- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
hacker001
csendes tag
válasz
tolvaj! #54695 üzenetére
Üdv!
Tudnátok segíteni?
Vettem egy Bluepanther Defiant dual simes telót edigitalban, minden nagyon szép és jó, csak épp telefonálni nem tudok vele. Betettem mindkét simemet, de érvénytelen imeiket ír ki, a telefonszámokhoz begépeltem a 003630... stb-ket. A Tmobil talált hálózatot, a voda nem, pin kódok jók.
Kérlek segítsetek, privátban várom a megoldásokat -
anonym1s
őstag
válasz
tolvaj! #54665 üzenetére
Igen, sajnos ez igy van, de errol nem mi tehetunk, hanem a bankok es a szarevo milliardosok akik nyomorba taszitjak az embert, meg persze a tetves politikusok, akik az elobbi ketto vegrehajtoi.
Tanacsom ellenere a parom meg akarja tartani a neo n003 telefonjat. Elso ket toltes utan nagyon jo akkuidot produkalt (5 ora es 6,5 ora kijelzoido), de azota 3-3,5 orat bir csak es minden nap kell tolteni.
Neztem az akkumulator menuben hogy mi meriti az akksit, es van egy Fused location nevu ami 25%-ot mutat.
Mi ez a fused location es miertr fogyaszt ilyen sokat? En nem emlekszem ilyenre az eddigi kinai telefonokban.
Ja, gps nem volt bekapcsolva, szoval nemigen van koze ahhoz.bprubin!
Paromnak az van (2gb/32gb), es mar van topikja: neo n003
berigazek!
Mibol gondolod hogy jo, ha nem vetted meg? En az enyemet visszakuldtem, es paromat is probalom rabeszelni, mert nem eri meg az arat, egy draga atlagtelefon. Az 1gb/4gb verzio ugy ahogy eri a penzt, de ez a 2/32 abszolut nem.
-
citkar
addikt
válasz
tolvaj! #54640 üzenetére
Jó a dual active dolog, elegendő a teljesítmény, akku kissé gyengus ehhez mérten (ugyan ott nem találtam ahonnan elvileg ők kapták
de lehet én voltam türelmetlen a keresőhöz?) ahol láttam túl drága volt - ha azt nézem egy 6589(T) SoC közelében teljesít és kinek éri meg a közel kétszeres ár a Dual Active funkciót. Persze valakinek lehet mégis, meg jelenleg újdonság is...de nem hiszem, hogy úgy viszik majd mint a cukorkát.
-
suttyoalien
újonc
válasz
tolvaj! #53875 üzenetére
Hát már kezdek egyre inkább mérges lenni. Az APN-eknél nem tudok hozzáadni semmit, hiába nyomok a mentésre. Most véletlenül kitöröltem az összeset, és azt sem engedi, hogy beállítsak valami másikat. Szerintetek ha beviszem egy Telenor üzletbe, hogy állítsák be elküldenek?
-
-
mdav88
aktív tag
válasz
tolvaj! #53127 üzenetére
Én bizakodó vagyok... ha nem is teljesen hivatalos úton, de valahogy megoldják...
droid 5.0-ig frissíthető az mt6589
Plussz az MTK tweetelte hogy jön a Kitkat az mtk procikra -
válasz
tolvaj! #53122 üzenetére
Ezért csodálkoztam rajta... Meg kell mondjam, eddig 4.3-as droid-dal szerelt kínai telefont sem láttam (most itt ugye a MediaTek SOC-os vonalra gondolok)
Illetve webáruházban már láttam, hogy azt írták, 4.3 van rajt, de nem tudom, hogy ezt valaki meg tudja-e erősíteni?
-
kgymac
őstag
válasz
tolvaj! #53079 üzenetére
A tré csak arra ad garit, amit árul.
Mindenki felnőtt már annyira, hogy eldönti, megéri-e hűséget aláírni vagy megvenni kártyásan, esetleg bevállal egy kínai, kevés garanciával kecsegtető készüléket. Én inkább az utóbbit választottam, főleg a szolgáltatóm ajánlataiból kiindulva.
Abszolút off: a szomszédnak is volt extra garija, boltból. Mire a vis maior beütött, már csődbe ment a biztosító.
Most próbáltam megkeresni azt az extra biztosítást az ed_g_nél, amit én pl. a kizárások miatt nem választottam (14 év alatti személy). Ilyet most nem találtam, talán nem véletlenül. Pedig két sim-es telcsiket még árulnak... -
CoolBoy323
nagyúr
válasz
tolvaj! #52528 üzenetére
a minőségről Neked a sony és a samsung jut eszedbe?
ajajjj
De értem mit akarsz mondani...
Nekem nem érné meg a felárat. Legyen 1 normális rom, és csókolom, bőven elég!! (Főleg, h a MIUI nekem rohadtul nem tetszik
)
Pont most akcióz a hangya, az MI 2A-t!
Ennyi pénzért tök jó vétel! Ennyi ram még a gépemben sincs
XIAOMI MI 2A MI2A M2A Dual Core Snapdragon 600 Smartphone With Android 4.1 4.5 inch 1GB ROM 16GB RAM Dual Camera Bluetooth White
-
válasz
tolvaj! #52237 üzenetére
850 mhz-et is írnak mobiloknál. Itthon használva lesz ez a sáv? 800 mhz-es sáv szabadult fel az analóg tv leállításával. Van egyáltalán olyan mobil ami ezt támogatja?
#52238 janaman01: Derítsd ki mi meríti az akkumulátort. Cpu Spy, Gsam Battery Monitor, Better Battery Stat... Főleg az értékezők használati idejét nézd.
-
laslie92
senior tag
-
nexus6
aktív tag
-
Groovebaby
tag
válasz
tolvaj! #51890 üzenetére
úristen, te hány éves vagy????
komolyra fordítva: sose szerettem a nokiákat, még akkor se, amikor az volt a sláger (2000 környékén), biztos érezték, azért utáltak engem
amúgy utána 2004ben vettem először Sonyericssont, azóta az volt egészen a ZTE blade-ig, de azóta meg csak android, szóval a nokia véletlenül sem jöhetne szóba.
-
cspisti
tag
válasz
tolvaj! #51753 üzenetére
Ja bocs közben rájöttem!
A telefonálás közbeni hangot most nemtudom kiprószálni ezért próbáltam a rádióval.
Felhúztam mindent de ígyse a leg hangosabb sajna.
Most csendes szobába vagyok maxon hangerön tudom halgatni a rádiót a gyári fülessel!
Az elözö samu füles meg nemmegy a teló, ez normális amúgy? -
silver10
aktív tag
válasz
tolvaj! #51373 üzenetére
Egymillió bocsánat. Meg sem néztem mit linkeltél be, mondván az biztosan a windowsos Paragon PM és így simán félreértettem. Pedig pontosan az kell nekem.
Kösz a segítséget. Tanulság nekem. Igaz, hogy már elfáradtam a sok-sok keresgélésbe, de reflexből akkor sem szerencsés reagálni ilyesmire.
-
silver10
aktív tag
válasz
tolvaj! #51373 üzenetére
Köszi, De ez sajna nem igazán válasz a kérdésemre. Mármint az NTFS-re. Amit írtál igazán kösz, de meg már jó ideje használom, ha kell. Sőt mivel WIN-t használok, nem Linuxot, van EXT-mountoló progi is a gépemen a Popcorn NMT-s vinyók miatt. NTFS-sel nem kellene mountolgatni. Tehát jó volna valódi Zopós tapasztalat. Ha ilyen azt mondja, hogy NTFS reménytelen EXT OK., na akkor muszáj lesz a linuxos partíció.
-
picur220
veterán
válasz
tolvaj! #50962 üzenetére
Szóval nincs olyan telefon értelmes áron, amelyikbe ha berakok 2 kártyát, akkor mindkettő tud hívást fogadni?
Igazából az a helyzet, hogy arra kell az egész, hogy külföldön tartózkodás alatt van egy külföldi kártya, amiről megy a net, meg van egy magyar kártya, amivel szeretnék hívást fogadni. Ezt kellene megoldani egy készülékkel.
-
devast
addikt
válasz
tolvaj! #50886 üzenetére
Már megint úgy próbáljátok beállítani az mt6589-et, mintha minden fasza lenne, minden játékra jó, nincs nála jobb. A valóság az, hogy az mt6589 a legalja kategóriába tartozik. Viszont ott ez a legjobb. Teljesen használható, és a legtöbb játék jól fog futni. Viszont messze van a high-end -től, meg az időtállóságtól (játékok szempontjából). Nekem is van, pontosan tudom mire képes, meg azt is hogy a konkurencia chipjei mire képesek.
Nagyon jól sikerült soc az mt6589, ez tény. De a szemellenzőt azért vegyük már le... -
KurtCobain
őstag
válasz
tolvaj! #50849 üzenetére
A Samsung telójai közül nekem csak az Ace tűnt megfizethetőnek, abból is csak az elsőszériásom volt.
Ennél feljebb meg még csak nézegetni se nézegetem őket. Mondjuk nem is akarom. Csájnáfon rulz!
(#50851) Víz Elek: te tudod, én nem vennék G5-öt, eléggé ajfon koppintás a külseje. Nálam ez kizáró ok..
-
KurtCobain
őstag
válasz
tolvaj! #50826 üzenetére
Szerintem az a fizikai gomb azt jelentené, hogy nem a képernyőből veszi el a helyet, hanem alatta van 3 "érintőgomb".
3 fizikai (nyomógombot) legutóbb galaxy minin láttam.Víz Elek:
A G4, mert gigamegahertz-es.
·CPU:MTK6589T Quad Core 1.5GMHz ,GPUower SGX544
Viccet félretéve:
G3T: nagyobb akku, kisebb kijelző, nagyobb fizikai méret, nehezebb, fémberakások
G4: kisebb akku (van 3000mAh-s változat is drágábban), nagyobb kijelző, kisebb fizikai méret, könnyebb, nem világítanak az érintőgombok. (GPS és kamera különbségről nem tudok nyilatkozni)
Hogy neked melyik negatívum és melyik pozitívum, azt döntsd el te. -
KurtCobain
őstag
válasz
tolvaj! #50734 üzenetére
Freestalio, megy mindjárt pü.
Tolvaj!: az a baj, hogy azt nem tudom mivel leshotolni, csak egy Nokia 5230-cal, annak meg nem túl acélos a kamerája.
Amúgy meg a Vowney se túl vékony, csak annál le van kerekítve mindenhol az éle, így vékonyabbnak tűnik. A Jiayu viszont nincs, ettől tűnik sokkal vastagabbnak.
-
alexw801
senior tag
válasz
tolvaj! #50075 üzenetére
Nekem van egy
ZOOM 3G Wireless-N Travel Router-em,
elég drága de kiváló, kb. 3 órát megy saját akkuról. Van 1 kábeles LAN-ra beállítható kimenete is. Mindenféle mobilnet modem sticket támogat. Egyszer kell beállítani (beleértve mindent, wifi hotspot, SIM pin, stb.) és utána csak be, majd kikapcsolni kell, 1-2 perc alatt feláll a megfelelő üzemállapot. -
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest