-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
LámaZ
addikt
válasz
Rawulf #21065 üzenetére
Mindenhez jó, amiben van Bluetooth.
Én a 7"-os Ainol Fire-rel is szoktam használni.
Azt megjegyzem, hogy ez egy gazdaságos megoldás kb. 40$-ért. A jelfogás általában 2 perc, nagyon felhős időben 3 perc.
Ennél gyorsabb Bluetooth GPS-vevők is vannak, az Árukeresőn is lehet őket látni, de az igazán minőségi darabok, amelyek 10 mp alatt fognak jelet 50k ft-ba kerülnek.
Nekem megfelel az olcsó kínai kütyü ("okk") is. -
Sanyesz.
őstag
válasz
Rawulf #21065 üzenetére
Igen, nekem is éppen ilyen van, kb. egy éve. Én eleve tablethez vettem és "trackelésre". A telefonnal még nem próbáltam.
Az akkuja bírja legalább 12 órát. Csak a hozzá adott "GPS logger" szoftver kuka. Helyette GPSbabel-t használok.
Ja és ez szobában is kb. 1-2 percen alatt talál jelet. -
-
sasa311
veterán
válasz
Rawulf #19696 üzenetére
Az, hogy akar, az rendbe van
Az más kérdés, hogy azt is, aki ezt az üzleti tervet kitalálta és azt is, aki ezt engedélyezte azonnal ki kéne rúgni a tulajdonosoknak.Már csak azért sem értem ezt, mert ha CSAK G3-at gyártanának rendben is lenne, sőt, még meg is emelhetné az árát. De ott az a ócska fos szemétre való G1, ami abszolut nem illik bele a jajjdemarhaexkluzív vagyok imidzsbe, és ott a G2, amiből van "pici ócó nem cípősz" verzió is. Ezt bezzeg mai napig fossa ki magából a gyár.
-
sasa311
veterán
válasz
Rawulf #19679 üzenetére
Ez nem igaz.
Van olyan üzleti modell, hogy olcsón fosom ki magamból az árut. Ilyen a legtöbb kínai.
Van olyan üzleti modell, hogy nagyon drágán exkluzív termékeket gyártok limitált példányszámban - nyilván telefonoknál is van ilyen, példaként felhoznám a Ferrari 612-t.
És van olyan modell, aki erős közép és felső kategóriás terméket gyárt és annyit ad el belőle amennyit csak tud! (pl.: Apple Iphone).Az szimplán a világ baromsága, amit a Jiayu csinál, hogy készítenek egy erős középkategóriás chinafont, ami végre felveszi a versenyt mondjuk egy Samsung vagy Apple telefonnal, csak jobb az ára (ezért HATALMAS rá a kereslet), és már a megjelenés óta folyamatos a készlethiány, ráadásul annyi eszük van, hogy 5 hónap után kivonja a piacról. Az apple világhírű abban, hogy modellt vált, mert aki almabuzi megveszi úgyis az újracsomagolt 4s vagy 5-ös almát. De cserébe KISZOLGÁLJA olyan mennyiségben a piacot, amennyi az igény. a Jiayu meg nem. Ez a kreténség netovábbja, nem üzletpolitika.
-
-
Revajzz
tag
válasz
Rawulf #19565 üzenetére
Sziasztok,
megszeretném rendelni ŐT!
Úgy ahogy ki van jelvőve (standard + keyboard case). Gondolom ez azt jelenti, hogy a tablet + bőrtokos billentyűzet?!
Kérdésem: Mi a véleményetek erről a webáruházról? Hogy rendeljem meg(DHL,EMS,FREE)? Vámolják valamelyiket?
köszönöm előre is!
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
Rawulf #18040 üzenetére
"Ők előre eldöntik, hogy mennyit és mikorra gyártanak,"
A síró-nevető hozzállással egyébként osztozom veled, de emitt a telefonhoz hozzájutni akaró egyszeri vásárló szemszögéből nézve a G3 -nak volt egy kis elcsúszása a kampány és a boltokba kerülés és megvásárolhatóság idejét (a "mikor" kérdését) tekintve. Majd Most. Március idusán már profik lesznek a G4-el , megírták a lapok.
-
Siffredi
senior tag
válasz
Rawulf #18000 üzenetére
Igen, nekem is az a verzió van fent. Végülis mindegy, megpróbálom a rom cserét, hátha segít.
Más: nekem a kijelző is "megbolondul", ha a telefont melegből hidegbe viszem, és megpróbálom működésre bírni. Villog a kijelző, és olykor lépked a menüben is. Egy idő után abbahagyja, illetve ha melegbe kerül ismét.
Összefügghet vajon az előbb említett dologgal?
-
-
válasz
Rawulf #17181 üzenetére
Értem, hogy kérdezel, de néha kesehetsz is... jobb oldalon fent, kereső ablak, beírod hogy g3 cwm, és ilyesmit is találsz a találastok között.
Csak akkor tudod téglásítani, ha nagyon igyexel. Ez nagy előnye az mtk-s cuccoknak.
Ha csak a recovery-t jelölöd ki flash-elésre, akkor max boot-loop-ot kapsz, ha megpróbálsz belépni, de a telefon attól még elindul.Szóval bátorság, és hajrá!
-
válasz
Rawulf #17174 üzenetére
Ha nincs rajta playstore, akkor kell CWM és egy googleapps.zip, amit majd CWM-men kersztül teszel fel.
Sasa311 csinált egy jó kis értekezést a CWM felrakásáról fényképekkel, persze ehhet kelleni fog a g3 cwm-je is. -
ÁrPi2
senior tag
válasz
Rawulf #17169 üzenetére
Gratulálok
és Neked nem egy kinai koma küldte különrepülőgéppel?
A byn4ry is rootolja (itt v18) és Mtkdroidtools-szal (ez 2.30) is lehet rootolni, de ez utóbbi egy régibb supersu-t rak fel ami su ugyan de érdemes utóbb playról frissíteni
-
devast
addikt
válasz
Rawulf #11814 üzenetére
Én úgy tudom, hogy a 900-ban nincs benn semmi tartozék (akku, töltő, stb).
Reálisan olyan 1000 körül lehet a beszerzési ára postázva kínában, közvetlenül a gyártótól. Ha kereskedelmi mennyiséget rendel a gyártól egy kereskedő, azt nem tudom mennyiért adják, de nem lepődnék meg azon, ha drágábban mint magánembereknek. -
pmikloska
aktív tag
válasz
Rawulf #10875 üzenetére
Mi az, hogy a MID gyárban? Ez a gyár/gyártó neve? Van a Star-nak honlapja, mint a többi márkának?
Vannak Star telefonok, ha jól sejtem, akkor _Karesz_ is azt vett, egy X26i-t. Vannak újabb típusok is, úgyhogy jó lenne, ha benne maradna a márka a listában, de kéne egy hivatalos honlap/gyártó címe. -
fecg21
aktív tag
válasz
Rawulf #10135 üzenetére
Semmit, csak a telefonjaik ár/érték arányához megfelelően társított árazást. Egyszerűen nem adhatnak el egy 2 magos okostelefont túlárazottan a leendő vevőknek-terméktámogatás, szerviz, garancia, jól beazonosítható márkajelzés nélkül . (ennél érthetőbben nem tudom leírni-szerintem érted/értitek hogy mire gondolok) Az elején-még amikor bejött az mt6575,akkor érdekes módon tudtak jól beárazott telefonokat piacra dobni-jó, igen-ez lehetett a csali. De akkor is, egyre húzósabb az árazásuk ezeknek a több magos mtk processzorral szerelt telefonoknak, én mindenesetre sokallom..
-
ÁrPi2
senior tag
hm..én tisztelettel köszönöm a tájékozott, tapasztalatról árulkodó piaci információidat!! ...
Mi a véleményed, fogják még feljebb srófolni ennek a manufakturális olcsótelónak az árát
az itt legtöbbet emlegetett shopok is? - a ttmalls, tmallbox meg panda is?A Mediatek 6588 vagy (ami kétmagos de új) 6583-as telókat mikortól öntik piacra?
Köszi.
-
ÁrPi2
senior tag
Igen, presale. A teló alatti "customer reviews"-ben egy olasz fascista kérdezett legutóbb tizennegyedikén a g3 stock-ról. Az ügyfélszolgát rabszolgának szólítva
October 14, 2012
Slave I would like to know if it is in stock, if it supports the language in italino and if pottet ship in Italy. thanks Massimiliano
Reply:
It will be in stock before November. -
GeoPhoto
tag
-
osztraksajt
őstag
Marketing+árrés is beleférne az árba?
Nem kötekszem, tényleg nehogy annak vedd, sőt kimondottan tisztellek azért hogy ezt megpróbálod végigvinni.
Csak arra akarok rávilágítani hogy azért a kínai árak távolról sem feleltethetőek meg az itthoni áraknak, mert tényleg egy rakás költség jön rá, ami még nem a tiéd, hanem dobod be a nagyközösbe. Csak ezek éppen nem annyira populárisak, mikor az ember elkezd vele foglalkozni akkor szembesül vele.
De egy rövid számolás, vegyünk egy sima 150USD-s telót. Számoljunk: 150usdx220Ft(az árfolyamot most ne taglaljuk, annyi amennyi, sokáig itt körül tanyázott átlagban, most tudom kevesebb, de nem tudjuk holnap mit jelentenek be, meg a banktól sem középárfolyamon kapod ugye) 33000Ft + 2000Ft szállítás(annyi amennyi, de nem lőttem szerintem nagyon fölé) +3200 Artijus + 100-200Ft temékdíj + vámkezelési díj + Áfa azaz kb 50000Ft. És ezen egy fillér haszon nincs még rajta.
-
osztraksajt
őstag
Nem, a dobozra külön van a termékdíj a megfelelő kategória alapján (papír, műanyag stb), a telefonra magára pedig ami ugye jellemzően 100-200g 500ft-al fizetendő a termékdíj. Mondjuk ez a legkevesebb, max 150Ft-ra jön ki ha mindent összeadsz, eltörpül az ARTIJUS mellett.
-
Rawulf
őstag
Marha jó... ArtisJus 3200 + áfát akar egy 4-8GB közötti memóriával szerelt telefonért.
Egy Xiaomi Mi2-nél ez 5600 + áfa.
Na ezért drága itthon minden.
Adjuk csak szépen össze : szállítás + áfa (szállításra is) + dobozdíj és még artisjus is.
Így próbáljon az ember hivatalosan bármit is? -
F.Kornél
csendes tag
Így van. Egy vámos haverom monda tavasszal, hogy előre megszabták nekik az elvárt éves bevételt (ha jól emlékszem 9 jegyű szám volt), és ezt minden körülmények között teljesíteniük kell, még akkor is, ha nem érkezik áru az országba.
Ennek ellenére én abban bízom, hogy ha nincsenek nagy lemaradásban a terv teljesítésével, akkor a sok munkájuk mellett nem éri meg nekik a kisebb értékű csomagokkal foglalkozni, hanem a nagyságrendekkel nagyobb szállítmányokra utaznak rá. -
tuxihome
csendes tag
Azért ne kezdjünk személyeskedni, nem úgy értettem a dolgot, csak arra akartam kilyukadni hogy vki rendel valahonnan valamit, rendben megjön, utána megint rendel valaki valamit és szopatják hetekig persze még mindig ugyan arról a helyről beszélünk, szóval tuti helyek nincsenek csak "megbízhatóbb és kevésbé megbízható"... De úgy látom nem így értetted...
-
ÁrPi2
senior tag
like.
G3 az ejiayu.com-on 899 Yuan.
(899 yuan +Kínagyker százalék + kb.5 usd DHL-ráesőrész (és ? vám ráesőrész)) ,,forintositva ez X,,
rátesz Rawulf-Kft. 5-10 percent haszonkulcsot,, ezután 27% áfával megkapjuk a brutto fizetendő összeget.899x35+5x220=32600, +jó % (Rawulf-Ex-Im Kft)= annyi, +ÁFA=45-55 E huf, magyari számlával, garanciásan. Ha a gyárkapunál Kinai-nagykerrel még az ejiayu.com-os 899RMB-nél is kedvezőbben lehet beszerezni, akkor a vég ár is kedvezőbb lehetne!!
Dream.
Ja, Engem is érdekel a Dream X (ha 8GB ram-os mint a Kid) is :-)Tisztelt Rawulf Kereskedelmi ZRT.!
++ G3 :-)
-
MotorBoy79
tag
Kellően baráti áron engem is érdekelne egy többmagos, 2 simes androidos mobil Kínából.
Nem feltétlenül G3, mert én inkább ezeket néztem ki magamnak:
- október 26-án megjelenő Itt még Sundance Kid-ként, majd itt már Dream X-ként emlegetett MTK6577 telefon hatalmas (3000 mAh) akksival
- Amoi Neptune V5 egy elérhető árú (~240 USD) Tegra3 procis 4 magos telefon -
osztraksajt
őstag
Esetleg az adathordozókra kivetett jogdíjnak nézz utána, ugyanis előfordulhat hogy a nagyobb kapacitású telefonokra Artijus matrica kell. Továbbá azt nem tudom hogy a telefonoknak kell-e legyen valamilyen Hírközlési Hatóság felé történő bejelentési kötelezettsége, vagy csak valamilyen normamegfelelőségi nyilatkozat elég a gyártó részéről.
De egy belföldi korrekt ár engem is érdekelne, az áfás számlával tudok mit kezdeni, szóval nekem is az úgy teljesen jó lenne.
-
smilecat
aktív tag
Persze hogy azt akar, én azért kérdezek hozzávetőleges árakat, mert akkor tudom mivel számolhatok.
Vaktában senki nem fog belemenni egy "tömeges rendelésbe" se ha nem jól jön ki belőle.MyAudio 5? ez pont olyan még kinézetre is mint a STAR N9000 ami nekem is van, igaz nem 60 hanem csak 36e volt.
-
osztraksajt
őstag
Ezen nem kell meglepődni, Európa nagy részében a számlákat szintén Excelben készítik. Angliában például kitépett füzetlapra is írhatsz számlát kézzel.
Csak itt megy ez az idióta bürokratikus túlbonyolítás amivel csak a normális adózókat szívatják ipari méretekben. Aki csalni akar az úgy is megtalálja a módját.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Nintendo Switch 2
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Eredeti játékok OFF topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Revolut
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest