- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
petymeg
addikt
válasz
sasa311 #19695 üzenetére
Bocs hogy beleugatok... Tudom persona non grata vagyok itt.
Engem egyvalami miatt gondolkodtatott el egy G2S vásárlása mellett, az pedig a dula sim kezelése, viszonylag erős hw mellett. Amúgy nem vennék kínai telefont, kivéve a Meizu és a Xiaomi gyártmányait, ha kapni lehetne őket az EU-ban vagy MO-n. De aztán elment a kedvem az egésztől a sok "anomália" miatt.
Ha a dualsimet leszámítjuk, akkor szerintem baromira nem éri meg Kínából rendelni telefont. Rizikó a köbön... Remélem, hogy lesz alternatíva dualsimes telefonok terén, magyarán vagy MO-n elkezdik forgalmazni a kínaiak a ds telefonjaikat szervíz, vevőszolgálat támogatás mellett, vagy a már itt lévő brandek letesznek az asztalra használható ds telefont, nem csak low-end kategóriást. Ha nem így lesz, marad a két telefonos szenvedés számomra. -
fPApi
őstag
válasz
sasa311 #19695 üzenetére
"készítenek egy erős középkategóriás chinafont, ami végre felveszi a versenyt mondjuk egy Samsung vagy Apple telefonnal"
Ez azért szerintem erős túlzás!
"aki almabuzi megveszi úgyis" Gondolom egy "almabuzi" vagy a jiayu meg azt mondja, hogy a "chinabuzi" megveszi úgyis az újracsomagolt G4, G5, stb. telefont.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen autót vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Építő/felújító topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- iPhone 12 Pro / 128GB / Pacific Blue / Gyári kártyafüggetlen (164)
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 14 Pro / 128GB / Deep Purple / Gyári kártyafüggetlen / eSIM (149)
- iPhone 13 128GB Midnight Blue 2026.04.29.-ig GARANCIA!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged