- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pítőr
aktív tag
válasz
janaman01 #101289 üzenetére
Elég jónak tűnik! A coolpad féle 100%->100%-ot nálam az összes teló produkálta, de ha pár percet használtam, utána rögtön merült 2-5%-ot, szóval lehet, csak valami szoftvered dolog miatt van. Mondjuk ha 59%-al tettem le este, akkor már nem csinálta ezt, másnap rögtön 57-55% volt már csak!
-
aytukabozs
addikt
válasz
janaman01 #101263 üzenetére
Na most akkor ezmiez?
Olcsó és egyedi a Lenovo új nyolcmagos phabletja
Azt írja Bone123; "A készülék különlegessége, hogy a fenti műanyag hátlappal is megvásárolható, ám a kör alakú elem a Lenovo logóval csak díszítőelem."
Ehez képest meg;
Namost mi a frásznak egy díszítőelemnek érintkező?
-
törölt tag
-
beg
veterán
-
-
Laza...
addikt
válasz
janaman01 #100995 üzenetére
Tegnap megrendeltem, ma hozták.
Lekapcsolták a régit, az új nem müxik.
Ügyflszolgálatra telefon, fáradjak be egy trékom irodába, mert nekik nincs jogosultságuk javítani, a kártya rosszul regisztrálódott a rendszerükben. Kapják be az összes lövegem
Trékom. Nem csoda hogy ez a "nickjük"
-
válasz
janaman01 #101090 üzenetére
Sajnálom, hogy nem értesz meg, de természetesen elfogadom.
A leszűkít és kibővít fogalma azt gondoltam, hogy egyértelmű...
(magyarázat: leszűkít = csak az jó 4G képes készülék, amiben 800-as elérés is van. Ezzel egyből kiszűrted a készülékek egy részét, amiben nincs 800MHz, csak 1800 és 2600; de az attól még 4G képes lesz Magyarországon.)Nem akarlak rábeszélni egy olyan készülékre sem, ami neked nem megfelelő, nem is tettem eddig sem, így nekem nem okoz semmi problémát, ha csak olyan készüléket szeretnél megvenni, amiben 800MHz-es LTE is van. Sok örömöt a Kingzone N3 Plus-hoz, remélem, jó kis jószág lesz, és beválik.
Terentius #101091
M59 volt nálam utoljára. Nem volt meggyőző. Az összeszerelés nem volt pontos, a forma (másolat) elnagyolt volt. Hardveresen nem volt vele olyan probléma, hogy más proci vagy memória lett volna benne, de leginkább az látszott meg rajta, hogy gyorsan csináltak egy készüléket, nem pedig az, hogy most egy jól átgondolt telefont foghatok a kezemben. -
válasz
janaman01 #101016 üzenetére
Tudok róla, na és? Nem csak 800-as hálózat lesz, és nem ez fogja számomra eldönteni, melyiket veszem. Most már csak 3db 4G-s telefon van itt nálam, a negyedik már nincs, emellett 4 HSPA+-os készülék. Nem omlok össze a 800MHz hiányától.
Már alig várom egyébként, hogy legyen nálam egy 800-asat nem tudó telefon, hogy kipróbáljam, hol van az, és hol 1800/2100-as. Elvileg felénk pont nem a 800-as van, de ez majd csak próba során lesz számomra kideríthető...Biluxzsolt
Ez jó hír. Persze mire megjelenik, lehet, hogy inkább a Mi Note mellett teszem le a voksot (csak meg kéne magam győzni, hogy van értelme ennyi pénzt kiadni egy olyan hardverért, amire nincs szükségem) -
junkpod
veterán
válasz
janaman01 #100982 üzenetére
szerintem olyan nincs, hogy az LCD felbontását állítod, az akkor is annyi pixelt rajzol amennyit belehegesztettek. Max az androidnak más felbontást adsz meg, így máshogy rajzolja a képernyőt, de a kernelben lévő LCD driver fizikailag csak egy féle felbontást tud, szerintem.
-
aytukabozs
addikt
válasz
janaman01 #100449 üzenetére
bevallom nem néztem végig az összes telefont
amit én néztem az 60 náluk, kintről meg 54-56 között...
akkor belenyúltam ott ahol a legkisebb a különbség...
szerk.
amúgy most nézem hogy telóról bénán kerestem (nem találtam semmit),
közben meg már ki lettek tárgyalva itt korábban. -
válasz
janaman01 #99731 üzenetére
...és ez még csak a középárfolyam
Legtöbb bank esetében amikor vásárolsz, akkor jön az sms, amin középárfolyamon írja a fizetett összeget. Aztán ha megnézed kb 3 nap múlva az online bankot, akkor látod, hogy az elszámolás napján érvényes eladási árfolyamon számolt a bank, függetlenül az sms-től.
-
petya0426
tag
válasz
janaman01 #99533 üzenetére
Most beszéltem vele telefonon.. Váltig állítja,hogy a telefonnak semmi baja nem volt. Próbál hülyének nézni, s nem hajlandó visszaküldeni a termék árát. Azt állítja, hogy én buheráltam meg és én tettem vele valamit, majd vissza akarom neki küldeni.. Ennyit ér a becsülete, 8 ezer forintot...
-
-
válasz
janaman01 #98664 üzenetére
Biztos nem beszéltek el egymás mellett? (Mármint dudikpali-val)
Nézegettem a Kingzone N3 Plus-t és ezt a JIAYU S3 3GB-s változatot. Árak:
Banggood: 170$ vs. 258$
coolicool: 180$ vs. 216$Az általad linkelt JIAYU store-ban most "special price"-szal 209$.
Szóval az oké, hogy nagyobb, meg nagyobb benne az aksi, de ezzel vége is van. Nekem tuti nem ért volna meg +50 dodót a nyolc mag. (Az 5"-tól meg még most is tartok egy kicsit.)
szerk: ha már kupon... Mivel múlt hét pénteken rendeltem, ezért járt ilyen sping festival coupon... Asszem 6% kedvezményt adtak.
(#98668) Bendegúz98: igen, azt a Bang good-os fórum részen kérdezte valaki, hogy van-e NFC és írták, hogy no.
Mondjuk elnézve milyen ütemben terjed itt nálunk...
-
-
Keeperv85
nagyúr
-
punky10
addikt
válasz
janaman01 #98225 üzenetére
Nem akarok okoskodni, csak megpróbálom értelmezni:
-Ha lehetne....Tehát első szempont, mivel feltételes, így valószínű lesz második is...
-De...És itt jön a második lehetőség: kínai vagy EU rendelés...
Én így értelmezem, de lehet, hogy én tévedek.Több, mint 2 évtizede nem voltam nyelvtanórán...Azóta változhatott... -
Laza...
addikt
válasz
janaman01 #98070 üzenetére
Mult héten találkoztam egy emberkével a Keleti PU. éttermi részében, és meglepetésemre a Honor 6 egyből tudott pozicionálni (mondjuk gyenge SNR értékek mellett...), az LG nemtommilyen amiben snapi nemtommi (400?) volt, az meg nem. Sőt, egy holdat se látott. Volt ott egy ismerős is Coolpad F1-el, de rohanás miatt nem jutott rá idő...
-
Laza...
addikt
válasz
janaman01 #98070 üzenetére
Mult héten találkoztam egy emberkével a Keleti PU. éttermi részében, és meglepetésemre a Honor 6 egyből tudott pozicionálni, az LG nemtommilye amiben snapi nemtommi volt, az meg nem. Sőt, egy holdat se látott. Volt ott egy ismerős is Coolpad F1-el, de rohanás miatt nem jutott rá idő...
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
janaman01 #97943 üzenetére
Edge az gyk. 2,5G, A sima G az GSM 1G lenne. Ne foglalkozz ilyenekkel, igy van megoldva a halozat, ez asszem szolgaltatoi beallitas, ő küldi a telefont adott állapotra...
Esetleg erdekes lehet - ha babrálható - a fastdormancy beallitas, de az csak azt mondana meg nyugalmi allapotba mennyi ido utan milyen halozati kapcsolatra legyen fallback energiasporolas miatt.
-
törölt tag
válasz
janaman01 #97674 üzenetére
Útálok egy telefon esetében képminőségről vitatkozni, mert legalább annyira vicces felhasználási terület, mint a navi. De tényleg nem tűnik fel, hogy az a kép el van cseszve? Nincs egy éles pontja. Ez nem telóhiba, egy DSLR -el is símán csinálok ilyet. Akkor az a fényképezőgép is szar lesz?
g_miki:
A telómon egyetlen kapcsolással (cpu governor) csinálok +/- 4000 pontot Antutuban. Ha kicsit jobban beletúrok, akkor többet is. Aztán feldobok egy screenshotot róla, amire mindenki csettint, hogy "ez igen!". Az nem fog látszani a screenshoton, hogy a teszt alatt azbesztkesztyűben fogtam a telót. -
-
válasz
janaman01 #97615 üzenetére
Ez szokott a fő bajom lenni a Jiayu telefonokkal. Nagyon jók lennének, de a kis részletekre már hosszú ideje nem tudnak odafigyelni. Engem mondjuk meglepett, hogy a saját kategóriájában talán a Jiayu F1 (tudom, te a Coolpadról beszéltél) a leginkább bugmentes. Feleségemé navigáláskor is jól teljesít, több alkalommal ment már azzal a telefonnal Bp-re vele. Ezt a G3-mal, G4c-vel nem tudta így megcsinálni.
Ha erre odafigyelnének, és támogatnák a készülékeiket, nem lenne jelentős különbség köztük és a nagyobb nevek között.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bittorrent topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- EA Sports WRC '23
- Star Trek
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest