlott telefonok régebben mindíg így néztek ki: Ismert gyártó min. 2. vonalbeli, hazai közösség, lehetőség szerint gyári szupport. Ezeken kívül mindíg voltak vállalkozó kedvű (kalandor szellemű) kollégák akik bevállaltak 1-2 ismeretlen/3-4 vonal beli készüléket berendelte és megosztotta a tapasztalatait.Nemcsak az első benyomásokat, hanem a hosszabb távúakat is. Így az idetévedők kisebb eséllyel futottak lukra. Vagyis nem bisztos , hogy célravezető ár és spec. alapján valamit ajállani.
-
Zeki
nagyúr
válasz
freelancer68 #108597 üzenetére
Nézd, Kínában az rak össze jó hardveres telefont, aki letud gyártatni valahol x ezer darabot.
Aztán hogy az hogy van optimalizálva, minőségileg összerakva, szoftveresen updatelve... az egy videobemutatóból nekem nem derül ki.
Persze ajánlgatni bármit lehet, hiszen vannak vállalkozó kedvű magyarok, akik "mindent" megvesznek, letesztelnek ha megtetszik nekik, de én nem ilyen vagyok.
Kíváncsi vagyok, ebbe ki száll bele...
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A51 4/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A24 4/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 128GB, Akku: 91%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- HP ZBook Firefly 14 Gen8 I7-1165G7
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI X370 R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 970 4GB Zalman Z9 Neo FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest