- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Apple Watch
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyesz.
őstag
Tegyél fel Office Suite-ot.
-
-
aytukabozs
addikt
Szerintem erről egész biztosan többeket érdekelne egy kisebb összefoglaló, szóval pár napos tapasztalat után ide is beírhatnád az észrevételeidet.
Részemről épp keresgélésben vagyok, és sokszor ütközöm a doogee-kba, bár a fél giga kicsit kevésnek tűnik, de ha sok jót hallok róla bármi lehet. -
RVR400
veterán
1. Senki sem tudja milyen banknál vagy
2. Azt sem, hogy milyen számlacsomagod van, így fogalmunk sincs, hogy mennyi lehet a devizaváltás
3. Azt sem tudjuk, hogy beállítottad-e, hogy a bankod váltson vagy a paypalSzóval, ha mindezen infók birtokában leszel, akkor már egyedül is fogod tudni, de a legpontosabban akkor lehet megmondani, ha már kifizetted.
-
Zeki
nagyúr
Ne a minidealről rendelt, mert elkapnak a vámon.
Antelife, geekbuyung, tmallbox, pandawillAz antelife ma napi akciói elég jók...
4magos 1GB/4GB Lenovo 108USDKár hogy nincs benne elöl kamera.
Venném. -
BullZeye
veterán
10 év alatt képbe jön a tervezett elhasználódás, és nem fogod tudni használni.
10 év alatt vagy az alaplap megy tönkre, vagy az LCD, vagy az érintő képernyő (s5230), de így vagy úgy max 5 év múlva kukázod a telefont. Pont most indítottak emiatt vizsgálódásokat a greanpeacenél. -
andatti
senior tag
Az oldal nincs az összefoglalóban és nincs az összefoglaló excel táblázatában sem, hogy valaki onnan rendelt volna már... vagy elnéztem valamit... De összességében ez nem jelent még semmit.
A készülék, laikus szemmel jónak tűnik hardveresen... Mindkettőre igaz, ki kell próbálni. -
Ájvé
veterán
Edge lefedettség nagyjából azonos a 2G-vel.
Itt meg olvasható a sávszélesség is. GPRS 57 kbit/s maximum amit bír, Edge meg 236 kbit/s. -
blueye
veterán
-
-
sasa311
veterán
Akkor írd meg határozottan az eladónak, hogy ANGOL nyelvű számlára van szükséged a teljes összegről - ugyanis kérés nélkül is GIFT-ként meg 10-20$ jelölésekkel küldik a termékekekt.
A fizetést ilyenkor céges PAYPAL accountról érdemes intézni vagy T/T, vevőnek és címzettnek a céget feltüntetni, akár úgy, hogy XXXXXX kft / D. Lajos.Az ÁFA 27 % lesz
Vám valószínűleg nem lesz, de ha lesz is akkor minimális.Memóra kártyát ne kérj hozzá, mert akkor sz0patni fog az ariszjusz...
-
-
osztraksajt
őstag
Gyorsan ki fog derülni, jópáran rendeltünk.
De amúgy lehet realitása, ha múlt héten rendelt valamit USAba, elég gyorsan megérkeznek a cuccok Kínából, ha meg egy sima boríték akkor szerintem pár nap alatt tényleg ott lehet. Még nekem is jött meg egy kis nyák panel 7 naptári nap alatt sima levélként, igaz ez az abszolút rekord.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged