-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gipsztigris
addikt
válasz
tolvaj! #74499 üzenetére
A két történet nem zárja ki egymást! Nem kételkedtem a szavaidban, csupán elmondtam, hogy mit tapasztaltam kb. 10 napja az extremedigital Sugár üzletközponti boltjában. Úgy akarta rámtukmálni a biztosítást az eladó, mintha jutalékot kapna érte.....és szerintem kap is.
(#74501) 01andris
Legalább egy picit érzékelteti, hogy nem minden hazai kereskedő (itt kihangsúlyoznám a kereskedő szót) rabló, amiért a Kínában 150 USD-ért kapható telefont hazai garanciával és supporttal készletről 50-60 ezer között árusítja. Mert sajnos elharapódzott (főleg ezen a helyen), hogy egyesek fel vannak háborodva a hazai árakon.
-
junkpod
veterán
válasz
tolvaj! #73728 üzenetére
A telefonban (mtk) az nvramban van ez is egy fájlban tárolva. Egyre több telon csak a 3 gyártoi bájtot írják be a másik 3 marad 00. Ez csatlakozáskor véletlenszerű mac adresst csinál. Ha dhcp-n vagy és korlátozott a cím pool és hosszú az ipcím licence ideje akkor hamar elfogyhat a szabad cím. Vsgy ha elmegy aludni és esetleg ébredéskor ugrik a mac de az ipre emlékszik akkor tuti nem lesz kapcsolat amig wifi ki-be új címet nem kér.
-
-
-
válasz
tolvaj! #73537 üzenetére
Nem tudom.
Igazából ott egy mtkdroidtools-os auto-recovery generálás/telepítés vagyon leírva.
Ha a MUT frissült már (mostanában nem néztem), szerintem azzal is lehet.De azért megkérdem a G4S-es fiúkat, mert csináltam nekik TWRP 2.7.0.0-t, és már tesztelték, jó is. Szerintem fognak válaszolni.
-
klogw
aktív tag
válasz
tolvaj! #73109 üzenetére
Az is hülye, aki pl. almás sznobilt vesz. Persez mindenki úgy dobja ki a pénzét, ahogy akarja.
Én arra gondolok, hogy az okostelefon nem létszükséglet, pláne ha csak mobiltelefóniáról beszélünk. Lehet kicsit várni és spórolni és kicsit többért már jó minőséget venni jó ár/érték arányon.
Ne legyünk már a buta/elavult technológiák felvásárlói. -
interstate76
addikt
válasz
tolvaj! #72589 üzenetére
Én is linkeltem már ezt, mert bár valóban túl nagy telónak, de a konfig iszonyat ütős az árához képest.
Annyit még róla, hogy azóta rákérdeztem a termék oldalán, hogy ki gyártja és hogy tudnak-e hozzá készült custom ROM-ról, mire azt a választ kaptam, hogy egy kis gyártó állítja elő a készüléket és hogy nincs hozzá custom rom. Csak valamiért a kis párbeszédünket "elfelejtették" megjeleníteni a Q&A-részen. Bezzeg a nemtudommilyen Kostasnak a GPS-szel kapcsolatban adott pozitív visszajelzésük az megjelent...
-
-
tvamos
nagyúr
válasz
tolvaj! #68085 üzenetére
Szerintem, aki ujra tudja huzni, annak nem gond az IMEI csere sem....
Azt gondolom, hogy ezeket a kinai telefonokat inkabb a szarka tolvajok (ertsd szines, fenyes kacatra rameno) tolvajok lopjak, akik nem igazan felkeszultek. A profik inkabb a dragabb cuccra mennek ra. Ugyhogy ebben a topicban inkabb biztonsagban vagyunk.
Mondjuk, kivancsi vagyok, mi lesz ennek a tortenetnek a vege... -
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
tolvaj! #66097 üzenetére
Jelen pillanatban Kínán túl nem hiszem, hogy a Hongmi Note vetélytársa a Hongminak, lévén amíg utóbbi kezeli az itthon használt WCDMA-t, addig az új modell egyelőre csak TD-SCDMA képes, amivel itt semmire sem mész. Ez annyit jelent, hogy a másik, GSM/EDGE képes SIM slotban örülhetsz majd a 2G-nek, gyorsabb mobilnetre nem képes a hazai hálózaton.
-
válasz
tolvaj! #60476 üzenetére
Persze. Kiemelhetsz bármit - pontosan, nem módosítva. Amit te idézel, ott például egy szóköz maradt ki.
Szóval azért úgy emeld ki, ahogy az leírva van:
"egy előlapi és egy hátlapi, egyenként 2,8 megapixeles kamera van."Helyesen így lett volna:
egy előlapi és egy hátlapi, egyenként 2, 8 megapixeles kamera van.Sőt, ha az egyenként helyett a "rendre" szót használja, még jobb lenne:
egy előlapi és egy hátlapi, rendre 2, 8 megapixeles kamera van.Ha pedig a vessző helyett/mellett egy "és" vagy "illetve" szót használt volna az oldal, már-már túl tökéletessé válna:
egy előlapi és egy hátlapi, rendre 2, illetve 8 megapixeles kamera van.Én még a felsorolásnál látom, hogy nem tettek szóközt a zárójelben levő tulajdonságoknál (nem csak ők írnak így, sok helyen a felsorolást így teszik valamiért), de egyébként nem látok olyan elgépelést, amit sugalmaztál, hogy tele van, mintha ez alapvetően befolyásolná a készülékről alkotott képet.
Épp ezért nem értettem - és nem értem most sem - a frusztrációdat a linkelt készülékkel szemben.Ez a telefon pár hete még 40k alatt volt elérhető abban a boltban, talán még mindig van nekik (nem csak kint hagyták az infót). Ennyiért idehaza, ilyen garanciával rendelkező készüléket nem nagyon lehet kapni, így ez kifejezetten ajánlott készülék. A boltot magát nem ismerem, így azt nem tudom, mennyire ajánlott.
Ne értsd félre, nincs veled személyes bajom, csak nem igazán tudtam hova tenni a hozzászólásod a "költői túlzással". A második alkalommal már a szándékosan félreértelmezéssel tarkított idézést nem igazán tudtam tolerálni.
-
-
motrola
aktív tag
válasz
tolvaj! #57901 üzenetére
http://www.needrom.com/
Az itt megtalálható rom-ok esetében a multilang nem biztos, hogy azt jelenti, hogy van benne Magyar.
Lehet az is, hogy még angol sem lesz benne csak 5 féle kínai. Nekik az is multilang!
A jelenlegi romodat mindenképpen mensd mielőtt bármit is elkezdesz telepíteni. -
törölt tag
válasz
tolvaj! #57901 üzenetére
A sima P700.
A needrom-on nem látom a felsoroltaknál hogy van-e benne google play.
A meglévő rom-ra felhekkelni a google alkalmazásokat és keretrendszert nagy feladat?
Régebben mikor CM-et raktam fel Blade-re akkor fel kellett külön CWM-ből tenni a gapps csomagot.
Ez működhet itt is? Ha felteszem azt ami a felbontáshoz és android verzióhoz illik a CM oldalán lévők közül az működni fog vajon? -
-
Crytek
nagyúr
válasz
tolvaj! #56914 üzenetére
Meglepő ,de csak most kezdenek kibontakozni azok a pendrive-ok amik sima usb és micro usbvel rendelkeznek és jó a mobilba is.Sőt van ami mindent kombinálva még micro sd-t is fogad!
Micro USB-s sd kártya olvasó
Micro USB- USB pendrive
Szóval választék vab bőven!"mert manapság mindenkinek van ismerőse, rokona, szomszédja, aki kint dolgozik" Az év poénja!
-
SkyLaci
őstag
válasz
tolvaj! #56914 üzenetére
igen tudom hogy otg képes, már szemeztem vele, találtam 150 euroért is, és öcsém németországban dolgozik most, szóval akár el is hozhatná nekem, csak az a 8GB (nyilván elvesz valamennyit a rendszer, marad 7, aztán az alkalmazások 6, egy combosabb játék 5, zenék 4, fotók 3...és kezd nagyon elfogyni)
-
fecg21
aktív tag
válasz
tolvaj! #56371 üzenetére
A mágnestől még mindig jobb, előttem azt javasolták, és egy szóval se mondtam azt hogy izomból nyomja rá a porszívócsövet, és hogy addig tartsa ott amíg a kijelzőt is be nem szippantja.
Azért is kért segítséget/ötletet a kérdező, mert gondolom nem akarja megbontani a telefon készülékházát, a mágnest én személy szerint nem tartottam jó ötletnek. Az általam említett kiszívatás már több alkalommal is bevált, igaz hogy nem fémpor hanem homok esetén.
-
dhgm
tag
válasz
tolvaj! #55019 üzenetére
Echte miui is hetente frissül (fejlesztői verzió) .
Ismerős most vásárolt Vodánál huwavei p6-ot horror áron. Dicsekedve mutatta a menü gomb nélküli op. rendszert, hogy mekkora. Hát kérem a g2-n 4.2 alapú miui v5 futott akkoriban kb. az is ezt tudta. Lewa mindezek ötvözete egenlőre 4.1 alapon. Sztem nincs gond a heti frissítéssel. Új funkciók gördülékenyebb menü stb. stb.. Az én telomon egyébként a portolt lenovo romtól kezdve az oppo romig már minden fenn volt. Mindig a lewa maradt a nyerő. ( nem véletlen lewa os 5-el jön a gyári jiayu g2f). Nem vitatkoni akartam bocsi.
-
RVR400
veterán
válasz
tolvaj! #55004 üzenetére
Xiaomi Hongmi , ha valaki elég gyorsnak és szerencsésnek érzi magát. Én most pl. lemaradtam a Lenovo A850-ről.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest