- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kedvcsináló videó is jött a Vivo X300 szériához
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gipsztigris
addikt
válasz
suttyoalien #53877 üzenetére
Ne aggódj! Ugyanez volt a Fiam LenovoA760-as telefonján is!
Töltsd le EZT!
system/etc könyvtárban cseréld ki a letöltött fájlt, majd indítsd újra a telefont! Root Explorer kell hozzá.
-
krics
tag
válasz
hali, nekem a gyari rommal, telenoros kartyaval ugyanez volt a szitu, hiaba adtam be neki az uj apn-t, az istennek se mentette el. Ezert aztan lecsereltem a gyari romot, most miui van rajta, igaz, nem magyar de legalabb mukodik.
-
ekrisztian
őstag
válasz
A beállítás lekéréséhez küldd el SMS–ben a BEA szót a +36 20 900 0749-es számra. Az SMS díjmentes. A szolgáltatás automatikusan érzékeli a készüléked típusát, (amelyről az SMS-t küldted), majd elküldi a helyes beállításokat.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
tudnak küldeni a helyes beállításokkal egy üzenetet, hívd fel az üfit, az gondolom 0-24-ben elérhető
Új hozzászólás Aktív témák
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Google Pixel 10 Pro XL 256GB bontatlanul eladó
- iPhone 17 Pro Max 256 gb sötétkék (deep blue) - azonnal átvehető Budán
- SAMSUNG GALAXY A40 SM-A405FN/DS - Fekete - Dual sim
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3507
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest