- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ulefone Power Armor 18T - látod, milyen meleg van?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
petymeg
addikt
válasz
Jim Tonic #21231 üzenetére
En kerek egy napig teszteltem a telefont, aztan sikerult elcsesznem, kuldhetem vissza szervizelni.
Jo minosegu, az anyaghasznalat meg az osszeszereles is jo, nem recseg vagy ilyesmi.
Kijelzoje nagyon franko, szep elenk szinei vannak a sony xperia lcd-hez kepest. A zenei kepessegek se rosszak poweramp-pal meg egy bt-s se mw600 fulessel.
Sebesseg: nem akadozik az alap ui se, de en felraktam ra novat, azzal is gyors. Akadozas akkor volt, mikor egy hd videot neztem es mx playeren es beletekertem ideoda huzogatassal, na az kiakasztotta, a sonynak ez meg se kottyan.
Nem tetszett: a hang jatek kozben pl. a real racing 3-nal iszonyat torz. Meg nalam a gps se mukodott primoval, bar az 1 hsz-ben leirt ceremoniat nem csinaltam vegig.Valakinek van szervizes tapasztalata a tmallboxnal? Vissza merjem kuldeni vagy javittasam itthon?
-
kisteri
csendes tag
válasz
Jim Tonic #20774 üzenetére
Hello,
http://www.efox-shop.com/ ez egy Német oldal lehet Kínából és Németből rendelni. A termék kódot kell nézni ha az első két betű VD, akkor Németből jön vámolva EU-n belülről, ez kicsit drágább de neked már semmi dolgod csak átveszed és használod(ja és 3-4 nap alatt itt van) ugyan úgy ha garis problémád van sokkal gyorsabban megoldódik. -
Rawulf
őstag
válasz
Jim Tonic #20787 üzenetére
Persze, hogy kellemetlen ha vissza kell küldeni a készüléket, vagy az alaplapját, de ilyenkor általában cserélnek és nem mókolnak, de ha már egy-két vásárláson túl vagy, akkor érezni fogod, hogy az az egy-két visszaküldéshez képest, még így is jól jártál.
Persze nem igazán a garanciához tartozik, de pl. ugyanúgy lehet vásárolni kijelzőt, ha gond van (sőt néha könnyebb is egy márkásabb kínaihoz, mint egy EU-ban megszokott gyártó termékénél). -
-
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN GARANCIÁLIS APPLE IPHONE 17 PRO ÉS PRO MAX SZÉRIA
- Honor Magic5 Pro 12/512gb, Zöld, 13 hónap garanciával, eladó!
- iPhone 15 Pro Max 256 GB Natúr Titán karcmentes + AppleCare+ 2025.10.31-ig + sok extra
- HIBÁTLAN - 91% AKKUMULÁTOR iPhone 14 128GB MIDNIGHT
- Honor magic V5 (Elopták,megtalálonak 100.000ft jutalom )
- Bowers & Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3428
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3334, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest